X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • RumbaLover Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga27 wrote:
    U nas dziś pierwszy obrót na bok 😍

Super! Nowe umiejętności zawsze cieszą najbardziej :-)

Wilga27 lubi tę wiadomość

• Babsi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Chałwa, a masz wkładkę dla niemowląt? Może czas wyciągnąć. Możliwe,że dziecku jej poprostu niewygodnie.

Jeśli chodzi o spanie na boki, to jak Leoś był mniejszy to nie było szans, bo mam za duże piesi 🤣🤣
    Ale teraz jest ok. Tylko prawie w każdej pozycji muszę mu trzymać pierś jedną ręką, żeby mi nie wypadła z buzi, albo,żeby mu się dobrze oddychało. Jeśli macie miękki materac w łóżku to też może być problem.

U nas ostatnie kilka dni dość ciężkie. Mieliśmy szczepienie 2 dawkę na Rotawirusy i pierwsza na Meningokoki. Źle to zniósł: gorączka dwa dni, bol nóżki. W ciągu dnia cały czas jest płaczliwy. Zmęczona jestem. Marzę, żeby sobie pospać, ale w nocy, gdy Leoś śpi ja się co chwilę budzę.
    W ogóle mialam wczoraj jakiś nawał mleka. W życiu czegoś takiego nie widziałam: Leon placze bo mu za szybko leci, a jak się odsunął to mi z sutka jak z pistoletu na wodę 🤣🤣🤣 dziecko sfrustrowane, ja obolała, w nocy mi cieknie , wszystko mokre.
    Na insta wyświetlają mi się takie rolki, że to nie początki są trudne, tylko 3-4 miesiąc i zdecydowanie się z tym zgadzam.

👨‍🦲49 👱‍♀️ 44 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Będzie chłopczyk 💙

Leon urodził się 20.12.2025 roku
  • Babsi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Chałwa, a masz wkładkę dla niemowląt? Może czas wyciągnąć. Możliwe,że dziecku jej poprostu niewygodnie.

Jeśli chodzi o spanie na boki, to jak Leoś był mniejszy to nie było szans, bo mam za duże piesi 🤣🤣
    Ale teraz jest ok. Tylko prawie w każdej pozycji muszę mu trzymać pierś jedną ręką, żeby mi nie wypadła z buzi, albo,żeby mu się dobrze oddychało. Jeśli macie miękki materac w łóżku to też może być problem.

U nas ostatnie kilka dni dość ciężkie. Mieliśmy szczepienie 2 dawkę na Rotawirusy i pierwsza na Meningokoki. Źle to zniósł: gorączka dwa dni, bol nóżki. W ciągu dnia cały czas jest płaczliwy. Zmęczona jestem. Marzę, żeby sobie pospać, ale w nocy, gdy Leoś śpi ja się co chwilę budzę.
    W ogóle mialam wczoraj jakiś nawał mleka. W życiu czegoś takiego nie widziałam: Leon placze bo mu za szybko leci, a jak się odsunął to mi z sutka jak z pistoletu na wodę 🤣🤣🤣 dziecko sfrustrowane, ja obolała, w nocy mi cieknie , wszystko mokre.
    Na insta wyświetlają mi się takie rolki, że to nie początki są trudne, tylko 3-4 miesiąc i zdecydowanie się z tym zgadzam.

👨‍🦲49 👱‍♀️ 44 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Będzie chłopczyk 💙

Leon urodził się 20.12.2025 roku
‹‹ 663 664 665 666 667
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ