Hejo trochę mnie nie było .. widzę że napisałyście tyle że szok .. przez to że wchodzę zwykle późno to nie jestem w stanie aż tak nadrobić Aleee zamelduje tylko że czekam jak na szpilkach na prenatalne i na zrobienie sanco..
mam pytanko czy macie tak że np po zbliżeniach boli was brzuch lub macie plamienia ?
Brzuch moim zdaniem u mnie jest widoczny .. ja zaczęłam dużo jeść dlatego że dzięki temu mdłości są mniejsze ! Serio! Ja nie czuję głodu ja po prostu nagle dostaje silnych mdłości szybko jem i przechodzą więc już mam 2/3 kg na plusie 😂 wieczorami mdłości są najgorsze i jest zgaga .. no i senność kurde było już lepiej i znowu wróciła .. jeszcze przy takiej pogodzie deszczowej to po prostu po śniadaniu mogłabym już pójść na drzemkę dwu godzinną 😂 wgl wyjeżdżamy na tydzień w Polskę a tu pogoda oczywiście ma nie dopisywać .. dlatego czekam na zagraniczne wakacje 🙏🏻♥️
Gratuluję dziewczyny wizyt i poznania płci ! U mnie wiedza narazie dwie osoby z rodziny i obstawiają chłopca 😂 ja nadal myślę że dziewczynka 😂
Przebadani - zdrowi

starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie !
Przebadani - zdrowi

starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie !