Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 10 czerwca, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Super 😍Gratuluję💜💜💜 czyli Twoje przeczucie się nie sprawdziło? Bo chyba chłopaka obstawiałaś, trzymam kciuki za dziewczynkę ✊

Tak i nadal obstawiam, że się zmieni. 😅

33 🙋🏼‍♀️

👶🏼 08.2024

01.2026 💔 poronienie zatrzymane

03.2026 wznowienie starań 🌈
    08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
    13.04 14 dpo - 263,11
    15.04 16 dpo - 830,05
    21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
    27.04 jest Maluszek z ❤️

preg.png
  • Nadzieja 🧚🏼‍♀️ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo trochę mnie nie było .. widzę że napisałyście tyle że szok .. przez to że wchodzę zwykle późno to nie jestem w stanie aż tak nadrobić Aleee zamelduje tylko że czekam jak na szpilkach na prenatalne i na zrobienie sanco..
    mam pytanko czy macie tak że np po zbliżeniach boli was brzuch lub macie plamienia ?
    Brzuch moim zdaniem u mnie jest widoczny .. ja zaczęłam dużo jeść dlatego że dzięki temu mdłości są mniejsze ! Serio! Ja nie czuję głodu ja po prostu nagle dostaje silnych mdłości szybko jem i przechodzą więc już mam 2/3 kg na plusie 😂 wieczorami mdłości są najgorsze i jest zgaga .. no i senność kurde było już lepiej i znowu wróciła .. jeszcze przy takiej pogodzie deszczowej to po prostu po śniadaniu mogłabym już pójść na drzemkę dwu godzinną 😂 wgl wyjeżdżamy na tydzień w Polskę a tu pogoda oczywiście ma nie dopisywać .. dlatego czekam na zagraniczne wakacje 🙏🏻♥️
    Gratuluję dziewczyny wizyt i poznania płci ! U mnie wiedza narazie dwie osoby z rodziny i obstawiają chłopca 😂 ja nadal myślę że dziewczynka 😂

Przebadani - zdrowi :)
    starania od 08.2024 .

15.04- rośnie nowe życie !
‹‹ 105 106 107 108 109
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ