jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
my tez odpuszczamy wszystko u nas dopiero popoludniem poznym sie rozkrecaa dla nas to kicha bo zaburza plan dnia.
byl koles od lodowki cos tam zamontowal i naprawil naraziev wiatrak chodzi glosno, wsadzilam tacki z woda zeby zobaczyc czy zamarzna.
jak zamarzna to jutro zakupki:)) -
Jednak nie pojechalismy . Jutro ta duza parada . pojechalismy na zakupy w poszukiwaniu czapki cienkiej dla nicoli ale w debekhamsie , mathercare nie bylo w h&m byla niby na 2-6 msc ale takie duze ze az na oczy zachodza . ale zato znow w debekhamsie kupilam sliniaki rozki w przecenie z praeie 9 e na 2,47 wczesneij kupilam za 9 e wiec przeplacilam ladnie
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
Ja tez jutro pracuje caly dzien. Ale już ustaliliśmy z mezem ze jak będzie na miescie na paradzie to żeby gdzies poszedł żeby glosno nie było.
Nasz maly od kilku dni ciagle chce chodzic. Drepta trzymany za raczki Ciagle staje na nozki, ja gotuje obiad on za szafke i do góry, leje mu wode do wanny to za wanne i patrzy na babelki, wchodzi do fotelika, lapie za lawe, kanape normalnie ciagle. A jak się zlosci jak ma siedzieć. Chociaz widze ze długo nie pojdzie bo się meczy jeszcze szybko ale afera jest bo chce to ciagle robic
Najchetniej to zjadal by co my, Kanapki ode mnie gryzie. Jakiegos kurczaczka czy warzywko. Tylko jak daje ugotowana marchewke to robi mine i wyrzuca. Ale w obiadku zjada tyle dobrze.
W czwartek mam wizyte u środowiskowej, ciekawe ile nasz maluch wazy.
Ewelina fajnie ta ombra wygląda. Sama musze cos zrobić bo mam wlosy dosyć długie i co prawda ciagle wiaze bo mnie szarpie ale pasemka mi się znudzily a na jednoloty kolor to sama mogę ufarbować. Może tez sobie ombre walne. Ile czasu siedzialas u fryzjera?Domi IRL lubi tę wiadomość
-
Dlugoooo obciecie i ze ja od 17tego roku zycia farbowalam na czarno no i chcialam rozjasniacz 6% bo nie chcialam zniszczyc wlosow a i tak 9% trzeba bylo polozyc wiec sam rozjasniacz poltorej godz . Umyc glowe i zas farba . Zrobie jeszcze raz za dwa miesiace niech wlos odpocznje . i od polowy glowy . Ciezko z rozjasniaczem mialam zeby mi zlapal . Bo jak by nie bylo ciagle farbowane na czarno i jak poszlam na 14:30 to siedzialam do 19
-
Ani Lewe- to szybko sie Sebastianek do chodzenia zrywa.
My od 2 dni siedzimy samodzielnie chwilami- tzn jak nie machamy nogami to siedzimy a jak machamy to sie przewracamy.
I uwaga- na Swietego Patryka naszej Veronice wyszedl zabek!!!!!!!!!!!!! jest dolna lewa jedyneczka dzis ukola mnie w palec!!!)))
Lodowka wydaje sie dzialac ok- troche glosno no ale juz tam mi to nawet nie przeszkadza byle by dzialala. Zapelniona i jestem przeszczesliwa.
No i postanowienie mnie dopadlo- przechodze na diete- pierwszy raz w zyciu bo czuje sie gruba.
Nie tyle moze gruba co nie w formie i nie szczupla i zgrabna.
Zobaczymy jak mi pojdzie moj nowy plan- trzymajcie kciuki.
poogladalam sobie te ombry w necie- alez mi sie spodobaly moze sobie sorawie taka- z brazu przechodzaca w blond!
Musze tylko moja kumpele fryzjerke sciagnac do mnie bo do irl salonu nie bede ryzykowac- jeszcze nigdy zadowolona nie bylam musze popsioczyc hehehe. Troche inne style ciecia maja i kolory tez zawsze zwykle wychodza inaczej niz chce.
Co myslicie??Ewelina.Irl, juska19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej cioteczki Tak sobie bajke ogladam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e75c14108a34.jpg
a tak sobie spie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae4e64ecc97a.jpg
Nicola dzis wymeczona ale na wlasne zyczenie nie chce mi spac w dzien jak zasnie to 15-30 minut i koniec
Domi u ciebie bedzie baba bo masz dlugie wloskiDomi IRL, juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nie bede krytykowac ale do roku zaleca sie by dzieci spaly bez poduszki nawet takiej mini
Juz lepszy jest taki klin na refluks lub katar
Na fotce widac ze Nikol jest ok bez poduszki za to posciel super,kolorowaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:38
-
Hej .
Nicola pierwszy raz tak wczoraj spala . Poduszke ma z pl dla noworodkow i ona jest plaska . A na plasko spala do 3 msc jakos poznien jak nawet zasypiala musiala miec wyzej odrazu zasypiala na plasko nie chciala .
Domi Nicola juz odkryla gdzie spjnka na glowie i dlugo one sie nie utrzymuja co z tego ze jej przypne z przodu a z tylu odstaja haha nawet uczesac sie nie da . A grzywke podpinam non stop bo wlosy jej do oczek wczodza juz .
A gumeczki znow nie trzymaja sie na wloskach .
My jedziemy o 12 do parku bo umowilam sie z dziewczynami na spacer.
Milego dniaDomi IRL lubi tę wiadomość
-
hej kobietki
U nas walka dalej trwa maly uparciuch daje dalej popalic a ja chodze jak zoombi plus nerwowa przez to wybuchal zloscia na meza ..
Juz nie mam pomyslu woda zmieniona mleko tez a maly dalej placze i placze przy jedzeniu sie wygina i co chwila placze ehs juz nie wiem co robic naprawde
Wczoraj bylismy na paradzie maly spal spokojnie wiec chyba nie przeszkadzalo mu ze bylo glosno -
lekarz zalecil nam teetha zeby dawac ale chyba nie dziala on nawet nie polezy chwili nie interesuje go nic tylko wstaje i placze wtedy nosimy go masakra jakas to moje trzecie dziecko a czuje sie jak by pierwsze plus wiecznie jestem zla na siebie ze sobie nie radze
-
Domi trzymam kciuki zebys wytrwala na diecie ,chociaz nie wiem czy Ci potrzebna
Ja wlasnie mysle o diecie ale chyba jeszcze za wczesnie skoro wiecznie maluch jest na rekach ale staram sie ograniczac jedzonko brzuch dalej mam moze jak zaczne cwiczyc wtedy szybciej spadnie -
czesc dziewczyny...widze ze juz chyba wszystkie urodzilyscie...jadopiero poczatek 5ty i 5dni iii dopiero za 6tyg pierwszy scan.... troche sie obawiam bo zadnych mdlosci,zmeczenia nie odczowam a tyle jeszcze musze poczekac na 1sze usg..pozdrawiam
Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]