Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blancaa12 wrote:
    Ja już powoli odliczam do po po lekowych i z jednej strony się cieszę a z drugie jestem taka trochę nawet nie wiem ja to określić smutna
    Do połówkowych? A smutna jesteś, bo obawiasz się informacji o płci czy bardziej tego, że to już połowa za Tobą i zaraz powiększy się rodzina? Czy jeszcze coś innego?

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,mnie znowu rano bolało, dostałam biegunki i mi lepiej 🙈
    Masakra,mam nadzieję, że to się nie powtórzy.
    Gin napisała,że w razie co nospa raz dziennie i magnez i dużo odpoczywać. Teraz średnio się da, bo Jestem sama z chłopakami, czekam już na powrót męża

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Do połówkowych? A smutna jesteś, bo obawiasz się informacji o płci czy bardziej tego, że to już połowa za Tobą i zaraz powiększy się rodzina? Czy jeszcze coś innego?
    Najbardziej chodzi o płeć a reszta to już się ułoży byle maleństwo było zdrowe to wiadomie ale nie ukrywam że oboje z mężem pragniemy dziewczynki ale nie mamy na to wpływu

‹‹ 165 166 167 168 169
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ