Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zapisalam sie na środę a pojechałam dzisiaj rano n8e wiedziałam że trzeba sie rejestrować na dany dzien na krzywą i teraz nie wiem bo wizyte w poradni mam na poniedziałek czy nie przełożyć bo bez wyników moze lekarz marudzic
-
Dobrze, że u nas akurat nie ma rejestracji na krzywą... Tylko trzeba być szybciej po prostu bo u nas 2h tylko laboratorium czynne. Ja mam mieć krzywą dopiero na kolejną wizytę 3 września. Źle Ci wyszła glukoza, że kazał zrobić wcześniej?Angela1108 wrote:Ja zapisalam sie na środę a pojechałam dzisiaj rano n8e wiedziałam że trzeba sie rejestrować na dany dzien na krzywą i teraz nie wiem bo wizyte w poradni mam na poniedziałek czy nie przełożyć bo bez wyników moze lekarz marudzic
-
Nie glukoze mialam w normie na ostatniej wizycie dal skierowanie na krzywa , mocz , morfologię, tshboys' mum wrote:Dobrze, że u nas akurat nie ma rejestracji na krzywą... Tylko trzeba być szybciej po prostu bo u nas 2h tylko laboratorium czynne. Ja mam mieć krzywą dopiero na kolejną wizytę 3 września. Źle Ci wyszła glukoza, że kazał zrobić wcześniej?
-
Tak tylko ja wizyte mam w poniedziałek a wyniki zrobie dopiero w środę. Ale dzwoniłam do rejestracji zeby przełożyć to na sierpień do mojego lekarza juz nie ma miejsc wiec zostawiłam ten poniedziałekblancaa12 wrote:Wynik krzywej masz na następny dzień u mnie nawet w ten sam dzień
-
Angela1108 wrote:Tak tylko ja wizyte mam w poniedziałek a wyniki zrobie dopiero w środę. Ale dzwoniłam do rejestracji zeby przełożyć to na sierpień do mojego lekarza juz nie ma miejsc wiec zostawiłam ten poniedziałek
Aha źle zrozumiałam . Ja też musiałam dzwonić by umówić się na krzywą. A teraz mój gin ma urlop i wraca po 20 sierpnia i muszę się umówić do niego -
Ja nie dokońca jestem zadowolona z obecnego ale juz nie bede zmieniać teraz i tak raz w miesiącu bede sie umawiać do tego od bliźniaków to ten niech bedzie taki od skierowan i dodatkowych wizyt chociaz opinie ma dobre ze jest dobrym lekarzem ale na ostatniej wizycie zmierzył tylko jedna dzidzie i wyznaczył wizyte za miesiąc a powinien porównać dwie zeby to miało sens i kolejna wizyta powinna byc za dwa tygodnie wiec średnioblancaa12 wrote:Aha źle zrozumiałam . Ja też musiałam dzwonić by umówić się na krzywą. A teraz mój gin ma urlop i wraca po 20 sierpnia i muszę się umówić do niego
-
Angela1108 wrote:Ja nie dokońca jestem zadowolona z obecnego ale juz nie bede zmieniać teraz i tak raz w miesiącu bede sie umawiać do tego od bliźniaków to ten niech bedzie taki od skierowan i dodatkowych wizyt chociaz opinie ma dobre ze jest dobrym lekarzem ale na ostatniej wizycie zmierzył tylko jedna dzidzie i wyznaczył wizyte za miesiąc a powinien porównać dwie zeby to miało sens i kolejna wizyta powinna byc za dwa tygodnie wiec średnio
Jak jesteś nie zadowolona to jak najbardziej zmień lekarza.
Ja tam na mojego. Nie narzekam ale ja mam całkiem inne podejście itd -