X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Ale zimnica na dworzu masakra kiedy to sie ocieplj ja sie pytam hehe .
    Nicola ma dzis chyba zly dzien .
    A ja mam lenia choc tyle do zrobienia przedemna .
    Milego dnia

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D
    U nas tez dzis bialo bylo z rana :D Dzieci zadowolone Daniel czekajac na busa cieszyl sie jak nie wiem gdyby mogl to by juz balwana lepil Jula to samo idac do przedszkola robila kule ze sniegu :D
    A ja mam jakies kiepske dni nic mi sie nie chce Adas nocami daje nam popalic zasypia okolo 24 czasami 1 w nocy i pobudki mamy o 7 bo dzieci do szkoly trzeba wyszykowac masakra ale mam nadzieje ze wszystko sie unormuje i bedzie super :D na razie z kapiele uwielbia maly ale nie moge mu ustawic jednej godziny :/ jest bardzo powazny rzadko sie usmiecha pewnie sie to zmieni jak bedzie starszy :D

Domi IRL lubi tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u nas ostatnio ciezko tez. mala w dzien ok ale w nocy sie zaczela budzic czesto z placzem i ciezko jej wrocic spac plus ciezko zasnac.

Wyczytalam w desperacji w necie ze to moze byc 7.8.9 months sleep regression. Czyli dzieci ktore spaly dobrze nagle zaczynaja sie budzic i miec problemy w tych miesiacach. Podobno to zwiazane ze skokiem rozwojowym, zebami i rozwojem mozgu i ukladu nerwowego.
    Podobno mija.

Juska- czy Twoje starsze dzieciaczki tez takie cos mialy?? minelo??

Adas sie napewno ustawi ze spaniem on jeszcze malutki. A w dzien mozesz sie zdrzemnac? mama przychodzi Ci pomagac??

juska19 lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicoli zabki ida . Bo czuc na dziaselkach . I dzis caly dzien kupka nie taka . A no i maruda dzis straszna

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w dzien wlasnie nie bardzo moge pospac Bo Adas wstaje okolo 7 na mleczko i tak do 9 nie spi Jula 9 30 do przedszkola idzie pozniej trzeba posprzatac obiad pranie zakupy czyli szara rzeczywistosc :D
    Tak mama mi pomaga i to duzo zawsze cos przy starszych dzieciach i Adasiu jak maxz w pracy a ja juz opadam z sil
    Jula i Daniel mieli takie same akcje do 3 miesiecy pozniej jak reka odjol wiec moze tu bedzie tak samo :D
    Domi wspolczuje Ci tych nocek naprawde ..
    Ewelina a mowilam ze zeby jej ida :D jeszcze troche to bedzie gryzla ciocie :D

relge6yd0kju1g7d.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli moje dziecie ma to co Domi piszesz bo u nas naprawdę z zegarkiem w rwku 2 godz i pobudka, a zdarza się ze i częściej. Żeby 3godz spal to nie wiem kiedy.. No ale coz trzeba to przetrwać nic nie poradzimy.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi zas nicola malo zaczela spac w dzien robi sobie dwie drzemki po 30 minut .
    Noc zaczela przesypiac cala raz obudzi sie nieraz na picie jam za cieplo i wstaje 8-8.30 . Ale wcale sie nie dziwie jak budzila sie na jedzenie to spala 9-10 rano a teraz jak przesypia to jej styknie 7.30-8.30 :)
    W czwartek mamy szczepienie zalegle na 4msc bo wtedy zdarzylo jej przeziebienie minac . Jade z znajoma bo pewnie piotrek bedzie w pracy . Jutro sobie pospie bo piotrek jedzie na 14 do pracy :) ale pewnie do 21

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 23:46

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mialam sen wogole ze urodzilam synka :O
    Ja ogol ie nie chce miec wiecej dzieci Nicola mi styknie przez ten porod tak jakos mam . A zawsze moim.marzeniem bylo miec dwojke dzieci .
    Nawet kiedys mi wywrozyla cyganka ze wyjade zagranice tam poznam facwta bede miala corcie i syna trzy sie sprawdzily . Ale za tym 4 nie jestem .

aNiLewe lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie snilo wczoraj czy jakos ze wstajemy a mala ma pare zebow i sie szczerzy i chwali w loeczku siedzac jakie to ladne zabki ma:)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze i mialysmy noc nie fajna nicola obudzila sie w nocy z placzem dalam jej pic ale dalej placz zrobilam mleko ale nawet go nie tknela . pozniej o 4 i o 7:30 .
    Nie chce mi zjesc kaszki nie ma wogole apetytu i mleka tez nie chce . To przez te zeby ?
    Jaka masc kupie na dziaselka ?

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy bonjele ewelina ale jest ich mnostwo w aptekach

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas marud od rana zjadla mleko, potem kaszke- drzemka tylko pol godziny!!! co to bedzie :o

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bank zeby bo maruda nic jej nie pasuje probuje dac mleko bawi sie smokiem gryzie go ze smoczkiem to samo .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no sproboj zelu zatem- jak pomoze to napewno zeby:)

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina polecam to co Domi bonjele jest swietna przynajmniej u nas sie sprawdzila mi ostatnio dziaslo spuchlo kupilam sobie dla doroslych i jak reka odjol

Domi IRL, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam to co pisalyscie bonjela teething gel zobaczymy czy pomoze

juska19, Domi IRL lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stukam lyzeczka i slychac :) mamy zabka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:31

juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my idziemy na popoludniwy spacer zaraz bo mala miala ty;ko 2 krotkie drzemki a do wieczra daleko, uz mi uszy puchna i jak nie wyjde to oszaleje:(

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jestesmy na spacerku od 14:30 . Chodze z nia bo spi chociaz w wozku niech sie wyspi .
    Milego popoludnia :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fad04b3e9deb.jpg
    Widac biale i czuc ostre pod palcem przebil sie niech rosnie :)

juska19, aNiLewe, AgataP lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ