X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Imie dla chłopczyka :)
Odpowiedz

Imie dla chłopczyka :)

Oceń ten wątek:
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam z synkiem mega problem, nic mi się nie podoba! Z dziewczynką o wiele prościej, będzie na 90% Sara, a jeśli nie Sara to Basia. A chłopiec? Na razie Tymon i Jakub prowadzą, ale jakoś tak nie mam serca na razie do tych imion. Może będzie dziewczynka, za parę tygodni się dowiem :)

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będzie Igorek! <3 :)

• Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia ale Ci zazdroszczę, że już wybraliście imię :) ja dalej nie mam pomysłu... za tydzień mam wizytę u ginekologa więc jeszcze mi potwierdzi czy aby na pewno będzie chłopczyk :) jeśli tak to biorę się konkretnie za poszukiwanie imienia dla mojego maluszka :) <3

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dziewczynki mamy już wybrane, dla chłopca gorzej.
    Synek ma na imie Leonard, w nazwisku mamy "r" więc dobrze brzmią imione też z r aby wzmocnić to brzmienie. Mam 3 typy dla chłopca: Fabian, Ignacy, Norbert.
    Moja przyjaciółka od początku mówi że będzie chłopak - i jak pisze do mnie smsy to pyta jak tam Julian :/

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tymon :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ