X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co ty?? masakra jakis perwer!!!!!!!!!!!!fuuuuuuuuu

no masakra.

ja to chyba wole na wiosce jednak gdzie wszyscy sie znaja

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a na dodatek jak jezdzily auta tak w tej chwili zadno nie przejechalo :/ .
    Wiec teraz wszedzie do czasu spokojnie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strach sie bac Na jakis kurs samooobrony muis isc.Ja mieszkalam w tallaght, citywest tak ze wiem co to znaczy i tez autobusem z tallaght do dun laoighre jezdzilam. ale nigdy wiecej

t60z7qg.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany ale opowiesci z dreszczykiem czytam na noc no no, tak wszedzie sie zdarza ze meny napastuja ladne kobiety plus wlamanska

u nas niby rural area pod Newportem a tez sie zdarzylo w tamtym roku, ale wiedzieli gdzie ida i obrobili otwartego vana z narzedziami w bialy dzien
    tez mamy kamerke, ale co to da? lepszy juz tasak co maz pod szafa polozyl in case

ja tam na spacery chodze z wozkiem i kijem w koszu bo mamy pieska rotwailerka co go nieraz sasiad "zapomina" lancuchowac a i brame b niska tez ma otwarta, tu zong
    niby 3 lata mieszkamy i buldog nas zna, ale pies nie wyprowadzany caly dzien dlugi, zachejnowany to ma prawo do agresji i humoru, skacze i szczeka, spotkania z jego paszcza raczej wole sobie nie wyobrazac...

wczor jak nie byl na lancuchu i brama open to 2 sasiedzkie uciekly co byly ze mna na spacerku bo wywachaly nosem ze rotwailerek na total wolnosci, ja nie mialam wyjscia i szlam wracajac do chaty myslac o kiju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 22:48

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze gel dziala na plesniawke, to powinna zejsc raz dwa

tez sie czesto gesto zastanawiam czy Lola aft nie ma bo kursuje po podlodze, sciagamy na mate z powrotem, rece myjemy 10x dziennie prawie a i tak wszystko musi buzia zbadac

kupilismy wczoraj sweepera Gtech SW20 w agrosie, jestesmy wstepnie zadowoleni, a kurzaca miotla poszla w odstawke, oczyw odkurzacz i tak co 2gi dzien plus mop

my po szczepieniu to w ten sam dzien i nast siedzielismy w domu kontrolujac temp a nast dni jak bylo ok to bralam na krotko do sklepu w miare potrzeby ajk ok sie czula i nie byla marudna

tez nam tak raz doktorka zaszczepila ze noga na bule spuchnieta, teraz juz 2x mielismy doswiadczona nurse z ok reka i zero gul i bolesci :--))

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w Lck to publiczny bus czasem jest i zaatakowany kamieniami, takze wesolo ..

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkalam 3 lata temu na kiltiper to na przeciwko nas ssie wlamali . I karetka rano i garda . Kogos wynosili bo w worku . Garda przychodzila pytala czy cos wydzielismy .
    Teraz to na ulicy moze cos sie stac . Bezpiecznie czlowiek nie moze sie czuc . A tez bylo glosno w centrum jak byla strzelanina pod barem facet jechal autem i strzelic vhvial fo kogos postrzrlil babke w kolano a druga gdzies w bok dostala a faceta nie trafil .
    Na jobstawn to dopiero patologia co drugi dzien auto sie pali .
    Limerykowo no co do psa to nie powinien tak latac tym bardziej ze grozny .Powinniscie gdzies to zglosic bo jak komus krzywde zrobi . Albo niedajboze jak mala zlapie.
    No dzis bylan z nia na spacerku bo widzialam ze temperatury nje ma tyle ze marudna ale to te zeby ja mecza . Vhociaz przespala sie na spacerku bo tak malo mi w domu spi . Oby tylko wogole nie zrezygnowala z drzemek . Bo zrobila by so ie drzeke 2-3 h w ciagu dnia i styklo by . A ona spi 15-30 minut dwie drzemki i koniec .
    Jutro Piotrek ma wolne wiec fajnie pomoze troche .
    Spokojnej nocy.

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie mial dzis maz jechac na garde ale moze naiwna jestem, bo zal mi sie buldoga zrobilo, wlasciciel glupi i sam wygladem odstrasza
    dzis dog na grubym lancuchu innym niz zazwyczaj plus z hakiem ktorym grzmotal o ziemie jak go targal za kazdym razem.. totalna bezmyslnosc ludzka

no ale chyba jak bedzie znowu bez lancucha to jednak wysle meza bo rzeczyw strach o siebie i dziecko plus tez sa walkery w okolicy babcie i babki, zebym potem nie miala na sumieniu
    wstepnei nie chcemy zadnej sasiedzkiej konfrontacji, ale security i safety po prostu
    w Pl jakos 2mce temu psy zaatakowaly babke z wozkiem na wsi i niby tez ja, znaly z widzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 01:09

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my kupilismy vax pet vaccum cleaner - rewelacja- odessac soe od podlogi nie chce a takiego kurzu co zbiera to w szoku jestesmy bo poprzedni klaki wciagal ale kurzu tak nie a ten to az oblecha bierze ze taki kurz codziennie wciaga- a coddziennie odkurzam.

Znowu wichury- moglo by juz przestac- juz chyba lepszy ten snieg byl.
    Nie moge uwierzyc ze juz marzec. za mmiesiac do pracy- aaaaaaaaaaaaaaaa

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . No to dzien zlecial szybko wstalismy po 8 niocla jak od kilku dni maruda . a wiec o 13 dalam obiadek i pojechalismy na shoping na blencza . Smiejemy sie bo nic sobie woecej nie kupilismy oproc gaci w tkmaxie haha . Szukalam skory dla siebie ale oni maja tu taka masakre ze nic nie moglam znalesc . Jak znalazlam buty z lacosty to zas rozmiaru nie bylo .I tak o poszlismy cos zjesc i wrocilismy do domu .
    Nicola zasnela o 19 ale przelozylam ja fo lozeczka i sie rozbudzila i dipiero teraz padla . Ja jednak ide jutro na party na dzien kobiet bo wkoncu wyszlo zamieszanie mialo byc na poczatku w niedziele pozniej w sobote i wyszlo wkoncu na niedziele .

Domi IRL lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 marca marcowy wiatr przyniosl tysiace kwiatow dla wszystkich Pan' :-)

Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina udanego party! Super ze zlozylo sie na wyjscie

Domi juz za mc do job na full time.wow to teraz bizi pracujaca mama i etat w domu.
    Ja zostaje na part time i tak jest co robic w domku i czl przy baby i housekeepingu nie nudzi sie :-)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Kobitki :*
    Limerykowo dziekujr :*
    Wstawie zaraz wam fovie co Nicola z rana dzis zrobila

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/adcab9479d00.jpg

tak sie przytulamy z rana :)

Limerikowo, Domi IRL, juska19 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze teraz powtarzam do meza ze Mama is Mama
    Mnie z kolei mala oblapia centralnie za szyje na aaa
    Fajnie juz takie swiadome odruchy milosci.wszelkie trudy jeden gest lub usmiech dziecka wynagradza

Oczywiscie Tata tez jest wazny :-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 13:07

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicola zaraz dostanie obiadek i idzie z tatusiem na spacerk . Tatus dzis od rana sprzata . Pomoglam mu troche co by glupio nie wygladalo ze sobie siedze hihi choc to dzis moje swieto :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego kobitki.

Moj maz dzis zmienia kran!!!!!!!!! chyba z okazji dnia kobiet po 3 latach cieknacego kranu w kuchni wkurzenie meza osiagnelo zenit akurat dzis:/

Mala spala dzis k, poliki dzis nie czerwoe wcale- ah te zebiska.

Wczoraj pierwszy raz powiedziala mama- nie swiadomie ale jak maz poszedl ja klasc to wolala ma ma. Az sie prawie poplakalam.

juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wziol nicole na spacer plus dostal 50 e zebym sobie cos kupila bo nie bedzie kupywal zadnych kwiatow ani czekoladek

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nigdzie nie pojechalam . Ona poklucila sie z facetem . Dlugo by pisac .Pije wionooo o :) piotrek uspil nicole zasnela mu w 5 minut

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez winko bylo. Mala spala grzecznie, bylysmy na spacerze jeszcze o 17ej wyjatkowo bo tak sie pieknie zrobilo ze zal mi bylo nie wyjsc
    Maa pierwszy raz tak w takiej prawie siedzacej pozycji w spacerowce, rozgladala sie i rozmawiala po swojemu do kazdego drzewka i ptaszka i do mnie:)

Pozatym- kran mam, ale i sprzeczka byla wiec jakis taki kiepski yten dzien kobiet w tym roku:(

t60z7qg.png
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ