Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blancaa12 wrote:
    6 lat
    4 lata
    2 lata

To też małe dzieciaczki jeszcze.
    U mnie 6 i 3 lata,pocieszam się,że już nie trzeba az tak "chodzić " kolo nich, zanim dzidzia się urodzi to będą mieli prawie 7,bo starszy z marca,a młodszy prawie 4,bo on styczniowy, to juz kumate dzieciaki, ale dalej awanturki o byle co🙊

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    To też małe dzieciaczki jeszcze.
    U mnie 6 i 3 lata,pocieszam się,że już nie trzeba az tak "chodzić " kolo nich, zanim dzidzia się urodzi to będą mieli prawie 7,bo starszy z marca,a młodszy prawie 4,bo on styczniowy, to juz kumate dzieciaki, ale dalej awanturki o byle co🙊
    Moj tez styczeń 2023

Lunaaa12 lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie grudzień 2020
    Sierpień 2022
    Lipiec 2024 ;)

• Wiolami Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maluch będzie z nami w sypialni narazie, i coś na dole będziemy musieli zorganizować na dzień, aby po schodach tak nie latać.

Ja dziś z moją młodzieżą planujemy jechać nad morze na zachód słońca.Jutro jadę to dorzucić i syna na osiemnastkę do kolegi zawiozę,W niedzielę czekam na chłopa 😊

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
    18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
    3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
    23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
    8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

preg.png
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    U nas maluch będzie z nami w sypialni narazie, i coś na dole będziemy musieli zorganizować na dzień, aby po schodach tak nie latać.

Ja dziś z moją młodzieżą planujemy jechać nad morze na zachód słońca.Jutro jadę to dorzucić i syna na osiemnastkę do kolegi zawiozę,W niedzielę czekam na chłopa 😊

Zazdro, ze macie tak blisko morze 😍
    My w tym roku nie wiem czy gdzieś jeszcze pojedziemy, może na parę dni,jak się uda, ale na przyszły rok w planach juz wyjazd w piątkę, a może lot :)

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • boys' mum Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🩷 dziś byłam ostatni dzień w pracy... Och ostatnie dni naprawdę ciężko było mi się zmobilizować aby wstać do pracy...🙄 W sumie ten tydzień miałam ciężki jakoś psychicznie... 😞 także i mniej mnie było na forum. Mam nadzieję, że teraz jak już będę w domku będzie już inaczej 😀Także teraz już spokój i mogę ogarniać sobie dom. Muszę go odgruzować 😂 pokój przygotować malutkiej... Mimo, że będzie z nami w sypialni to i tak mąż chce pomalować teraz pokoik na różowo 🤣 ale najpierw muszę odgruzować bo tam jest składowisko zabawek 🫣a większością już chłopaki się nie bawią... Muszę kupić taką nakładkę na komodę do przewijaka aby lepiej mi było organizacyjnie w nocy przebrać czy coś... No i powoli wziąć się za wyprawkę...

M🩵12
    A🩵8
    ⏸️ 3.04.2026
    26.06.2026 Dziewczynka 🥹🥹🥹
    9.07.2026 214g Księżniczki 🩷🥹🩷
    28.07.2026 364g Kluseczki 💗💗💗
    preg.png
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam meble do pokoju córki, bo syn dostanie w spadku po niej, a ona nowe takie już bardziej dziewczęce. I przerabiany pokój biurowy na pokój dla syna tzn wypad biurko i będziemy działać 😁 no i podjęliśmy decyzję, że auto męża trzeba wymienić, więc będzie Kia tylko nie wiem czy już jeździć po salonach i kupić coś z już dostępnych czy poczekac do grudnia stycznia na jakąś wyprzedaż.

Córka śpi z nami na łóżeczku w sypialni, ale raz, że 120x60cm jest już na nią za małe, bardzo kręci się w nocy i co chwila uderzy, a dwa, że musi nauczyć się spać u siebie, a na pewno bez mamy. Więc nowe łóżeczko ma kupione z szufladą do spania, jak przyjdzie i złożymy to od września córka idzie do siebie, a awaryjnie z nią mąż na szufladę ;)

‹‹ 214 215 216 217 218
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ