Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
botanika wrote:Jeszcze ja, jeszcze ja! Zamykam nasze połówkowe ;p we wtorek.
Wczoraj oglądaliśmy z mężem filmik na yt o wyprawce, wiecie żeby powoli go wdrażać w temat i się chłop zaskoczył 😂
Ciemieniucha? Kikut pępkowy? Fuuuj
Powodzenia w takim razie ✊✊✊
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Hej:) u nas weekend rodiznny,dzieciaki szalały do późna,a ja dzisiaj odpoczywam, bo te imprezy mnie wykanczaja i na drugi dzień musze odchorować.
A ubranka póki co wszystko z Vinted, wyglądają jak nowe:) co mi wpadnie to klikam,ale od września na spokojnie wszystko poprzeglądam i zrobię listę co mi będzie jeszcze trzeba.
A co do imienia domyślam się,że to może czasem spędzać sen z powiek,ale jeszcze trochę czasu macie
u nas na szczęście od dawna wybrane i chociaż to z głowy 😅
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
My planujemy dziś rozpocząć pierwsze debaty dotyczące imienia,ja mam kilka imion ale żadni z nich mnie nie powala , natomiast narzeczony mówi , że jakieś mu chodzą po głowie😉 zobaczymy jak pójdzie pierwsze starcie😂🫢2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

-
Powodzenia moze sie okaże że macie ten sam typ i łatwo pójdzie 🙂Wiolami wrote:My planujemy dziś rozpocząć pierwsze debaty dotyczące imienia,ja mam kilka imion ale żadni z nich mnie nie powala , natomiast narzeczony mówi , że jakieś mu chodzą po głowie😉 zobaczymy jak pójdzie pierwsze starcie😂🫢
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Angela Bianka i lili to są moje top imiona dla dziewczynki 🤣 jak bym miała teraz bliźniaczki to pewnie bym tak nazwała haha
Ja też mam teraz tak że już planuje remont mieszkania mąż jest raczej na nie .. ale ja mam ochotę już zmienić łóżko przemalować pokoje i zrobić kącik dla dziecka nie robimy mu pokoju czy coś tylko łóżeczko komoda i przewijak taki dzidziuś nie potrzebuje naszczescie pokoju 🤣 a my wgl nie mamy miejsca zbytnio ..
polećcie mi proszę komodę na której zamontuję przewijak 🙏🏻
Angela1108 lubi tę wiadomość
Przebadani - zdrowi
starania od 08.2024 .
15.04- rośnie nowe życie ! -
My tez pokoje dla dziewczynek zrobimy jak będą juz starsze teraz maly ma 3.5 roku a i tak nie korzysta ze swojego pokoju musimy mu go zrobic tak jak powinien byc bo do tej pory nie bylo potrzeby i prawdę mówiąc dopiero teraz widzę ze moze mu sie przydać bo wcześniej nie wyobrażam sobie go dac na noc do osobnego pokoju jak byl malutki ale to kazdy ma inaczej i to tez jest ok. Moze jakbyśmy mieli mieszkanie i wszystko na jednym poziomie to by bylo inaczej a tak to wiadomo schody i tez nie mamy wtedy tak na oku no dla mnie za duże ryzyko że cos sie stanie ale juz pomału trzeba bedzie pozwolić mu byc samodzielnym bardziejNadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Angela Bianka i lili to są moje top imiona dla dziewczynki 🤣 jak bym miała teraz bliźniaczki to pewnie bym tak nazwała haha
Ja też mam teraz tak że już planuje remont mieszkania mąż jest raczej na nie .. ale ja mam ochotę już zmienić łóżko przemalować pokoje i zrobić kącik dla dziecka nie robimy mu pokoju czy coś tylko łóżeczko komoda i przewijak taki dzidziuś nie potrzebuje naszczescie pokoju 🤣 a my wgl nie mamy miejsca zbytnio ..
polećcie mi proszę komodę na której zamontuję przewijak 🙏🏻 -
Oby sprawnie poszło ✊Wiolami wrote:My planujemy dziś rozpocząć pierwsze debaty dotyczące imienia,ja mam kilka imion ale żadni z nich mnie nie powala , natomiast narzeczony mówi , że jakieś mu chodzą po głowie😉 zobaczymy jak pójdzie pierwsze starcie😂🫢
My dla chłopaka byśmy teraz mieli problem z wyborem imienia2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Oj ja też bym miała problem dla 3 syna wybraliśmy imię 4 dni po porodzie i to w sumie wyszło od średniego syna bo pytała się jak ma się misiek i został MichałLunaaa12 wrote:Oby sprawnie poszło ✊
My dla chłopaka byśmy teraz mieli problem z wyborem imienia -