jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina.Irl wrote:Kurcze nicola ma temperature 37,52 zabki szczepienie .Biedactwo moje .
tyle to jeszcze nie temp, jak bedzie po 38 to dajcie jej nurofen lub calpol
37.5 to znak ze szczepienie sie przyjmuje i organizm walczy wytwarzajac przeciwciala, u nas tez tak bylo po szczepieniach
nad tylko kontrolowac regularnie temp
a ciekwae kto szybciej uspi tata czy mama?
u nas maz jak moze to wywija sie z usypiania, bo mowi ,ze Lola to trudny przypadek i najlepiej z mama zasypia, a mama 5/10min przytuli i do cota hop przerzuci na samodzielne chrrrEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
u nas czerwone poliki sa jak sie zagrzeje na spacerze lub na basenie
smiejemy sie ze ma nadcis po mamie
taka uroda, przejdzie jej, teraz to na polikach i alergie moga byc pokarmowe i nierowna skora podrazniona od sliny na zabkowanie, a i tak nasze dzieci sliczne saEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Piotrek zawsze sie wymiga od uspienia Nicoli . A to wraca z pracy jak ona juz spi albo je wtedy obiad jak ja juz ja klade . Dzis mial ja polozyc bo wolne ale biedna zasnela u mnie na rekach .
Ja jak ja klade ona pokreci sie i zasypia pozniej przekladam ja do lozeczka wlaczam nianie i ide do salonu
-
no z tym wywijaniem to prawda hehe. U nas momo ze V w 99% chodzi spac jak aniolek- kladzie sie ja do lozeczka i wychodzi to moj m i tak rzadko ja kladzie. I byl problem przez jakis czas ze sie przyzwyczaila ze tylko ja ja klade i jak on kiedys poszedl to urzadzila dramat straszny i tak kilka razy az nie zaczal ja klasc regularnie od czasu do czasu.
Moja pszczolka poszla spac w miare ok dzis i spi narazie dobrze mam nadzieje ze reszta nocy tez bedzie ok
Zycze wam tez spokojnych nocek:) -
no ja tak mam AniLEwe- od slow do czynow bach bach i juz! nie namyslam sie za dlugo ani nie gadam o czyms przez wieki a potem i tak nic nie robie heheh.
ah kieliszeczek wina dla relaksu i lulu. Maz ma wolny weekend od dzis az do poniedzialku wieczora:)
-
dziekuje u nas all ok, mala robi bujanki na czworaka przod-tyl, b smiesznie to wyglada, jakby szykowala sie do startu, mamy 2 zeby ale przy Sebastianku zebowym rekordziscie to zupelnie nic ;--))
leci dzien za dniem i jest lepiej z kazdym nowym, np przy ubieraniu jest juz duzo mniej koncertow, ost po basenie dala sie na spokojnie ubrac wiec big sukces
teraz z wanny nie mozemy jej wysadzic bo jest placz a woda stygnie, kaczki plywaja a raczki robia ciap ciap na piane
dzis stuknelo nam 9 mcy, pieknie :--)))))))))))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 01:13
Domi IRL, Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Ale ten czas leci pamietam jak w ciazy bylysmy a tu rowne 9msc wam stuknelo
Super .
Nicola nie spokojna w nocy nozki bola musze masowac i oklad robic bo i troszke spuchniete . Wzielam ja do siebie o 3 to zasnela . wypila w nocy prawie dwie butle picia . wstala o 8 zjadla i zasnela do 10 prawie
Milego dniaLimerikowo lubi tę wiadomość
-
u nas dzis lepiej niz ostatnimi dniami- mala spala w miae ok i wstala w dobrym humorze, ladnie je- zakupy juz zaliczone, teraz odpoczywa po obiadku. juz wczoraj na wueczor byla w lepszym humorku.
dalej w buzi nic nie dzwoni bo dzis lyzeczke wkladalam hehe
Jakie plany na weekend dziewczyny? chyba zima troszke odpuscila:)
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Na wekeend chyba bede szla do znajomej na drineczka ale jak bedzie taka nicola to ona do mnie przyjdzie .
I tak bedzie piotrek wiec sie na zajmie choc powinna spac .
Dzis piotrek poszedl na 13 do pracy . Ja juz obralam ziemiaki starlam marchewke a rybe usmaze jak piotrek wroci . Nicola marudna strasznie .
Ile po szczepiace musze uwazac zeby nie chodzic w zbiorowiska ludzi ? Bo mowila mi ale zapomialam
A ty domi jakie plany na weekend ?Domi IRL lubi tę wiadomość
-
o to milusio Ewelina- to przyjemnosci.
Ty jak zwykle obiad ogarniety i wogole- my dzis na kolacje kanapki bo swiezy chlebek z lidla jest plus dwie salateczki mam. Jutro jakis obiad wyczaruje porzadny.
Na weekend zadnych planow w sumie.
W kominku pewnie napalimy i na wieczor drineczki, jakis filmik jak sowka nasza pozwoli.
Moj maz dzis zapowiedzial ze rodzicow chce zaprosic w lipcu- juz przerazona jestem
:0
a o tych szczepionkach Ewelina to nie mam pojecia- nam nigdy nie mowilo nic zeby nigdzie nie chodzic- to raczej przy zywych szczepionkach typu ospa czy cos? nie wiem, naprawde.
A temp juz nie ma pdwyzszonej??Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny trudno mi was nadrobic bo przeprowadzka w pelni,pakujemy sie a moj maluje domek ktory wynajmujemy od 14 marca,potem nie bedzie neta wiec bede miala tyley,zaraz szybko cos nadrobie
u nas ok waga 7kg malej ida zabki ;lekarz potwierdzil,do tego skok juz sie konczy duzo nowych umiejetnosci,marchewka juz bylaDomi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Narazie nie ma temp.
Ale przez te zeby marudna strasznie . Tata znalazl na corke sposob . Nic jej nie pasowalo podsunol jrj gazete a ta sobie sie bawi szarpie . Tylko trzeba pilnowac zeby nie brala do buzki .
Ciekawe czy jej sie brzebije ta druga jedynka .
Agatko nas tez czeka przeprowadzka ale narazie szukamy czegos w naszych rejonach .
Poszlam z nia dzis na spacer to chociaz pospala . ale ten wiatr bardzo nieprzyjemny .
Wczoraj babka ja wazyla to nicola wazy 7,300 ale troche dziwnebo w styczniu jakos tez tak wazyla juz nie pamietam a w tel nie chce mi sie szukac w tych naszych postach .Domi IRL lubi tę wiadomość
-
wynajmijcie cos z kominkiem Ewelina! rewelacja. Wogole koniecznie sie wyniescie z tamtej okolicy- dzis w wiadomosciach mowil ze na Grange view w Clondalkin zastrzelili pare 20 latkow- dziewczyna w ciazy byla!!!!!!!!!! to zaraz obok naszej pracy. masakra
Agatka to domek bedziecie miec?? super:) daj znac szybciutko jak sie urzadzicie i w koncu do nas tu wroc bo smutno bez Ciebie. Daj tez zdjecie maludy:)
nasza sroczka poszla spac bez kolacji- odmowila jedzenia:/ ciekawe co to bedzie czy sie obudzi i bedzie sie domagac czy nie. Za pozno jej chyba deserek dalam popoludniu.
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Wiesz domi teraz wszedzie sie slyszy .
Moja znajoma mieszka kolo parku odemnie 5minut na nogach . I obok niej facet wlazl do sasiadki oni byli w domu facetka uslyszala jakies szpreanie wyjrzala zza schodow a tam na przedpokoju stoi chlopak . Zawolala meza a ten wybiegl wsiadl do golfa byl z jakimis chlopakami i tez niby osiedle spokojne .
Ale maja sasiadow tez znow obok co maja kamery wiec zaraz na garde i wzieli nagrania i rejestracjie .TTu na tallaght tez bylo glosno o gwaltach w apartamentach na parkingach .
Mi tez sie raz przytrafilo jak jezdzilam busami do pracy do dun lage . O 5:30 czekalam na busa akurat piotrek nie mogl mnie zawiesc bo siadlo nam auto a dokladnie akumulator a on sam na 9 do pracy . Wlozylam sobie sluchawki w uszy slucham muzyki siedze na przystanku glowa w telefon . Patrze buty ktos podszedl podnosze glowe a tam chlopak moze 28 lat sie trzepie (przepraszam ) hak sie poderwalam goronco mi sie zrobilo . Piotrek od tamtej pory chodzil ze mnia na przystanek dopoki nie naprawilismy auta .
Tak tez zel jest super .