Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • RumbaLover Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilga27 wrote:
    Tak ja też max przespałam chyba 5 może 5;5 ale to sama w salonie 😅z córką to nigdy ciurkiem się nie udało.
    U nas jest jedno karmienie tylko. Czasami o 3, czasami o 4. Ze dwa razy się zdarzyło że było o 5. Więc z tym jest ok.
    No trafiły nam się takie dzieci że sen jest dla słabych 😭😂
    Ale prędzej czy później muszą zacząć spać dobrze 😌 ja się nastawiłam że rok to mamy z głowy, więc do końca roku akceptuję te nocki ale w kolejnym już nie będę 😆 hahahha

Trzymam mocno kciuki; żeby było u Was chociaż trochę lepiej tak jak u nas !!

Ja liczę bardzo, że po roku się zmieni, chociaż jak czytam posty niektórych mam na grupach na Facebooku to nieraz i 2 latki się potrafią tak czesto budzić 🙈

Wilga a jak rozróżniasz w nocy czy dziecko się budzi z głodu czy poprostu się wybudza? U nas z reguły to jest takie marudzenie z pojękiwaniem ale ja już sama nie wiem, może źle odczytuje sygnały mojego dziecka 😅🙈

• Wilga27 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu próbuje ją ululać, podać smoczek jeśli nie ma. Jeśli się udaje to wiem, ze nie z głodu, a jeśli nie to karmie :D Ale też teraz jest mi łatwiej bo mamy jedno kamienie właśnie 3-4 więc jeśli się budzi wcześniej to wiem, że mała
    Szansa że to z głodu.

Wcześniej to nie miałam pojęcia czemu się budzi i próbowałam usypiać, a jak się nie dało albo nie chciało
    Mi się zgadywać to karmiłam 😂

👩35👨43

🌿🏋🏻‍♀️🤸‍♂️🚴‍♂️

Starania naturalne od 2021.
    W klinice od IX.2023

4 nieudane transfery
    3 pierwsze - beta 0
    4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
    Punkcja nr 2 - 03.2025
    5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
    8dpt beta 158
    11dpt beta 635 😍
    15dpt beta 3062 🫣
    5.05 mamy ♥️
    19.05 2cm człowieczka 🌞
    6.06 4,6cm byka
    Panorama ok 🌸
    16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
    11.08 połówkowe lux 😎

age.png
  • Nefretam Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RumbaLover wrote:
    U nas nocki dalej średnie, mamy karmienie koło 23/12 i potem koło 3/4 ale wtedy już mało zje więc planuje ja dosypiać bez karmienia za jakis czas. Poza tym dalej się wybudza, trze oczka itp i trzeba ja „dolulać” kilka - kilkanaście razy, zależy od dnia.

Ja już nie mogę się doczekać, czekam na pierwszą przespaną noc, chyba będę ziemię całować jak zaczniemy z mężem przesypiać w całości chociaż te 6-7 h 😅🙈

Ja odkąd śpimy razem to w zasadzie się nie budzę. Ona czasem jeknie to wsadzam cycka do dzioba i śpię dalej. Nawet ciężko mi powiedzieć ile razy, bo w ogóle tego nie rejestruje

AMH 0,24
    👩'90 🧔'86 🐱

Starania od 02.2025

15.04.2025 betaHCG 166
    29.04.2025 CRL 3mm ❤️
    22.05 - 2,5cm
    10.06 prenatalne 5,7cm i wszystko na miejscu - dziewczynka 🩷
    5.08 połówkowe - zdrowe 346g :) (20+2)
    8.10 III prenatalne 1458g (29+3)
    28.10 2062g (32+2)
    20.11 2780g (35+4)
    2.12 3100g (37+2)
    16.12 3480g (39+2)

22.12 🏥

age.png
‹‹ 678 679 680 681 682
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ