Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam dwa razy CC a z synem bardzo chciałam urodzić sn chodzilam specjalnie do kardiologa żeby monitorował mojego tetniaka w sercu i wyraził zgode powiedział że serce da rade a ja bardzo chciałam przeżyć poród sn i niestety żaden ginekolog nie chciał wyrazić zgody w szpitalu w którym mialam CC odrazu mi powiedzieli że nikt nie zaryzykuje bo to za duży wysiłek i nawet nie ma mowy. Więc mi nie było dane i nie będzie przeżyć porodu sn. Pierwsza cesarke przeszłam spoko szybko doszłam do siebie ale bylam młodziutka za to po cesarce z synem juz inna bajka strasznie bolało i długo. CC z komplikacjami ciśnienie zaraz po znieczuleniu zaczęło skakać maszyny piszecie zrobiło sie zamieszanie zaczęli biegać ( moj maz stał przed drzwiami i myslal że zawału dostanie) małego wyjęli nie oddychał. Wydaje mi sie ze moje ciśnienie było efektem mojego czytania przed cesarka historii ze np dziewczyna opisywała ze czuła ze znieczulenie nie zadziałało całkowicie i ze lekarze mówili jej ze wymysla a ona opisywala że ja faktycznie odcięło ruchowo ale nie bólowo no i to mam w głowie do dzisiaj dlatego tej cesarki tez sie panicznie boje i chyba wolałabym znieczulenie Ogólne teraz. Ta historia byla wyczytane gdzieś na necie i nie wiem czy naprawdę jest to możliwe ale mi juz w głowie utkwiło. Nawet przed cięciem sie ze mnie śmiali bo miwie im ze jeszcze nie ja jeszcze czuje lekarz do mnie a podnies nogę albo poruszaj na boki no faktycznie mi sie wydawało ze moge a nie mogłam. Wiadomo czujemy wtedy szarpanie ciągnięcie ale no nie moge powiedzieć ze poczułam jakikolwiek ból w tamtym momencie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 05:38
-