X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha . No slonca dzis brak wiec dam sobie spokoj z tym dzis .
    Jedziemy do centrumbo cos tam sie dzieje . Jutro parada. Milego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 12:15

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My parade Loli na uszy darujemy w tym roku, zreszta ja pracuje, w nast roku byc moze sie wybierzemy, w tamtym roku byla na paradzie w brzuszku

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez odpuszczamy wszystko u nas dopiero popoludniem poznym sie rozkrecaa dla nas to kicha bo zaburza plan dnia.

byl koles od lodowki cos tam zamontowal i naprawil naraziev wiatrak chodzi glosno, wsadzilam tacki z woda zeby zobaczyc czy zamarzna.

jak zamarzna to jutro zakupki:))

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nie pojechalismy . Jutro ta duza parada . pojechalismy na zakupy w poszukiwaniu czapki cienkiej dla nicoli ale w debekhamsie , mathercare nie bylo w h&m byla niby na 2-6 msc ale takie duze ze az na oczy zachodza :/ . ale zato znow w debekhamsie kupilam sliniaki rozki w przecenie z praeie 9 e na 2,47 :) wczesneij kupilam za 9 e wiec przeplacilam ladnie :)

Domi IRL lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jutro pracuje caly dzien. Ale już ustaliliśmy z mezem ze jak będzie na miescie na paradzie to żeby gdzies poszedł żeby glosno nie było.

Nasz maly od kilku dni ciagle chce chodzic. Drepta trzymany za raczki Ciagle staje na nozki, ja gotuje obiad on za szafke i do góry, leje mu wode do wanny to za wanne i patrzy na babelki, wchodzi do fotelika, lapie za lawe, kanape normalnie ciagle. A jak się zlosci jak ma siedzieć. Chociaz widze ze długo nie pojdzie bo się meczy jeszcze szybko ale afera jest bo chce to ciagle robic :)

Najchetniej to zjadal by co my, Kanapki ode mnie gryzie. Jakiegos kurczaczka czy warzywko. Tylko jak daje ugotowana marchewke to robi mine i wyrzuca. Ale w obiadku zjada tyle dobrze.
    W czwartek mam wizyte u środowiskowej, ciekawe ile nasz maluch wazy.

Ewelina fajnie ta ombra wygląda. Sama musze cos zrobić bo mam wlosy dosyć długie i co prawda ciagle wiaze bo mnie szarpie ale pasemka mi się znudzily a na jednoloty kolor to sama mogę ufarbować. Może tez sobie ombre walne. Ile czasu siedzialas u fryzjera?

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugoooo :/ obciecie i ze ja od 17tego roku zycia farbowalam na czarno no i chcialam rozjasniacz 6% bo nie chcialam zniszczyc wlosow a i tak 9% trzeba bylo polozyc wiec sam rozjasniacz poltorej godz . Umyc glowe i zas farba . Zrobie jeszcze raz za dwa miesiace niech wlos odpocznje . i od polowy glowy . Ciezko z rozjasniaczem mialam zeby mi zlapal . Bo jak by nie bylo ciagle farbowane na czarno i jak poszlam na 14:30 to siedzialam do 19 :/

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani Lewe- to szybko sie Sebastianek do chodzenia zrywa.

My od 2 dni siedzimy samodzielnie chwilami- tzn jak nie machamy nogami to siedzimy a jak machamy to sie przewracamy.

I uwaga- na Swietego Patryka naszej Veronice wyszedl zabek!!!!!!!!!!!!! jest dolna lewa jedyneczka dzis ukola mnie w palec!!!:))))

Lodowka wydaje sie dzialac ok- troche glosno no ale juz tam mi to nawet nie przeszkadza byle by dzialala. Zapelniona i jestem przeszczesliwa.

No i postanowienie mnie dopadlo- przechodze na diete- pierwszy raz w zyciu bo czuje sie gruba.
    Nie tyle moze gruba co nie w formie i nie szczupla i zgrabna.

Zobaczymy jak mi pojdzie moj nowy plan- trzymajcie kciuki.

poogladalam sobie te ombry w necie- alez mi sie spodobaly moze sobie sorawie taka- z brazu przechodzaca w blond!

Musze tylko moja kumpele fryzjerke sciagnac do mnie bo do irl salonu nie bede ryzykowac- jeszcze nigdy zadowolona nie bylam musze popsioczyc hehehe. Troche inne style ciecia maja i kolory tez zawsze zwykle wychodza inaczej niz chce.

29uvabs.jpg
    Co myslicie??

Ewelina.Irl, juska19 lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc u nas przeprowadzkqa w pelni za 3 dni musimy juz tam mieszakc,szlanestwo,ciagle przewoazebnie kartonow ,sprztamnie masakra.

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej cioteczki Tak sobie bajke ogladam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e75c14108a34.jpg

a tak sobie spie :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae4e64ecc97a.jpg
    Nicola dzis wymeczona ale na wlasne zyczenie nie chce mi spac w dzien jak zasnie to 15-30 minut i koniec

Domi u ciebie bedzie baba bo masz dlugie wloski :)

Domi IRL, juska19, Limerikowo lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Agata to masz teraz emocji z przeprowadzka:) Ale fajnie- juz za 3 dni bedziecie na nowym domku i odsapniecie.

Ewelina- Nicol wyglada super z tymi spineczkami w takiej fryzurce.

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bede krytykowac ale do roku zaleca sie by dzieci spaly bez poduszki nawet takiej mini
    Juz lepszy jest taki klin na refluks lub katar
    Na fotce widac ze Nikol jest ok bez poduszki :-) za to posciel super,kolorowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:38

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Nicola pierwszy raz tak wczoraj spala . Poduszke ma z pl dla noworodkow i ona jest plaska . A na plasko spala do 3 msc jakos poznien jak nawet zasypiala musiala miec wyzej odrazu zasypiala na plasko nie chciala .
    Domi Nicola juz odkryla gdzie spjnka na glowie i dlugo one sie nie utrzymuja co z tego ze jej przypne z przodu a z tylu odstaja haha nawet uczesac sie nie da . A grzywke podpinam non stop bo wlosy jej do oczek wczodza juz .
    A gumeczki znow nie trzymaja sie na wloskach .
    My jedziemy o 12 do parku bo umowilam sie z dziewczynami na spacer.
    Milego dnia :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps . Nicola na podlodze pelza wszedzie . Chwila i juz jest dalej .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :D
    U nas walka dalej trwa maly uparciuch daje dalej popalic a ja chodze jak zoombi plus nerwowa przez to wybuchal zloscia na meza ..
    Juz nie mam pomyslu woda zmieniona mleko tez a maly dalej placze i placze przy jedzeniu sie wygina i co chwila placze ehs juz nie wiem co robic naprawde
    Wczoraj bylismy na paradzie maly spal spokojnie wiec chyba nie przeszkadzalo mu ze bylo glosno :D

relge6yd0kju1g7d.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska dajecie kropelki?u nas tez sie wyginala przy jedzeniu troche. myslimy ze to jednak na brzuszek bylo.odliczalam do 3 mca by kolki sie skonczyly

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz zalecil nam teetha zeby dawac ale chyba nie dziala on nawet nie polezy chwili nie interesuje go nic tylko wstaje i placze wtedy nosimy go masakra jakas to moje trzecie dziecko a czuje sie jak by pierwsze plus wiecznie jestem zla na siebie ze sobie nie radze :(

relge6yd0kju1g7d.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi trzymam kciuki zebys wytrwala na diecie ,chociaz nie wiem czy Ci potrzebna :P
    Ja wlasnie mysle o diecie ale chyba jeszcze za wczesnie skoro wiecznie maluch jest na rekach ale staram sie ograniczac jedzonko brzuch dalej mam moze jak zaczne cwiczyc wtedy szybciej spadnie

relge6yd0kju1g7d.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze kupie ten colief juz nie mam pomyslu co robic

relge6yd0kju1g7d.png
  • monia35 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny...widze ze juz chyba wszystkie urodzilyscie...jadopiero poczatek 5ty i 5dni iii dopiero za 6tyg pierwszy scan.... troche sie obawiam bo zadnych mdlosci,zmeczenia nie odczowam a tyle jeszcze musze poczekac na 1sze usg..pozdrawiam

Limerikowo, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgfcf3a7od.png[/link]
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia serdeczne gratulacje!
    Prywatnie mozesz za 2tyg spr sobie rozmiar zarodka i serduszko
    Ja na poczatku tez nie mialam objawow
    Kibicujemy Wam mocno :-)

monia35 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ