jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Nocka nieco lepsza byla nie wiem czy zmiana mleka czy te granulki podzialaly zobaczymy jak bedzie w ciagu dnia oby bylo juz lepiej pogoda oczywiscie znowu kiepska wieje jak nie wiem ale chyba spacerek i tak zaliczymy
To dobrze wiedziec ze tu tak zalecaja my kapalismy malego z woda i oliwka tak zalecila polozna codziennie rano byl smarowany ale dalej skorka na raczkach i nozkach schodzi -
my po party 1 roczek u Nikoli, b udane party i tort super i obiad
tort z Miki zrobil furore, zamowiony u Czeski, bedziemy brac namiar w czerwcu, taki ludzie talent maja w rekach
od nas Nikol dostala sweterk z Zary i grajacego pieska z alfabetem do ciagniecia na sznurku
z Lola ok sie bawily, Lola 2h wytrzymala na party wiec sukces
wszyscy sie dziwili, ze nasza wciaga wszystko jak odkurzacz ;--)) tak je i tak lubi nowe smaki, pojadla na party do raczki i ananasa, truskawke, sliwke, chlebka pieczonego czosnkowego-skorke i dalam koscika miesa tez do obgryzienia na zabki, to potem nie szlo jej zabrac tej kosci he he
a balaganu narobila ale smiechu bylo, w koncu kubek z woda do rak wylala, ale raz dwa ja, przebralismy
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
no tu udana imprezka Limerikowo.
Ewelinka tez niezle baluje-1:25?? ja juz o 22ej w lozku hehehe- mala wstaje o 7 a ja o 22ej juz ledwo na oczy widze.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1ego DNIA MATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mj m w pracy ja rozmrazam ta nieszczesna zamrazarke i lodowke, ale dostalam juz piekne usmieszki od V na dzien mamy plus winko ze zdjeciem malej , dlugopis dla najlpeszej mamy na swiecie i ksiazeczke - taka prezentowa ze skarpetkami w srodku jako kumlminacja hehehe
Mam nadzieje ze wszystkie bedziecie miec mily dzien.Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
A czytam ze Dzien Matki obchodzicie
A my bedziemy 26maja raczej obchodzic.....na Fuertaventurze plus moje urodziny.wlasc jakby Lola sie nie ociagala to tez by byla w tym terminie no ale jest dobrze jak jest.tylko kolo Loli nada szybko biegac.nerwusek maly.po party wczor elegancko usnela juz nie bujala sie dlugo na czworakach he heDomi IRL lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego Najlepszego z okazji Dani Matki
Moj syn dal wczoraj popalic wieczorem ale nocka wmiare zjadl o 3 pozniej o 7 i wstal o 10 wiec chyba jest poprawa fakt ze nie spal od 3 do 4 30 ale lezal patrzyl na meza wiec nie jest zle
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Domi IRL wrote:no tu udana imprezka Limerikowo.
Ewelinka tez niezle baluje-1:25?? ja juz o 22ej w lozku hehehe- mala wstaje o 7 a ja o 22ej juz ledwo na oczy widze.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1ego DNIA MATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mj m w pracy ja rozmrazam ta nieszczesna zamrazarke i lodowke, ale dostalam juz piekne usmieszki od V na dzien mamy plus winko ze zdjeciem malej , dlugopis dla najlpeszej mamy na swiecie i ksiazeczke - taka prezentowa ze skarpetkami w srodku jako kumlminacja hehehe
Mam nadzieje ze wszystkie bedziecie miec mily dzien.
Bo bylam tu o 00;25 a o pierwszej juz spalam
Juz wam wstawiam focie
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
No nic sie nie wyspalam jak bym nie zgadla dziecko wstalo 7,45 zjadla i o 9 zasnela razem z namii do 10 Maruda taka sie zrobila od tego zabkowania widac ze dziasla ja swedza jak diabli
Za drugim razem ta ombra bedzie jasniejsza bo musiala mi rozjasnic a trzymalam ponad godzine rozjasniacz a niechcialam zeby mi popalilo wlosy no i pozniej farba . Za dwa miesiace znow bede robic wiec one juz beda jasniejsze teraz one sa takie braz wpadajacy w rudy
Piotrek poszedl Nicole polozyc na drzemke wiec mam chwile
Na fotkach tez tak tego nie widac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db4d73677f64.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2eb971ea9ccc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 13:48
Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość