X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co ty?? masakra jakis perwer!!!!!!!!!!!!fuuuuuuuuu

no masakra.

ja to chyba wole na wiosce jednak gdzie wszyscy sie znaja

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a na dodatek jak jezdzily auta tak w tej chwili zadno nie przejechalo :/ .
    Wiec teraz wszedzie do czasu spokojnie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strach sie bac Na jakis kurs samooobrony muis isc.Ja mieszkalam w tallaght, citywest tak ze wiem co to znaczy i tez autobusem z tallaght do dun laoighre jezdzilam. ale nigdy wiecej

t60z7qg.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany ale opowiesci z dreszczykiem czytam na noc no no, tak wszedzie sie zdarza ze meny napastuja ladne kobiety plus wlamanska

u nas niby rural area pod Newportem a tez sie zdarzylo w tamtym roku, ale wiedzieli gdzie ida i obrobili otwartego vana z narzedziami w bialy dzien
    tez mamy kamerke, ale co to da? lepszy juz tasak co maz pod szafa polozyl in case

ja tam na spacery chodze z wozkiem i kijem w koszu bo mamy pieska rotwailerka co go nieraz sasiad "zapomina" lancuchowac a i brame b niska tez ma otwarta, tu zong
    niby 3 lata mieszkamy i buldog nas zna, ale pies nie wyprowadzany caly dzien dlugi, zachejnowany to ma prawo do agresji i humoru, skacze i szczeka, spotkania z jego paszcza raczej wole sobie nie wyobrazac...

wczor jak nie byl na lancuchu i brama open to 2 sasiedzkie uciekly co byly ze mna na spacerku bo wywachaly nosem ze rotwailerek na total wolnosci, ja nie mialam wyjscia i szlam wracajac do chaty myslac o kiju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 22:48

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze ze gel dziala na plesniawke, to powinna zejsc raz dwa

tez sie czesto gesto zastanawiam czy Lola aft nie ma bo kursuje po podlodze, sciagamy na mate z powrotem, rece myjemy 10x dziennie prawie a i tak wszystko musi buzia zbadac

kupilismy wczoraj sweepera Gtech SW20 w agrosie, jestesmy wstepnie zadowoleni, a kurzaca miotla poszla w odstawke, oczyw odkurzacz i tak co 2gi dzien plus mop

my po szczepieniu to w ten sam dzien i nast siedzielismy w domu kontrolujac temp a nast dni jak bylo ok to bralam na krotko do sklepu w miare potrzeby ajk ok sie czula i nie byla marudna

tez nam tak raz doktorka zaszczepila ze noga na bule spuchnieta, teraz juz 2x mielismy doswiadczona nurse z ok reka i zero gul i bolesci :--))

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w Lck to publiczny bus czasem jest i zaatakowany kamieniami, takze wesolo ..

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkalam 3 lata temu na kiltiper to na przeciwko nas ssie wlamali . I karetka rano i garda . Kogos wynosili bo w worku . Garda przychodzila pytala czy cos wydzielismy .
    Teraz to na ulicy moze cos sie stac . Bezpiecznie czlowiek nie moze sie czuc . A tez bylo glosno w centrum jak byla strzelanina pod barem facet jechal autem i strzelic vhvial fo kogos postrzrlil babke w kolano a druga gdzies w bok dostala a faceta nie trafil .
    Na jobstawn to dopiero patologia co drugi dzien auto sie pali .
    Limerykowo no co do psa to nie powinien tak latac tym bardziej ze grozny .Powinniscie gdzies to zglosic bo jak komus krzywde zrobi . Albo niedajboze jak mala zlapie.
    No dzis bylan z nia na spacerku bo widzialam ze temperatury nje ma tyle ze marudna ale to te zeby ja mecza . Vhociaz przespala sie na spacerku bo tak malo mi w domu spi . Oby tylko wogole nie zrezygnowala z drzemek . Bo zrobila by so ie drzeke 2-3 h w ciagu dnia i styklo by . A ona spi 15-30 minut dwie drzemki i koniec .
    Jutro Piotrek ma wolne wiec fajnie pomoze troche .
    Spokojnej nocy.

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie mial dzis maz jechac na garde ale moze naiwna jestem, bo zal mi sie buldoga zrobilo, wlasciciel glupi i sam wygladem odstrasza
    dzis dog na grubym lancuchu innym niz zazwyczaj plus z hakiem ktorym grzmotal o ziemie jak go targal za kazdym razem.. totalna bezmyslnosc ludzka

no ale chyba jak bedzie znowu bez lancucha to jednak wysle meza bo rzeczyw strach o siebie i dziecko plus tez sa walkery w okolicy babcie i babki, zebym potem nie miala na sumieniu
    wstepnei nie chcemy zadnej sasiedzkiej konfrontacji, ale security i safety po prostu
    w Pl jakos 2mce temu psy zaatakowaly babke z wozkiem na wsi i niby tez ja, znaly z widzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 01:09

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my kupilismy vax pet vaccum cleaner - rewelacja- odessac soe od podlogi nie chce a takiego kurzu co zbiera to w szoku jestesmy bo poprzedni klaki wciagal ale kurzu tak nie a ten to az oblecha bierze ze taki kurz codziennie wciaga- a coddziennie odkurzam.

Znowu wichury- moglo by juz przestac- juz chyba lepszy ten snieg byl.
    Nie moge uwierzyc ze juz marzec. za mmiesiac do pracy- aaaaaaaaaaaaaaaa

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . No to dzien zlecial szybko wstalismy po 8 niocla jak od kilku dni maruda . a wiec o 13 dalam obiadek i pojechalismy na shoping na blencza . Smiejemy sie bo nic sobie woecej nie kupilismy oproc gaci w tkmaxie haha . Szukalam skory dla siebie ale oni maja tu taka masakre ze nic nie moglam znalesc . Jak znalazlam buty z lacosty to zas rozmiaru nie bylo .I tak o poszlismy cos zjesc i wrocilismy do domu .
    Nicola zasnela o 19 ale przelozylam ja fo lozeczka i sie rozbudzila i dipiero teraz padla . Ja jednak ide jutro na party na dzien kobiet bo wkoncu wyszlo zamieszanie mialo byc na poczatku w niedziele pozniej w sobote i wyszlo wkoncu na niedziele .

Domi IRL lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 marca marcowy wiatr przyniosl tysiace kwiatow dla wszystkich Pan' :-)

Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina udanego party! Super ze zlozylo sie na wyjscie

Domi juz za mc do job na full time.wow to teraz bizi pracujaca mama i etat w domu.
    Ja zostaje na part time i tak jest co robic w domku i czl przy baby i housekeepingu nie nudzi sie :-)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Kobitki :*
    Limerykowo dziekujr :*
    Wstawie zaraz wam fovie co Nicola z rana dzis zrobila

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/adcab9479d00.jpg

tak sie przytulamy z rana :)

Limerikowo, Domi IRL, juska19 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze teraz powtarzam do meza ze Mama is Mama
    Mnie z kolei mala oblapia centralnie za szyje na aaa
    Fajnie juz takie swiadome odruchy milosci.wszelkie trudy jeden gest lub usmiech dziecka wynagradza

Oczywiscie Tata tez jest wazny :-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 13:07

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicola zaraz dostanie obiadek i idzie z tatusiem na spacerk . Tatus dzis od rana sprzata . Pomoglam mu troche co by glupio nie wygladalo ze sobie siedze hihi choc to dzis moje swieto :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego kobitki.

Moj maz dzis zmienia kran!!!!!!!!! chyba z okazji dnia kobiet po 3 latach cieknacego kranu w kuchni wkurzenie meza osiagnelo zenit akurat dzis:/

Mala spala dzis k, poliki dzis nie czerwoe wcale- ah te zebiska.

Wczoraj pierwszy raz powiedziala mama- nie swiadomie ale jak maz poszedl ja klasc to wolala ma ma. Az sie prawie poplakalam.

juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wziol nicole na spacer plus dostal 50 e zebym sobie cos kupila bo nie bedzie kupywal zadnych kwiatow ani czekoladek

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nigdzie nie pojechalam . Ona poklucila sie z facetem . Dlugo by pisac .Pije wionooo o :) piotrek uspil nicole zasnela mu w 5 minut

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez winko bylo. Mala spala grzecznie, bylysmy na spacerze jeszcze o 17ej wyjatkowo bo tak sie pieknie zrobilo ze zal mi bylo nie wyjsc
    Maa pierwszy raz tak w takiej prawie siedzacej pozycji w spacerowce, rozgladala sie i rozmawiala po swojemu do kazdego drzewka i ptaszka i do mnie:)

Pozatym- kran mam, ale i sprzeczka byla wiec jakis taki kiepski yten dzien kobiet w tym roku:(

t60z7qg.png
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ