Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    botanika wrote:
    Jeszcze ja, jeszcze ja! Zamykam nasze połówkowe ;p we wtorek.

Wczoraj oglądaliśmy z mężem filmik na yt o wyprawce, wiecie żeby powoli go wdrażać w temat i się chłop zaskoczył 😂
    Ciemieniucha? Kikut pępkowy? Fuuuj :)

Powodzenia w takim razie ✊✊✊

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) u nas weekend rodiznny,dzieciaki szalały do późna,a ja dzisiaj odpoczywam, bo te imprezy mnie wykanczaja i na drugi dzień musze odchorować.
    A ubranka póki co wszystko z Vinted, wyglądają jak nowe:) co mi wpadnie to klikam,ale od września na spokojnie wszystko poprzeglądam i zrobię listę co mi będzie jeszcze trzeba.

A co do imienia domyślam się,że to może czasem spędzać sen z powiek,ale jeszcze trochę czasu macie :) u nas na szczęście od dawna wybrane i chociaż to z głowy 😅

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planujemy dziś rozpocząć pierwsze debaty dotyczące imienia,ja mam kilka imion ale żadni z nich mnie nie powala , natomiast narzeczony mówi , że jakieś mu chodzą po głowie😉 zobaczymy jak pójdzie pierwsze starcie😂🫢

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
    18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
    3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
    23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
    8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    My planujemy dziś rozpocząć pierwsze debaty dotyczące imienia,ja mam kilka imion ale żadni z nich mnie nie powala , natomiast narzeczony mówi , że jakieś mu chodzą po głowie😉 zobaczymy jak pójdzie pierwsze starcie😂🫢
    Powodzenia moze sie okaże że macie ten sam typ i łatwo pójdzie 🙂

Wiolami lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Nadzieja 🧚🏼‍♀️ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Bianka i lili to są moje top imiona dla dziewczynki 🤣 jak bym miała teraz bliźniaczki to pewnie bym tak nazwała haha
    Ja też mam teraz tak że już planuje remont mieszkania mąż jest raczej na nie .. ale ja mam ochotę już zmienić łóżko przemalować pokoje i zrobić kącik dla dziecka nie robimy mu pokoju czy coś tylko łóżeczko komoda i przewijak taki dzidziuś nie potrzebuje naszczescie pokoju 🤣 a my wgl nie mamy miejsca zbytnio ..
    polećcie mi proszę komodę na której zamontuję przewijak 🙏🏻

Angela1108 lubi tę wiadomość

Przebadani - zdrowi :)
    starania od 08.2024 .

15.04- rośnie nowe życie !
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja 🧚🏼‍♀️ wrote:
    Angela Bianka i lili to są moje top imiona dla dziewczynki 🤣 jak bym miała teraz bliźniaczki to pewnie bym tak nazwała haha
    Ja też mam teraz tak że już planuje remont mieszkania mąż jest raczej na nie .. ale ja mam ochotę już zmienić łóżko przemalować pokoje i zrobić kącik dla dziecka nie robimy mu pokoju czy coś tylko łóżeczko komoda i przewijak taki dzidziuś nie potrzebuje naszczescie pokoju 🤣 a my wgl nie mamy miejsca zbytnio ..
    polećcie mi proszę komodę na której zamontuję przewijak 🙏🏻
    My tez pokoje dla dziewczynek zrobimy jak będą juz starsze teraz maly ma 3.5 roku a i tak nie korzysta ze swojego pokoju musimy mu go zrobic tak jak powinien byc bo do tej pory nie bylo potrzeby i prawdę mówiąc dopiero teraz widzę ze moze mu sie przydać bo wcześniej nie wyobrażam sobie go dac na noc do osobnego pokoju jak byl malutki ale to kazdy ma inaczej i to tez jest ok. Moze jakbyśmy mieli mieszkanie i wszystko na jednym poziomie to by bylo inaczej a tak to wiadomo schody i tez nie mamy wtedy tak na oku no dla mnie za duże ryzyko że cos sie stanie ale juz pomału trzeba bedzie pozwolić mu byc samodzielnym bardziej

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Oby sprawnie poszło ✊
    My dla chłopaka byśmy teraz mieli problem z wyborem imienia

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • blancaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Oby sprawnie poszło ✊
    My dla chłopaka byśmy teraz mieli problem z wyborem imienia
    Oj ja też bym miała problem dla 3 syna wybraliśmy imię 4 dni po porodzie i to w sumie wyszło od średniego syna bo pytała się jak ma się misiek i został Michał

‹‹ 215 216 217 218 219
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ