Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
A to Ty też jeszcze nie znasz płci, myślałam, że już tylko ja zostałam 😂 To jak tak mało obstawia dziewczynkę to ja mówię, że dziewczynka 😂Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Hejka , my ciągle cos robimy , widzę że już sporo jest poznanych płci .. wow super jestem w szoku że jest taka malutka różnica !
Nie nadrobię tyle ale powiem że zaraz poznamy płeć dzidzi .. jestem już tak podekscytowana że szok .. możecie obstawić hahah .. wgl powiedziałam już wszystkich najbliższym i chyba tylko jedna osoba obstawia dziewczynkę inni chłopca więc no zobaczymy ja nad tym nie chce myśleć bo mi obojętnie chyba dlatego że chce mieć więcej dzieci 🤣 , wypowiem się co do fotelika to my kupujemy cybexa a wózek raczej espiro
Rosalinda mamy Skodę qodiak jest duża i mega wygodna my mamy akurat dużo rzeczy dokupionych w niej więc jest taka władowana ale jak tylko dowiedzieliśmy się o dzidzi to mąż szuka jeszcze większego 🤣 uważam że skoda fajna jest na maks 2 dzieci ogólnie , chyba że dzieci już bez fotelików
znajomi mają trzecie w drodze i sprzedali skodę bo jednak było mało miejsca , jeździli Audi Q7 i bagażnik jest mniejszy niż w skodzie więc też nie polecali
ja muszę mieć dużo miejsca więc lubię duże auta 🤣
Co do obrączki wyszła mi dziewczynka więc zobaczymy czy wróżby to ściema 🤣🤣🤣🤣🤣
My niestety musimy mieć duży bagażnik przez psy... Mąż wspominał, że Citroen C5 Aircross ma trzy foteliki z tyłu, ale właśnie za mały bagażnik. Także na ten moment to ten Wolksvagen Touran jest faworytem 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:41
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Hej:)
To w takim razie Skoda odpada, jak na maks 2 dzieci, u nas jeszcze małe dzieci,to muszą być trzy osobne fotele na każdy fotelik.
Nadzieja to udanej imprezy 😁 czekamy na wieści kto mieszka w brzuszku
Jutro idę na badania krwi,a za tydzień wizyta i tez chce juz na 100% potwierdzić, bo bym chciała poszaleć z wyprawką, bo wszystko od nowa 🤭2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
My mamy ogólnie pajero i outlandera ale dla nas to zewxydowanie za małe samochody z czwórką dzieci więc teraz czekam na toyote proace. Jak mieliśmy trójkę dzieci to zawsze nam te samochody wystarczały tylko że ja siedziałam z tyłu pośrodku między fotelikami a ja należę do szczupaków więc wiadomo że montaż było okey. W maju jechaliśmy na lotnisko i zapakowaliśmy się do outlandera 7 osób w tym 4 dorosłe tylko wiadomo E wtedy przestrzeń bagażnikowa jest znikoma wózek torby dało radę upchać ale trochę taka konserwa 🤣😂
-
Miałam kia sportage i bagażnik był mały dla mnie odpada drugi raz bym nie kupiła. Mój mąż teraz wspomina cały czas o turanie ale mi sie wizualnie nie podobaja ani troszeczkę nie lubie aut tego typu wolałabym jakieś kombi zdecydowanie ale nie wiem czy sie da namówić. Z drugiej strony i tak razem jeździmy przeważnie tylko w niedzielę czy tam w sobote gdzieś to tyle to sie wytrzyma a to mi ma byc wygodnie wozić dzieciaczki.
-