Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Myszkaaa20 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu 🤞🏼 ❤️

👱🏼‍♀️31👨‍🦱32
    👶🏼2024

💕2014
    💍2018
    💒2020

28.03 12 dpo ⏸️
    Beta 30,7
    Prog 25,51
    30.03 14 dpo
    Beta 125,3
    22.04 6mm Maleństwa z ❤️

preg.png
  • bambari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu🤞
    Hera gratulacje z okazji ślubu 🥰

Ja brałam w poprzedniej ciąży xonvea tak do połowy ciąży, trochę pomagała ale i tak miałam ciągle mdłości, później się poprawiło i niestety na koniec ciąży znowu wrócilo 🤮

Teraz jest zdecydowanie lepiej, póki co, bo tylko mnie mdli i nie wymiotuję, może uda się bez tabletek.

Buzoloka lubi tę wiadomość

• Słoneczko🌼 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie biorę xonvea i jest w miarę dobrze 🙂 i bardziej taka huśtawka milka dni super potem dramat w środę nie mogę się doczekać i oddamy krew na panoramę 🙂

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Lunaaa12 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie, jest serduszko 💜 ciąża młodsza, aż o tydzień z Usg, także tym będziemy się sugerować, czyli oficjalnie termin na 27 grudnia, Angela jak mogę poproszę o wpisanie:)
    Mam już skierowanie na usg prenatalne i pappe,będę dzwonić się umawiać:)
    Odetchnęłam, bardzo jestem zadowolona z tej gin, wciśnie mnie jeszcze do siebie na nfz, żebym mogła badania na nfz zrobić, w poprzednich ciążach byłam u facetów, teraz u babeczki,ale zostaje już u niej:)

Myszkaaa20, Angela1108, Rosalinda, przyszłamama96 lubią tę wiadomość

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Myszkaaa20 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela możesz mnie dopisać na badanie prenatalne 1.06 ☺️

Angela1108 lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️31👨‍🦱32
    👶🏼2024

💕2014
    💍2018
    💒2020

28.03 12 dpo ⏸️
    Beta 30,7
    Prog 25,51
    30.03 14 dpo
    Beta 125,3
    22.04 6mm Maleństwa z ❤️

preg.png
  • Słoneczko🌼 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszcze mam pytanie do bardziej doświadczonych wiem ,że to kwestia indywidualna jak u Was z pracą ? Po 12 tc jeśli wszystko będzie ok planuje wrócić do zawodu tym bardziej jak jestem na swoim sporą część mogę zrobić w domu na spotkania z klientami jeździć do miejsca pracy lubię to co robię i bym nie chciała rezygnować 🤔

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Justi2019 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu ✊✊✊ witam nowe przyszłe mamusie 😉

Buzoloka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Izia Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po weekendzie. U mnie aktualnie obróbka wczorajszej komunii grupowej, jutro badania z krwi żeby sprawdzić stan TSH i morfologię, śr, czw 12h na etacie dla odmiany dniówka i w pt wizyta w luxmedzie. Wczoraj w appce wskoczył mi 11tydzień i truskawka:) Mdłości jakoś tak ustały w 10tyg albo to kwestia, że zaczęłam jeść inne rzeczy, niekoniecznie zdrowsze, no ale trudno wrócił po roku etap bułek, pizzy, makaronu a dzisiaj jeszcze drożdżówka z marmoladą wjechała:)

Hera gratuluję zmiany stanu cywilnego:) Niech Wam się szczęści!
    Lunaaa12 Tobie serduszka❤️

Słoneczko u mnie ciągle etat zmianowy 12h, bo nie chcę przechodzić na dniówki 8h żeby wszyscy nie huczeli na mój temat, bo nie byłoby obstawy stanowiska przez 4h. Oprócz tego praca sezonowa. Chciałabym móc do końca pociągnąć wszystkie zlecenia, które podpisałam na ten rok zwłaszcza zagraniczne, ale obawiam się, że to niemożliwe, bo jeśli pójdę z etatu na l4 to właśnie musiałabym siedzieć na dupie w domu:( A żeby realizować drugą pracę musiałabym ciągle być też na etatowej, a w zaawansowanej ciąży sobie tego nie wyobrażam. Bardzo liczyłam, że szybciej wejdzie w życie ustawa o l4 tylko na konkretne stanowisko pracy w przypadku ciąży, ale niestety dopiero 1.01.27.

👩'83👨'83
    📌Ona: PCOS, niedoczynność tarczycy, kiry AA
    2018 - 2021 starania naturalne
    2022 inseminacja ❌

06/2022 I IVF
    czerwiec punkcja, 3 zarodki
    I transfer świeżaka beta 8.10 i 3.90
    sierpień II transfer ❄️ ❌
    listopad III transfer ❄️ ❌

07/2023 II IVF
    lipiec punkcja, 3 zarodki
    IV transfer ❌
    wrzesień V transfer ❄️ 5dpt beta 10.92 7dpt 42.16 9dpt 101.03 12dpt 151.17 13dpt 167.70 15dpt 105
    listopad VI transfer ❄️5dpt 15 7dpt 30.46 10dpt 18

01/2024 III IVF
    styczeń punkcja pobrano 12🥚, 2 zarodki, oba chore

05/2024 IV IVF
    maj punkcja pobrano 13🥚, 5 zarodków, 1z5 zdrowy
    lipiec VII transfer ❌

07/2025 V IVF
    lipiec pobrano 15 🥚 , 3 zarodki bez badań
    sierpień VIII transfer ❄️ ❌
    wrzesień IX transfer ❄️❄️ ❌

10/2025 VI IVF
    październik punkcja pobrano 15 🥚 7 zapłodnionych, 4 zarodki bez badań

03/2026
    X transfer ❄️❄️
    8dpt beta 92.7 11dpt 332.01 13dpt 584.55 15dpt 1515.17 26dpt jest ❤️!
  • Rosalinda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Ja po wizycie, jest serduszko 💜 ciąża młodsza, aż o tydzień z Usg, także tym będziemy się sugerować, czyli oficjalnie termin na 27 grudnia, Angela jak mogę poproszę o wpisanie:)
    Mam już skierowanie na usg prenatalne i pappe,będę dzwonić się umawiać:)
    Odetchnęłam, bardzo jestem zadowolona z tej gin, wciśnie mnie jeszcze do siebie na nfz, żebym mogła badania na nfz zrobić, w poprzednich ciążach byłam u facetów, teraz u babeczki,ale zostaje już u niej:)
    Super, że serduszko bije ❤️ Wychodzi na to, że wcale nie tak rzadko zdarza się, że ciąża jest młodsza 🙂
    Ja pierwszą ciążę prowadziłam u faceta, drugą u kobiety i stwierdziłam, że u kobiety o wiele większy komfort, także teraz jak do ginekologa to tylko do kobiety 😉

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Rosalinda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Dziewczyny jeszcze mam pytanie do bardziej doświadczonych wiem ,że to kwestia indywidualna jak u Was z pracą ? Po 12 tc jeśli wszystko będzie ok planuje wrócić do zawodu tym bardziej jak jestem na swoim sporą część mogę zrobić w domu na spotkania z klientami jeździć do miejsca pracy lubię to co robię i bym nie chciała rezygnować 🤔
    Ja najchętniej poszłabym już teraz na zwolnienie, bo po powrocie z macierzyńskiego zostałam bardzo niesprawiedliwie potraktowana i dalej jestem, ale chcę zaczekać do lipca, bo to będzie dla mnie bardziej korzystne finansowo.

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Buzoloka Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w którym tygodniu i dniu cyklu było widać u was serduszko?

• Lunaaa12 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Super, że serduszko bije ❤️ Wychodzi na to, że wcale nie tak rzadko zdarza się, że ciąża jest młodsza 🙂
    Ja pierwszą ciążę prowadziłam u faceta, drugą u kobiety i stwierdziłam, że u kobiety o wiele większy komfort, także teraz jak do ginekologa to tylko do kobiety 😉

Dokładnie, często to się zdarza, sama się stresowałam, ale dzisiaj odetchnęlam z ulgą, tętno tez ładne, niesamowite było zobaczyć po raz trzeci ten widok na USG 😍 taka nasza niespodzianka, bo nie przypuszczaliśmy, że uda się od razu🙈

Rosalinda lubi tę wiadomość

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka-koloru wrote:
    Wiem co przeżywasz ja chodź mam już swoje ziemskie dzieciątka to i tak wiecznie żyje w stresie staram się żyć normalnie ale codziennie zastanawiam się czy mam symptomy ciążowe czy już sobie wmawiam . Wizytę mam w czwartek i mam nadzieję te już zobaczyć serduszko ❤️ 🥹 ale jest bardzo Ciężko modlę się aby wszystko było dobrze . Nie mogę nikomu powiedzieć bo się boję

Mam dokładnie tak samo 🍀🫶🏻🤞🙏

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️

preg.png
‹‹ 31 32 33 34 35
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ