Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Przykro mi:( ale najwz, żeby dotrwać bezpiecznie do terminu donoszonej ciąży 🙏 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Ja jutro połówkowe i trochę się stresuje tymi przeciwciałami, zobaczymy co inny gin powie, ale jestem na maxa przejęta😢

Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze 🤞🤞🍀

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
    18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
    3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
    23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
    8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

preg.png
  • botanika Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, wieki się nie odzywałam.

Wiolami gratuluję udanej wizyty, trzymam kciuki byś
    czuła się spokojnie z wcześniejszą hospitalizacją.

Angela zdążyłaś pomalować paznokcie?

Ja wizytuje dopiero za tydzień i połówkowe i standardowo u gin.

Weekend mieliśmy imprezowy, jestem wdzięczna mojemu ciału bo nie odczułam bardziej niż normalnie. No i od tygodnia bobas rusza się odczuwalnie. W końcu!

ticker_pgn.php?v=0,3,2026-12-27,-5,u
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    botanika wrote:
    Hejka, wieki się nie odzywałam.

Wiolami gratuluję udanej wizyty, trzymam kciuki byś
    czuła się spokojnie z wcześniejszą hospitalizacją.

Angela zdążyłaś pomalować paznokcie?

Ja wizytuje dopiero za tydzień i połówkowe i standardowo u gin.

Weekend mieliśmy imprezowy, jestem wdzięczna mojemu ciału bo nie odczułam bardziej niż normalnie. No i od tygodnia bobas rusza się odczuwalnie. W końcu!
    A cos ty ale za to wesele bardzo fajne dzisiaj poprawiny przyjechaliśmy troche do domu odpocząć poleżeć bo masakra tak gorąco. Wesele bylo w restauracji a poprawiny pod namiotami na dworze a u nas 34 stopnie dzisiaj pełne słońce i zero wiatru

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed chwilą wróciłam z dzieciakami z kina. Zjedli kolację i właśnie spanko się szykuje

‹‹ 205 206 207 208 209
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ