Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysa1111 wrote:
    Ja kilka dni z rzędu budziłam sie z energia więc wleciało sprzątanie w domku. Za to dzis obudziłam się z bólem pleców, lędźwi i głowy więc dzis pozostaje odpoczynek na kanapie. 😆 Oj to już nie ta energia co przed ciążą. Ja w ogóle to podziwiam dziewczyny, które nadal pracują jeszcze. Bo mnie po krótkim sprzątaniu czy myciu okien juz zaczynaja dokuczać plecy no i trzeba przerwać robote 🤷‍♀️
    Mnie plecy tez bolą ale z racji wykonywanego zawodu bolały mnie tez przed ciążą wiec chyba jestem do życia z tym bólem przyzwyczajona chociaż wieczorem teraz jak sie kładę to az mnie szczypią

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy ❤️❤️
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też na koniec dnia doskwiera krzyż i przy dłuższym staniu bez ruchu.

Rosalinda dużo zdrówka dla Was !!!

Mi ta głowa dziś wogole nie odpuszcza 😕

Rosalinda lubi tę wiadomość

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
    18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
    3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)

preg.png
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny coś mnie boli tam na dole, nie wiem czy to spojenie czy co,ale aż promieniuje :(

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
‹‹ 163 164 165 166 167
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ