Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Mąż zrobił mi niespodziankę i zamówił burgery na kolację - no kocham tego człowieka 😄

Jak ciężarna żona ma na coś ochotę to i w nocy o północy zachcianki trzeba spełniać 😅
    Smacznego i zazdro 😍
    A jecie sushi w ciąży? Chodzi o grillowane

Rosalinda lubi tę wiadomość

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Ukwiecona Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, nawet wczoraj jadłam, aczkolwiek bez surowej ryby

👦🏼 2014

🩵 12.2026

preg.png
  • Mira.huntrix Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Jak ciężarna żona ma na coś ochotę to i w nocy o północy zachcianki trzeba spełniać 😅
    Smacznego i zazdro 😍
    A jecie sushi w ciąży? Chodzi o grillowane
    Robiłam sama sushi, z łososiem pieczonym :)

Ja: '90 Mąż: '87

IO | PAI-1 homo| AMH 2,5 (2.2025)| drożność| Hashimoto| Kariotyp Ok | homocysteina 5,5 | witamina D3 50| miesiączki regularne| zawsze grube endometrium| KIR Bx mąż C1C2 | nasienie 2% reszta ok

4-6.2025. 2 IUI ❌

07.25 IVF Menopur Rekovelle 16🥚 -> 15 zapłodnionych -> 11 ❄️ -> PGT-a 4AA, 5BA, 4AA

09.2025 cykl naturalny 4AA cyclogest, neoparin 0,6, accard, luteina, progersterone besins
    10 dpt beta 0,2

Immunolog : metronidazol i tarivid, equoral 25 dni -> encotron, cross match 30%

2.2026 cykl sztuczny estromef Accofil, encorton, cyclogest, neoparin 0,8, accard, luteina, progersterone besins
    5dpt ⏸️ 8dpt 36 biochem

Marzec naturals czekając na transfer
    10dpo 21, 11dpo 45,
    preg.png
  • Izia Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Mąż zrobił mi niespodziankę i zamówił burgery na kolację - no kocham tego człowieka 😄

haha to u nas dziś na odwrót było, zawołałam, że nic mi się nie chce i nie mam pomysłu na obiad idę do żabki chcesz coś. I padło na spaghetti bolognese dla niego i pierogi z jagodami dla mnie😄

👩'83👨'83
    📌Ona: PCOS, niedoczynność tarczycy, kiry AA
    2018 - 2021 starania naturalne
    2022 inseminacja ❌

06/2022 I IVF
    czerwiec punkcja, 3 zarodki
    I transfer świeżaka beta 8.10 i 3.90
    sierpień II transfer ❄️ ❌
    listopad III transfer ❄️ ❌

07/2023 II IVF
    lipiec punkcja, 3 zarodki
    IV transfer ❌
    wrzesień V transfer ❄️ 5dpt beta 10.92 7dpt 42.16 9dpt 101.03 12dpt 151.17 13dpt 167.70 15dpt 105
    listopad VI transfer ❄️5dpt 15 7dpt 30.46 10dpt 18

01/2024 III IVF
    styczeń punkcja pobrano 12🥚, 2 zarodki, oba chore

05/2024 IV IVF
    maj punkcja pobrano 13🥚, 5 zarodków, 1z5 zdrowy
    lipiec VII transfer ❌

07/2025 V IVF
    lipiec pobrano 15 🥚 , 3 zarodki bez badań
    sierpień VIII transfer ❄️ ❌
    wrzesień IX transfer ❄️❄️ ❌

10/2025 VI IVF
    październik punkcja pobrano 15 🥚 7 zapłodnionych, 4 zarodki bez badań

03/2026
    X transfer ❄️❄️
    8dpt beta 92.7 11dpt 332.01 13dpt 584.55 15dpt 1515.17 26dpt jest ❤️!
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izia wrote:
    haha to u nas dziś na odwrót było, zawołałam, że nic mi się nie chce i nie mam pomysłu na obiad idę do żabki chcesz coś. I padło na spaghetti bolognese dla niego i pierogi z jagodami dla mnie😄

U nas burgery ze stacji Orlen 🤣

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatuszek666 wrote:
    U nas burgery ze stacji Orlen 🤣
    U mnie na początku ciąży królowały zapiekanki orlenowskie tak mi smakowały ze ojoj 😂

Kfiatuszek666, Rosalinda lubią tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Nadzieja 🧚🏼‍♀️ Ekspertka

Wysłany: 17 lipca, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo ale się napisałyście 🤣 zapomniałam komu i co miałam pogratulować 🤣 ale gratuluje wizyt i poznania płci 🩷
    My jesteśmy na wakacjach małych , a co do szczepień to mój lekarz „zaleca „ krztusiec , grypę i covid . Oczywiście moją dezycja i myślę że na pewno krztusiec wleci a o rsv z nim nie gadałam ale zapytam co uważa i zadecyduje.
    Mój mąż organizuje mi imprezę z poznaniem płci niespodziankę więc się nie mogę doczekać on płci też nie będzie znał 🫢 już prawie każdy wie i każdy „obcy” obstawia inaczej nie ma zgodności są zakłady 🤣🤣
    Aaa i z tymi błędami to do płci rozumiem pomylić ze dziewczynka potem jednak coś urosło ale na odwrót to dziwne 🤣 miałam koleżankę która do 8 miesiąca była gotowa na dziewczynkę i nagle wyszedł Franek ojjj nie było szczęścia 🫢
    A jeszcze coś było o samochodach to byliśmy w salonie i chyba weźmiemy vana Mercedesa 😉

Myszkaaa20 lubi tę wiadomość

Przebadani - zdrowi :)
    starania od 08.2024 .

15.04- rośnie nowe życie !
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja 🧚🏼‍♀️ wrote:
    Hejo ale się napisałyście 🤣 zapomniałam komu i co miałam pogratulować 🤣 ale gratuluje wizyt i poznania płci 🩷
    My jesteśmy na wakacjach małych , a co do szczepień to mój lekarz „zaleca „ krztusiec , grypę i covid . Oczywiście moją dezycja i myślę że na pewno krztusiec wleci a o rsv z nim nie gadałam ale zapytam co uważa i zadecyduje.
    Mój mąż organizuje mi imprezę z poznaniem płci niespodziankę więc się nie mogę doczekać on płci też nie będzie znał 🫢 już prawie każdy wie i każdy „obcy” obstawia inaczej nie ma zgodności są zakłady 🤣🤣
    Aaa i z tymi błędami to do płci rozumiem pomylić ze dziewczynka potem jednak coś urosło ale na odwrót to dziwne 🤣 miałam koleżankę która do 8 miesiąca była gotowa na dziewczynkę i nagle wyszedł Franek ojjj nie było szczęścia 🫢
    A jeszcze coś było o samochodach to byliśmy w salonie i chyba weźmiemy vana Mercedesa 😉

Kiedy robicie imprezę? A Wy z mężem co obstawiacie? :)
    No w mojej rodzinie tez byl przypadek, ze mialabyc dziewczynka, cala wyprawka, pokoj na różowo, poród, a tu drugi chłopak 🙈 ale to było 10 lat temu😅

Ja dzisiaj mam wyjście z kumpelami, trochę oderwania od rzeczywistości i jakieś pyszne jedzonko 😋

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza dzisiaj. Ja wracam z pracy szybkie zakupy jeszcze i do domu. Syn ma katar od rana i bede musiala od poniedziałku kombinować z pracą.
    Rozmawialiśmy z mężem o imionach i stanęło na tym ze będzie Pola I Kaja

Rosalinda, Myszkaaa20, Kfiatuszek666, Wiolami, Izia, Ukwiecona, Mysa1111, przyszłamama96, Nadzieja 🧚🏼‍♀️, Minimalti, Justi2019 lubią tę wiadomość

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj byliśmy na nowej sali zabaw 😁 Jak któraś z Was jest z Poznania lub bywa w Poznaniu to polecam - iKids Park w Giant Meble 😁

• Rosalinda Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Ale tu cisza dzisiaj. Ja wracam z pracy szybkie zakupy jeszcze i do domu. Syn ma katar od rana i bede musiala od poniedziałku kombinować z pracą.
    Pola i Kaja bardzo ładnie 😊

Angela1108 lubi tę wiadomość

• Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:

Pięknie!!!

Angela1108, Wiolami lubią tę wiadomość

• blancaa12 Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola i kaja ślicznie . Ja właśnie wcinam McDonalda. Tak to już czuję stres przed poniedziałkiem.

Angela1108, Rosalinda lubią tę wiadomość

• Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:

Pięknie 😍
    I zdrówka dla synka✊

Angela1108 lubi tę wiadomość

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 18 lipca, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blancaa12 wrote:
    Pola i kaja ślicznie . Ja właśnie wcinam McDonalda. Tak to już czuję stres przed poniedziałkiem.

Powodzenia i czekamy na wieści i trzymamy kciuki ✊✊✊
    O której masz wizytę?

Ja dzisiaj miałam wychodne, chłopcy u dziadków, super oderwanie od rzeczywistości, oj fajnie było się zobaczyć z dziewczynami:) w sumie to znamy się od zawsze,bo chodziłyśmy razem juz do podstawówki 😊

blancaa12 lubi tę wiadomość

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 19 lipca, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Powodzenia i czekamy na wieści i trzymamy kciuki ✊✊✊
    O której masz wizytę?

Ja dzisiaj miałam wychodne, chłopcy u dziadków, super oderwanie od rzeczywistości, oj fajnie było się zobaczyć z dziewczynami:) w sumie to znamy się od zawsze,bo chodziłyśmy razem juz do podstawówki 😊
    Zazdroszczę my z dziewczynami ze szkoły nie mamy ze sobą kontaktu jakoś tak drogi sie rozeszły a odkąd wróciliśmy z UK wogule nie mam z wcześniejszymi znajomymi. No i super tez ze dziadkowie biorą do siebie wnuki moj syn jeszcze nigdy nie nocował po za domem bez mamy moich rodzicow juz nie ma a teściowie jakoś tak nie przejawiają chęci

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Nadzieja 🧚🏼‍♀️ Ekspertka

Wysłany: 19 lipca, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Kiedy robicie imprezę? A Wy z mężem co obstawiacie? :)
    No w mojej rodzinie tez byl przypadek, ze mialabyc dziewczynka, cala wyprawka, pokoj na różowo, poród, a tu drugi chłopak 🙈 ale to było 10 lat temu😅

Ja dzisiaj mam wyjście z kumpelami, trochę oderwania od rzeczywistości i jakieś pyszne jedzonko 😋

Za tydzień 😄
    Ja tak jak mówiłam że myślę dziewczynkę moje wróżby też wychodziły zawsze na dziewczynkę ( ale to oczywiście żarty były ) mąż mówi że jak myśli że fajnie by było dziewczynkę mieć to pewnie będziemy mieć chłopca 🤣
    Ogólnie teraz mamy totalny luz i co ma być to będzie tylko mówię problem z imieniem 🤣

Angela Pola i Kaja super ! Krótkie takie jak lubię heheh 😆
    Kaja wgl super imię bo już mało popularne mam wrażenie mi się jeszcze podoba Gaja :) ale miałam znajomą i mówią że zawsze mają ludzie problem czy ona jest Gaja czy Kaja ( czy ma wadę wymowy czy źle usłyszeli ) więc tak odpuściłam 🤣
    Dziś się cieszę że cisza tutaj nie muszę usypiając nadrabiać jak zwykle hehe
    My dziś intensywny dzień , ostatnia osoba dowiedziała się o mojej ciąży. Jedyna nie chciała obstawić płci bo cieszy się moim zdrowiem i martwi o łożysko bo sama miała krwotok z tego powodu .. więc mówi że nie ważne i ma rację zdrowie najważniejsze :) ja już wybrałam wózki dla dwóch płci więc mi to już luz szczególnie że planuję więcej dzieci Hehehe

Przebadani - zdrowi :)
    starania od 08.2024 .

15.04- rośnie nowe życie !
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 19 lipca, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja dokładnie najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe i żeby wszystko było dobrze. Wierzę że u was tak będzie ❤️
    Gaja tez mi sie podoba moja klientka przychodzi do mnie z córka Gają ma 3 latka taka gaduła mała 😂 ale mojemu mężowi sie nie podoba i tak sie zdziwiłam bo Kaja to jego propozycja była a on bardziej za takimi imionami typu Kasia i Basia wiec Kaja w jego przypadku to juz szaleństwo 😂

Nadzieja 🧚🏼‍♀️ lubi tę wiadomość

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: 19 lipca, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blancaa12 wrote:
    Trzymam kciuki za wizytę! 🙂

blancaa12 lubi tę wiadomość

• Rosalinda Autorytet

Wysłany: 19 lipca, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja 🧚🏼‍♀️ wrote:
    Za tydzień 😄
    Ja tak jak mówiłam że myślę dziewczynkę moje wróżby też wychodziły zawsze na dziewczynkę ( ale to oczywiście żarty były ) mąż mówi że jak myśli że fajnie by było dziewczynkę mieć to pewnie będziemy mieć chłopca 🤣
    Ogólnie teraz mamy totalny luz i co ma być to będzie tylko mówię problem z imieniem 🤣

Angela Pola i Kaja super ! Krótkie takie jak lubię heheh 😆
    Kaja wgl super imię bo już mało popularne mam wrażenie mi się jeszcze podoba Gaja :) ale miałam znajomą i mówią że zawsze mają ludzie problem czy ona jest Gaja czy Kaja ( czy ma wadę wymowy czy źle usłyszeli ) więc tak odpuściłam 🤣
    Dziś się cieszę że cisza tutaj nie muszę usypiając nadrabiać jak zwykle hehe
    My dziś intensywny dzień , ostatnia osoba dowiedziała się o mojej ciąży. Jedyna nie chciała obstawić płci bo cieszy się moim zdrowiem i martwi o łożysko bo sama miała krwotok z tego powodu .. więc mówi że nie ważne i ma rację zdrowie najważniejsze :) ja już wybrałam wózki dla dwóch płci więc mi to już luz szczególnie że planuję więcej dzieci Hehehe
    Ja zebrałam 25 różnych przesądów i teorii co do płci i wyszło mi:
    15 na dziewczynkę
    10 na chłopca
    😄

przyszłamama96 lubi tę wiadomość

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ