Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 04:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izia wrote:
    Ja zrezygnowałam jakiś czas temu z robienia sobie hybrydy, ale jak robiłam sama to byłam przyzwyczajona, że max tydzień bo trochę kąpieli mycia naczyń i już mi podmakało na tyle, że z nudów zaczynałam sama sobie zeskrobywać i czasem nawet acetonu nie trzeba było do usunięcia z płytki. Potem poczytałam, że ten aceton to tak niekoniecznie, więc wróciłam do zwykłych lakierów i zmywacza, ale te obecne zmywacze, to są najczęściej w dużych plastikowych opakowaniach i podczas obecnej podróży ciągle z mężem odczuwamy ten zapach w aucie po kilku h jazdy. Niby zakręcone, owinięte papierem, al pewnie mini uskoki powodują wydobywanie się, bo papier potem nasiąknięty i już mam obawy o te opary. Nie wiem jak to dziadostwo przewozić, kiedyś robili w szklanych opakowaniach z nakrętką i było lepiej.

Ja właś dziś mam paznokcie i jestem zdecydowana ściągnąć na 98% od kilku wizyt ciągle mi odpryskują , zapowietrzona, po 2 tyg to już są do wymiany,wczoraj sama obcięłam jednego bo mi się zwyczajnie złamał do połowy.Tyle kasy a jak mam tak się denerwować to chyba zrobię przerwę…

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
    18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
    3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)

preg.png
‹‹ 150 151 152 153 154
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ