jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Limerikowo no ona wlasnie tak spi jak piszesz- od rana tak o 9-10ej zwykle spala po ok godzine a teraz skrocila sobie ta drzemke za to wydluzyla popoludniowa. Dzis polozylam ja dopiero o 19ej i poszla spac bez zadnych problemow- odpukac.
Najlepiej tylko jakby spala do tej 8ej bo czuwanie od 6ej juz mnie dobija.Chociaz teraz juz 6:15 jasno to moze nie bedzie tak zle.
Ale zaraz przyjdzie wstawac do pracy o 5tej plus nocki to w dzien wolny do 8ej bym chociaz chciala polenic sie. -
a to super Domi, powoli Wam sie na rutyne ureguluje
nei zawsze jest tak jak rodzic chce ;--))
no wiadomo ze jak jest job jest trudniej, plus to ranne wstawanie , ja mam na 8 a wstaje po 6 by sie wyrobic jeszcze cos w chacie oprzatnac i przygotowac mezowi all na dyzurWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:14
-
Hej u nas nocka duzo lepiej ale maluch walczyl caly dzien
zjadl butle o 21 30 zasnol o 22 30 i sluchajnie spal do 3 :20 zjadl maz go polozyl do lozeczka i dalej zasnol wstal o 7 zjadl i spi do tej pory chyba wymeczony jest bardzo
Monia super 3 chlopakow teraz taka dziewczynka byla by super ale wazne zeby bylo zdrowemonia35, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Juska super ze nocka lepiej, cos robiliscie w tym kierunku by go ululac czy sam umeczyl sie?, pewnie na raczkach u mamy :--))
mnie wlasnie Lola ugryzla w palucha, tak ugryzla bo pojawily sie slady no coz uscisk szczeki to ma he he
teraz walczy ze szczoteczka silikonowa
u nas kaszel sporadyczny nie poszedl precz mimo syropu tydzien, smaruje klatke vapo i pon mamy w Pl pediatre -
Hej .
Nicola zasnela mi dopiero o 21 bo wracajac do domu nam padla okolo 19 musze ja przestawic zeby chodzila po 20 spac . Bo coraz cieplej sie bedzie robic czy gdzies pojechac a o 18 ona zawsze juz daje koncert zeby ja przebierac i klasc . I wstaje o 7-8 .A dzis wstala 10 minut temu . Przespala cala noc o 7 wstala zjadla i poszla spac .
Kurcze martwia mnie te sutki nicoli ma guzki ma na obu . Choc lekaz mnie uspokoil ze to normalne hormonalne do 2 latek zaniknie jak nje to masc czy cos tam .
-
Juska super- ze nocka udana. u nas bylo gorzej pozatym inwazja pajakow rzez kratkle wentylacyjna w lazience musialam po nocy leciec po repelent w sprayu i psikac. mam nadzieje ze pomoze- nie wchodze do tej lazienki bo sie boje- dobrze ze jeszcze 2 inne mam:))
Plus mnie jeszcze gardlo boli strasznie i katar wiec sie budzilam co pol godziny plus koszmary o pajakach hehehe.
Ewelina u nas dokladnie to samo ze spaniem heheh.
Wyglada na to ze kolejny pieky dzien. Mala wstala po drzemce- zje mleczko i chyba wozek i jaza na spacer do apteki na moje biedne gardloEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Veronisia nabila sobie guza:/
Nie powinnam sie chyba martwic co? siedziala i rzewrocila sie na bok i uderzyla o plastikowy koszyk z zabawkami. Poplakala chwile bo chyba bardzej sie wystraszyla niz ja bolalo no ale maly guz jest.
Czy waszym maluchom zdarzylo sie nabic guza?? -
my jeszcze guza nie mamy ale to kwestia czasu, czyli normalka
u nas tez byly male cycki, znikly jak odstawilam na 2tyg jajko
jajo chyba i kurczak napchane hormonami- estrogeny, wiec podawalam bardziej indyka, krolika i rybe
teraz dajemy jaja free range
-
podobno 90proc mialo ma byc to zacmienie, ale fakt chmury i nic nie widac
a mnie dopadlo przeziebienie, biore co sie da ;--)) przed zabiegiem dentystycznym w pon, no ladnie wiedzialo kiedy mnie zalatwic, chyba w hotelu przewialo bo we wt bolaly mnie uszy, no ale na to prymitywny sposob amol do ucha i podzialalo
a wczoraj juz kaszel, gardlo, katar i kontynuacja dzis ehhh
nie ma to jak przednowek raz upal raz mroz
Lola tez na kuracji kaszlowej, tylko tata zdrowy
popakowani badz co badz juz uff -
o rany Domi, byle tylko baby nie przekazac duzo tego przeziebienia
mnie tak boli gardlo ze tabsy nie pomagaja, jakby ktos tam tarka jezdzil non stop, maz ma kupic lody, moze bedzie lepiej,a tak jem tantum i strepsils
pogoda piekna na spacerek, sasiad powiedzial ze mamy kolejne baby na wsi, sasiadka od pieska Sally co z nami chodzi na spacerki, dzis rano delivery baby boy :--))
Lola rozgadala sie dzis na maxa na mama, baba, dada i inne a mnie gardlo boli na dialog ehh
kursuje do kabli tylko, laptopa rozlaczyla, oka dookola glowy no
wyciagam tylko spod stolikowWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 16:21