X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kombinezon odstawilismy . Ma grubsza kurteczke a jak tak cieplusio to wiosenna bubieram . No i podspodem ma tylko body na dlugi rekaw . rajstopki i spodnie albo leginsy .

W sobote ide do fryzjiera sciac wlosy i maznac na ombre :) trzeba cos zrobic zmienic .. Piotrek chcial zebym na blond sie maznela ale ja tyle lat w czarnych wiec nir widze sie w bladzie

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kombinezon nosila ale to cieniutki .
    Nicola pije przegotowana wode , soki , i herbatke .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina daj potem fotke new fryza
    taki blond to bylby radykalny, ale ladny ciemniejszy braz mysle ze by Ci pasowal

my wrocilysmy z aldi, ludzi jak mrowkow, wypatrzylam zegar, pojdzie na szafe i na lepszy view napow Loli, rozpadalo sie ze hej ale upakowalam nas na jazde i ok
    dzis spacerek pod budka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:31

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas kombinezon byl w uzyciu do wczoraj bo tak sie cieplo zrobilo ze hej :)

mamy duzo polarkow i sweterkow i korzytsamy teraz z tego.My to raczej ubieram sie bardzej po irlandzku chyba i to sie na mala przenosi ogolnie nie lubimy miec za cieplo w domu wiec te 18 stopni jest caly czas.

Domi wspolczuje tych przygod z lodowka my tak mielismy 2 lata temu i to przed urodzinami moimi jak w lodowce masa jedzenia na impreze byla przygotowana...katastrofa.

Juska kochana tzrymaj sie dasz rade,mi ciezko nadal jak mala placze ale jzu jakos do siebie dochodze.Jak chcesz to mam chyba LACTEASE(takie cos jak Delicol-co Domi poleca)nieotwarty moge Ci wyslac.Nam pomagal Infacol.a jak mam byc szczera to najbardziej pomagalo przepajanie woda albo rumiankiem z hippa.Kupy i pierdy smiagaly z miejsca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:35

Domi IRL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my nadal sie pakujemy ,moj skonczyla malowanie scian teraz ja wpadam na weekend sprzatac a on z Nina zostanie,ciesze sie na domek z ogrodkiem.Roboty od cholery ale warto.

Limerikowo jak palnujesz jakis wieczor wolny to zapraszam do kina mozemy sie wybrac ja ostatnio raz w tyg sobie chodze wieczorem by odpoczac :) tata z Nina zostaje szczesliwy,basen polanuje za 2 tyg odwiedzic z mala zobaczymy

lece pakowac sie dalej bo od poniedzialku tylko 3 kartony spakowalam,katastrofa.pogoda wczoraj piekna to siedzialysmy na podworku a dzis leje to dalej pakuje.
    a to mala wczoraj na chwilke po kątem zeby zobaczyc troche swiata :)
    1o4uw7.jpg
    27xgyu0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:43

Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mam pytanie niedlugo rozszerzam diete malej i jak zauwazyc alergie? bo pojecia nie mam na co uwazac i co obserwowac? wysypka ? czerwone poliki czy jak?

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.google.ie/search?q=ombre&client=ms-android-google&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=rocBVfWSLcmO7AbT6IDIBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=615&gws_rd=cr#imgrc=QKJbooYrdgHqKM%253A%3BGqHSv1NkIU-7NM%3Bhttp%253A%252F%252Fbetahairaaa.strefa.pl%252Fombre_2_na_6_lub_10.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.betahair.pl%252Findex.php%253Fpage%253Dshop.product_details%2526flypage%253Dflypage.tpl%2526product_id%253D156%2526category_id%253D14%2526option%253Dcom_virtuemart%2526Itemid%253D10%3B500%3B662

Cos takoego bede miala .
    Agatko tez chcialam tak Nicolr juz brac ale wydaje mi sie ze jeszcze za chlodno . Choc kurtke ma cienkka

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poliki czereone moga byc od zebow jak ma np nicola a nie od alergi . Wysyplka to najwazniejsze .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP sliczna ta Twoja corcia :D
    No wlasnie tak do konca nie wiem czy maly ma kolki czy poprostu nie jest przelamany :/ szczerze mowiac ciezko jest stwierdzic co mu jest musimy to przetrwac nie ma wyjscia martwi mnie to ze nie chce lezec ani nic go interesuje tylko placze poptrzy na nas chwile zaraz placz i trzeba nosic

relge6yd0kju1g7d.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi powiedz mi kiedy zaczelas cwiczyc albo nosic pas po cc?? Ja wizyte mam za 2 tygodnie a juz bym chciala cos zaczac robic

relge6yd0kju1g7d.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow jaka Nina jest dluga,teraz dopiero widac w wozku, jaki ona nosi rozmiar bodziakow?
    dzieki za zaproszenie ale teraz pakujemy sie do Pl , wyjezdzamy za tydzien na 10 dni
    na pewno jeszcze sie umowimy, teraz mysle jak ok 20kg spakowac nam plus podreczne, juz nie mysle o swojej modzie ale by Lola miala all co potrzebne na wyjazd bez stresu

super ze na basen sie wybieracie, na poczatek ten cieply mozna sprobowac w st gabriels
    pociesze Cie ze jeszcze z mc placzow i bedzie finish, dziewczynki sa chyba bardziej placzliwe tak demonstruja swoje potrzeby i humorki, takze Agata odliczaj dni :--))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 15:38

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska co to znaczy ze synek jest przelamany? fiz ma cos nie tak z pleckami? cos przy cc sie stalo, podejrzewasz?
    w koncu 3 baby to doswiadczenie masz

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska moim zdaniem nie jest przelamany bo nie dal by sie wziasc na rekae ani zminic pampersa bo darl by sie w nibo glosy . Niech mama jeszcze raz go przemierzy jak on sie uspokoi albo zasnie . A moze on sie czegos przestraszyl?

No niewiem ciezko mi pow co to moze byc .
    To fakt on jest strasznie sztywny i trzeba uwazac jak sie go bierze bo wygina sie i do tylu glowke bierze .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moze byc podwyzszone napiecie miesniowe z tego co piszecie u Adasia
    albo mu to przejdzie albo cwiczena rehabilitacyjne
    nasza sie mocno nie wyginala na sztywno ale ciagnelo ja, przy spaniu na prawa strone do 6mca plus wyginala glowe do tylu ale przeszlo
    prezyla sie tylko troche na sztywno na kolki

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Limerikowo pisze to moze byc zwiekszone napeicie miesniowe,skonsultujcie z lekarzem,biedny jak tak placze :(

No Limerikowo to odliczam te dni haha Nina teraz nosi 68cm bodziaki

• juska19 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jutro chce dzwonic do poloznej bo juz nie wiemy co robic :/ meczy sie bidulek jak nie wiem dzis spal moze z 2 h w ciagu dnia reszta na rekach

relge6yd0kju1g7d.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juska ja tez nie wiem co znaczy przelamany.

Co do cwiczen to zaczelam lekko po 2 miesiacach ale do dzis nie robie ostrych cwiczen miesni brzucha bo jak mocniej pocwicze to jednak mnie troche boli w podbrzuszu ale moja lekarka powiedziala ze w pelni zagojone wszystko jest po roku i wtedy jesli cos boli przy cwiczeniach to mozna szukac przyczyny.
    Nie nosilam pasa- tylko takie majtki wysokie sciagajace.

Agata- Ninka duza dziewczynka! i jaki usmiech ladny!
    Co do alergii to poliki to nie wyznacznik- no chyba ze wysypka na polikach to juz podejrzane wtedy.
    Sluz w kupce to tez podejrzane, biegunka, wymioty no i zmainy skorne wszelkiego rodzaju- raczej wyspki.

Super ze nowy domek tuz tuz. Zdjecia zamiesc jak juz sie urzadzcie.

U nas ta sucha skorka miejscowo zostanie potraktowana emolientami od jutra zobaczymy czy to pomoze.

Ewelina jak twoja fryzura?

My dzis bylismy na zakupach w blandchardstown- sobie nic nie kupilam ale mala obkupiona w Zarze, pumpkin patch i penniesie :)

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to znaczy jak ktos wziol dziecko zle i cos w kregoslupie sie przestawilo

relge6yd0kju1g7d.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi mialam isc w sobote . Ale jednak ide jutro na 14:30 bo cos jej wypadlo . Wiec jutro wstawie focie :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Jska- no ale chyba bys Adasia nie przelamala duzy chlopak przeciez plus masz doswiadczenie z dziecmi.

Moze poprostu wiatry biedaka mecza zobaczysz co polozna powie i sproboj ta Lacaze bo naprawde cuda dziala- a jak nie zadziala to jak infacol nie zaszkodzi:) Tylko z pare dni daj zeby zaczelo dzialac.

Z tym napieciem podwyzszonym i obnizonym to ja np pierwsze slysze- i wydaje mi sie ze to taka''nowa przypadlosc'' typu adhd itp itd:) ''rehabilitanci'' zbijaja fortune.

ja ostatnio sprawilam mezowi ab circle pro- dziala super na uda i brzuch- co wazne nie obciaza podbrzusza- a na oponke plus gorne miesnie plecow i boczki jest swietne.- polecamy. duzo miejsca nie zajmuje nawet do szafy mozna schowac- nie jestem zwolennikiem sprzetow z telezakupow ale ten byl dobra inwestycja:)

t60z7qg.png
‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ