Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zapisalam sie na środę a pojechałam dzisiaj rano n8e wiedziałam że trzeba sie rejestrować na dany dzien na krzywą i teraz nie wiem bo wizyte w poradni mam na poniedziałek czy nie przełożyć bo bez wyników moze lekarz marudzic
-
Dobrze, że u nas akurat nie ma rejestracji na krzywą... Tylko trzeba być szybciej po prostu bo u nas 2h tylko laboratorium czynne. Ja mam mieć krzywą dopiero na kolejną wizytę 3 września. Źle Ci wyszła glukoza, że kazał zrobić wcześniej?Angela1108 wrote:Ja zapisalam sie na środę a pojechałam dzisiaj rano n8e wiedziałam że trzeba sie rejestrować na dany dzien na krzywą i teraz nie wiem bo wizyte w poradni mam na poniedziałek czy nie przełożyć bo bez wyników moze lekarz marudzic
-
Nie glukoze mialam w normie na ostatniej wizycie dal skierowanie na krzywa , mocz , morfologię, tshboys' mum wrote:Dobrze, że u nas akurat nie ma rejestracji na krzywą... Tylko trzeba być szybciej po prostu bo u nas 2h tylko laboratorium czynne. Ja mam mieć krzywą dopiero na kolejną wizytę 3 września. Źle Ci wyszła glukoza, że kazał zrobić wcześniej?
-
Tak tylko ja wizyte mam w poniedziałek a wyniki zrobie dopiero w środę. Ale dzwoniłam do rejestracji zeby przełożyć to na sierpień do mojego lekarza juz nie ma miejsc wiec zostawiłam ten poniedziałekblancaa12 wrote:Wynik krzywej masz na następny dzień u mnie nawet w ten sam dzień
-
Angela1108 wrote:Tak tylko ja wizyte mam w poniedziałek a wyniki zrobie dopiero w środę. Ale dzwoniłam do rejestracji zeby przełożyć to na sierpień do mojego lekarza juz nie ma miejsc wiec zostawiłam ten poniedziałek
Aha źle zrozumiałam . Ja też musiałam dzwonić by umówić się na krzywą. A teraz mój gin ma urlop i wraca po 20 sierpnia i muszę się umówić do niego -
Ja nie dokońca jestem zadowolona z obecnego ale juz nie bede zmieniać teraz i tak raz w miesiącu bede sie umawiać do tego od bliźniaków to ten niech bedzie taki od skierowan i dodatkowych wizyt chociaz opinie ma dobre ze jest dobrym lekarzem ale na ostatniej wizycie zmierzył tylko jedna dzidzie i wyznaczył wizyte za miesiąc a powinien porównać dwie zeby to miało sens i kolejna wizyta powinna byc za dwa tygodnie wiec średnioblancaa12 wrote:Aha źle zrozumiałam . Ja też musiałam dzwonić by umówić się na krzywą. A teraz mój gin ma urlop i wraca po 20 sierpnia i muszę się umówić do niego
-
Angela1108 wrote:Ja nie dokońca jestem zadowolona z obecnego ale juz nie bede zmieniać teraz i tak raz w miesiącu bede sie umawiać do tego od bliźniaków to ten niech bedzie taki od skierowan i dodatkowych wizyt chociaz opinie ma dobre ze jest dobrym lekarzem ale na ostatniej wizycie zmierzył tylko jedna dzidzie i wyznaczył wizyte za miesiąc a powinien porównać dwie zeby to miało sens i kolejna wizyta powinna byc za dwa tygodnie wiec średnio
Jak jesteś nie zadowolona to jak najbardziej zmień lekarza.
Ja tam na mojego. Nie narzekam ale ja mam całkiem inne podejście itd -
Wow ale foto , chciałabym też takie mieć , z zadną corką takiego niestety nie mam teraz zamierzam się zapisac na dodatkową wizytę żeby mieć taką pamiątkę. Coś pięknego .Mama Antosia wrote:
boy's mym kurcze ja to chyba bym zemdlała jak bym coś takiego usłyszała , dobrze że już leżałaś 😅 ja mam w środę połówkowe i powiem wam że niby zagwarantowała mi moją doktorka że na 100% chłopak to jednak jakaś niepewność jest że kurcze a jak usłyszę na połówkowych co innego , już nawet nie chodzi o ubranka bo od kad mi potwierdziła płeć to kupiłam tyle chłopięcych ubranek ale o to niespełnione marzenie posiadania syna , mam nadzieję że zostanie tak jak jest i nic nie zniknie magicznie między nogami 😅
Gratulacje udanych wizyt , maluszki rosną niesamowicie.
Co do upałów , niestety nie mam klimy w mieszkaniu , w pokoju pokazywało mi 30,9 wczoraj , ale dzięki wiatrakom o dziwo nie było źle , na szczęście dziś już chłodniej było , było czym oddychać -
My mamy dzisiaj wesele i wczoraj wrocilam z pracy po 21 nie mam zrobionych swoich paznokci bo nie zdążyłam juz ich ogarnac. na 9 mam na rzęsy i tak wstałam rano musze ogarnac na dole troche.
Wczoraj siostra przyniosła mi ubranka dla dziewczynek zamówiła pare bodziaków rozm. 50 i dwa komplety takie body spodenki czapeczki ale to na 56 jakie to jest śliczne 🥰 także moge powiedzieć ze pierwsze rzeczy juz mamy bo ostatnio od klientki tez dostałam prezent dla dziewczynek jak tak dalej pojdzie to ubranek zamawiac nie bede musiala 😂
Justi2019, Kfiatuszek666, Wiolami lubią tę wiadomość
-
Angela1108 wrote:My mamy dzisiaj wesele i wczoraj wrocilam z pracy po 21 nie mam zrobionych swoich paznokci bo nie zdążyłam juz ich ogarnac. na 9 mam na rzęsy i tak wstałam rano musze ogarnac na dole troche.
Wczoraj siostra przyniosła mi ubranka dla dziewczynek zamówiła pare bodziaków rozm. 50 i dwa komplety takie body spodenki czapeczki ale to na 56 jakie to jest śliczne 🥰 także moge powiedzieć ze pierwsze rzeczy juz mamy bo ostatnio od klientki tez dostałam prezent dla dziewczynek jak tak dalej pojdzie to ubranek zamawiac nie bede musiala 😂
Jak to mówią szewc bez butów chodzi 😅
Udanej zabawy 🥳🥳🥳
Oj tak te malutkie rozmiary są slodkie,wzrusz totalny, że taki dzidziuś w brzuchu będzie na koniec
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Angela1108 wrote:My mamy dzisiaj wesele i wczoraj wrocilam z pracy po 21 nie mam zrobionych swoich paznokci bo nie zdążyłam juz ich ogarnac. na 9 mam na rzęsy i tak wstałam rano musze ogarnac na dole troche.
Super z ubrankami 🙂
Ja dziś mam wizytę, a w czwartek połówkowe mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Od wtorku codziennie czuję delikatne ruchy i wzruszam się za każdym razem 🥹
Ciekawa jestem czy coś zmieniła się sytuacja z łożyskiem 🤞
2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

-
Powodzenia ✊✊✊Wiolami wrote:Super z ubrankami 🙂
Ja dziś mam wizytę, a w czwartek połówkowe mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Od wtorku codziennie czuję delikatne ruchy i wzruszam się za każdym razem 🥹
Ciekawa jestem czy coś zmieniła się sytuacja z łożyskiem 🤞
Wiolami lubi tę wiadomość
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
My po wizycie, 317g bobasa,leżał sobie głowa do góry z ręką pod głową 😍
Łożysko bez zmian nisko centralnie przodujące, kazała mi się nastawić na szpital od 32-34 tyg.
I mam iść do fizjo na plastry bo robi mi się przepuchlina na brzuchu.
Moja waga po 3 tyg. stoi w miejscu 😁 pękam z dumy 🫢😂🤣
Ritaaa, Myszkaaa20, Kfiatuszek666, Panikara97, Minimalti, Debris, Justi2019, przyszłamama96 lubią tę wiadomość
2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️

-
Wiolami wrote:My po wizycie, 317g bobasa,leżał sobie głowa do góry z ręką pod głową 😍
Łożysko bez zmian nisko centralnie przodujące, kazała mi się nastawić na szpital od 32-34 tyg.
I mam iść do fizjo na plastry bo robi mi się przepuchlina na brzuchu.
Moja waga po 3 tyg. stoi w miejscu 😁 pękam z dumy 🫢😂🤣
Kawał bobasa 💪💪💪
Czyli raczej nie ma opcji, ze się coś zmieni?
Zazdro wagi,ja w tej ciąży chyba na rekord wagowy pójdę
Hej:)
W weekend urodziny mieliśmy, dzieci pełno, czuje się przebodźcowana taka ilością wrzasków i hałasu 🤣
Dzisiaj błoga cisza2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Lunaaa12 wrote:Kawał bobasa 💪💪💪
Czyli raczej nie ma opcji, ze się coś zmieni?
Zazdro wagi,ja w tej ciąży chyba na rekord wagowy pójdę
Hej:)
W weekend urodziny mieliśmy, dzieci pełno, czuje się przebodźcowana taka ilością wrzasków i hałasu 🤣
Dzisiaj błoga cisza
Powiedziała że raczej już nie ma szans.
Co do wagi to w szoku jestem bo brzuch mam jak nie wiem co 🫢2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️

-
Przykro mi:( ale najwz, żeby dotrwać bezpiecznie do terminu donoszonej ciąży 🙏 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.Wiolami wrote:Powiedziała że raczej już nie ma szans.
Co do wagi to w szoku jestem bo brzuch mam jak nie wiem co 🫢
Ja jutro połówkowe i trochę się stresuje tymi przeciwciałami, zobaczymy co inny gin powie, ale jestem na maxa przejęta😢
Wiolami lubi tę wiadomość
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗