jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
monia35 wrote:czesc dziewczyny...widze ze juz chyba wszystkie urodzilyscie...jadopiero poczatek 5ty i 5dni iii dopiero za 6tyg pierwszy scan.... troche sie obawiam bo zadnych mdlosci,zmeczenia nie odczowam a tyle jeszcze musze poczekac na 1sze usg..pozdrawiam
Gratuluje .
Co do mdlosci to ja tez ich nie mialam wie c spokojnie moga jeszcze prayjsc oby niemonia35 lubi tę wiadomość
-
Hej Monia Gratulacje.
Napisz cos o sobie wiecej:)
Juska kup konieznie kropelki!!!
probowalas innych smoczkow albo butelek??
Doeta potrzebna- po zdjeciach nie widac hehe- raczej uda mam niezbyt zgrabne.
Ewelina ale fajnie ze na spacerek masz sie z kim wybrac. U nas dzis byl piekny dzien i moj M mial wolne wiec sie tez wybralismy, a w niedziele juz bedzie au pair to tez mam nadzieje ze pogoda nam pozwoli sie poprzechadzac:)
dzisiaj chyba najladniejszy dzien w tym roku byl! nie wiem jak u Was?
Ewelina.Irl, monia35 lubią tę wiadomość
-
u mnie tez sliczna pogoda dzisiaj....o sobie...mam 35lat do jutra bo jutro urodziny 36te ))...mieszkam w ie 4 lata...troche tu przeszlam ale jestem juz na prostej...i mam nadzieje ze z fasolka bedzie wszystko wpozadku az do rozwiazania i pozniej takze )
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam Monia Gratuluje
Ja tez od poniedzialku dietka i juz moze zgubie ten brzuszek ktory wygldaajak na 5 miesiac ciazy:/
Butelki ma z adventa i tt ale nie dzialaja chyba kropelki dawalam sab simplex a teraz infacol wiec juz nie wiem masujemy brzuszek przepajam woda najgorsze jest to ze nawet nie polezy chwili tylko placze jak do niego mowie patrzy pare sekund za chwile wrzask juz nie wiem jak mu pomoc
Pogoda dzis super naprawde fajnie by bylo jak by taka zostala -
Juska kup koniecznie ten Colief!!!!
I jak sie nie polepszy to pros o skierowanie do pediatry, trzeba malemu pomoc- nie mozecie sie tak oboje meczyc.
U nas V chce sie chyba przstawic ze spaniem- robi sobie dluzsza drzemke popoludniu tak 1 1/2 h i nie wola spac wieczorem o 18ej jz jak w zegarku. Moze to dlatego ze jasniej dluzej jest . Moze jak sie przestawi spac tak od 19-19:30 to do 8ej pospi rano. No i musze zamowic zaciemniajace rolety do niej do pokoju
-
w Dub dr Dybkowski ma po 80e, cena ok i usg tez dobrze robi
w Lck sa po 100e dr Brzozowski ale kicha 5min i bez serducha w stylu irl robi, glowka reka noga
w Cork ok usg mial Medicus, maja tez oddzial w Dublinie
na miejscu medicusa tez jest jakas klinika w Cork,ale nie wiem czy maja usg, nie bylam tam jeszcze, pisala o tym aNiLewe wczesniej
Domi sprobuj moze jak my kladziemy mala, rano po 3h od wstania po 2ej butli na 1.5h do 2h spi i potem po poludniu 2ga drzemka 1h do1.5h, na poczatku sie z nia spalismy a teraz tylko przytulamy i kladziemy potem do lozeczka
b fajna rolete/zaluzje maja w Boots z Gro firmy, jest na przylepce do okna,za 35e u nas super sie sprawdza, po 6pm, czarno wszedzie ;--))
http://www.boots.ie/en/Gro-Anywhere-Blackout-Blind_1040498/
Juska jest jeszcze sposob na kolki prasowac na cieplo, nie goraco pieluchy tetrowe i klasc na brzuszek, cieplo pomaga na kolki, my tak robilismy i ciut pomagalo, ja tulilam na rekach a maz prasowal pieluchy, reka sprawdzalam czy nie sa za ciepleWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:58
-
kurcze Juska wspolczuje
zastanawiam sie co Adaskowi moze byc..biedny maluszek cos mu nie daje spac
Domi ma racje nada szybko skierowansko od GP do pediatry lub neonatologa
male niemowlaki wieksza czesc dnia przesypiaja aw nocy to raczej na glod i pampera sie budza i rodzicow tez
na Fasolkowie pl jest Martyna co miala taki sam klopot ze maly Artur nie spal duzo i maskara, przeciagnelo sie to do kolo 9 mca, nic wlasciwie nei znalezli,a konsultowala sie nawet z poradnia snu dla dzieci z tego co pamietam, byla jak zombie i b nerwa miala ze dziecko na chodzie i nei chcialo/nie moglo spac
badz co badz moja slodko robi chrr po 6pm wykapana, po butli i aaa
kontynuuje ekonomiczne pakowanko na wyjazd w sob do PlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:10