Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
blancaa12 wrote:6 lat
4 lata
2 lata
To też małe dzieciaczki jeszcze.
U mnie 6 i 3 lata,pocieszam się,że już nie trzeba az tak "chodzić " kolo nich, zanim dzidzia się urodzi to będą mieli prawie 7,bo starszy z marca,a młodszy prawie 4,bo on styczniowy, to juz kumate dzieciaki, ale dalej awanturki o byle co🙊2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Moj tez styczeń 2023Lunaaa12 wrote:To też małe dzieciaczki jeszcze.
U mnie 6 i 3 lata,pocieszam się,że już nie trzeba az tak "chodzić " kolo nich, zanim dzidzia się urodzi to będą mieli prawie 7,bo starszy z marca,a młodszy prawie 4,bo on styczniowy, to juz kumate dzieciaki, ale dalej awanturki o byle co🙊
Lunaaa12 lubi tę wiadomość
-
U nas maluch będzie z nami w sypialni narazie, i coś na dole będziemy musieli zorganizować na dzień, aby po schodach tak nie latać.
Ja dziś z moją młodzieżą planujemy jechać nad morze na zachód słońca.Jutro jadę to dorzucić i syna na osiemnastkę do kolegi zawiozę,W niedzielę czekam na chłopa 😊2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

-
Wiolami wrote:U nas maluch będzie z nami w sypialni narazie, i coś na dole będziemy musieli zorganizować na dzień, aby po schodach tak nie latać.
Ja dziś z moją młodzieżą planujemy jechać nad morze na zachód słońca.Jutro jadę to dorzucić i syna na osiemnastkę do kolegi zawiozę,W niedzielę czekam na chłopa 😊
Zazdro, ze macie tak blisko morze 😍
My w tym roku nie wiem czy gdzieś jeszcze pojedziemy, może na parę dni,jak się uda, ale na przyszły rok w planach juz wyjazd w piątkę, a może lot
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Hej dziewczyny 🩷 dziś byłam ostatni dzień w pracy... Och ostatnie dni naprawdę ciężko było mi się zmobilizować aby wstać do pracy...🙄 W sumie ten tydzień miałam ciężki jakoś psychicznie... 😞 także i mniej mnie było na forum. Mam nadzieję, że teraz jak już będę w domku będzie już inaczej 😀Także teraz już spokój i mogę ogarniać sobie dom. Muszę go odgruzować 😂 pokój przygotować malutkiej... Mimo, że będzie z nami w sypialni to i tak mąż chce pomalować teraz pokoik na różowo 🤣 ale najpierw muszę odgruzować bo tam jest składowisko zabawek 🫣a większością już chłopaki się nie bawią... Muszę kupić taką nakładkę na komodę do przewijaka aby lepiej mi było organizacyjnie w nocy przebrać czy coś... No i powoli wziąć się za wyprawkę...
-
Ja zamówiłam meble do pokoju córki, bo syn dostanie w spadku po niej, a ona nowe takie już bardziej dziewczęce. I przerabiany pokój biurowy na pokój dla syna tzn wypad biurko i będziemy działać 😁 no i podjęliśmy decyzję, że auto męża trzeba wymienić, więc będzie Kia tylko nie wiem czy już jeździć po salonach i kupić coś z już dostępnych czy poczekac do grudnia stycznia na jakąś wyprzedaż.
Córka śpi z nami na łóżeczku w sypialni, ale raz, że 120x60cm jest już na nią za małe, bardzo kręci się w nocy i co chwila uderzy, a dwa, że musi nauczyć się spać u siebie, a na pewno bez mamy. Więc nowe łóżeczko ma kupione z szufladą do spania, jak przyjdzie i złożymy to od września córka idzie do siebie, a awaryjnie z nią mąż na szufladę
-