Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki krzywej
    89
    Po 1h -104
    Po 2h - 77

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapisalam sie na środę a pojechałam dzisiaj rano n8e wiedziałam że trzeba sie rejestrować na dany dzien na krzywą i teraz nie wiem bo wizyte w poradni mam na poniedziałek czy nie przełożyć bo bez wyników moze lekarz marudzic

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • boys' mum Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Ja zapisalam sie na środę a pojechałam dzisiaj rano n8e wiedziałam że trzeba sie rejestrować na dany dzien na krzywą i teraz nie wiem bo wizyte w poradni mam na poniedziałek czy nie przełożyć bo bez wyników moze lekarz marudzic
    Dobrze, że u nas akurat nie ma rejestracji na krzywą... Tylko trzeba być szybciej po prostu bo u nas 2h tylko laboratorium czynne. Ja mam mieć krzywą dopiero na kolejną wizytę 3 września. Źle Ci wyszła glukoza, że kazał zrobić wcześniej?

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    26.06.2026 Dziewczynka 🥹🥹🥹
    9.07.2026 214g Księżniczki 🩷🥹🩷
    28.07.2026 364g Kluseczki 💗💗💗
    preg.png
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik krzywej masz na następny dzień u mnie nawet w ten sam dzień

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    Dobrze, że u nas akurat nie ma rejestracji na krzywą... Tylko trzeba być szybciej po prostu bo u nas 2h tylko laboratorium czynne. Ja mam mieć krzywą dopiero na kolejną wizytę 3 września. Źle Ci wyszła glukoza, że kazał zrobić wcześniej?
    Nie glukoze mialam w normie na ostatniej wizycie dal skierowanie na krzywa , mocz , morfologię, tsh

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blancaa12 wrote:
    Wynik krzywej masz na następny dzień u mnie nawet w ten sam dzień
    Tak tylko ja wizyte mam w poniedziałek a wyniki zrobie dopiero w środę. Ale dzwoniłam do rejestracji zeby przełożyć to na sierpień do mojego lekarza juz nie ma miejsc wiec zostawiłam ten poniedziałek

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Tak tylko ja wizyte mam w poniedziałek a wyniki zrobie dopiero w środę. Ale dzwoniłam do rejestracji zeby przełożyć to na sierpień do mojego lekarza juz nie ma miejsc wiec zostawiłam ten poniedziałek

Aha źle zrozumiałam . Ja też musiałam dzwonić by umówić się na krzywą. A teraz mój gin ma urlop i wraca po 20 sierpnia i muszę się umówić do niego

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blancaa12 wrote:
    Aha źle zrozumiałam . Ja też musiałam dzwonić by umówić się na krzywą. A teraz mój gin ma urlop i wraca po 20 sierpnia i muszę się umówić do niego
    Ja nie dokońca jestem zadowolona z obecnego ale juz nie bede zmieniać teraz i tak raz w miesiącu bede sie umawiać do tego od bliźniaków to ten niech bedzie taki od skierowan i dodatkowych wizyt chociaz opinie ma dobre ze jest dobrym lekarzem ale na ostatniej wizycie zmierzył tylko jedna dzidzie i wyznaczył wizyte za miesiąc a powinien porównać dwie zeby to miało sens i kolejna wizyta powinna byc za dwa tygodnie wiec średnio

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Ja nie dokońca jestem zadowolona z obecnego ale juz nie bede zmieniać teraz i tak raz w miesiącu bede sie umawiać do tego od bliźniaków to ten niech bedzie taki od skierowan i dodatkowych wizyt chociaz opinie ma dobre ze jest dobrym lekarzem ale na ostatniej wizycie zmierzył tylko jedna dzidzie i wyznaczył wizyte za miesiąc a powinien porównać dwie zeby to miało sens i kolejna wizyta powinna byc za dwa tygodnie wiec średnio

Jak jesteś nie zadowolona to jak najbardziej zmień lekarza.

Ja tam na mojego. Nie narzekam ale ja mam całkiem inne podejście itd

‹‹ 204 205 206 207 208
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ