X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej .
    Ale zimnica na dworzu masakra kiedy to sie ocieplj ja sie pytam hehe .
    Nicola ma dzis chyba zly dzien .
    A ja mam lenia choc tyle do zrobienia przedemna .
    Milego dnia

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D
    U nas tez dzis bialo bylo z rana :D Dzieci zadowolone Daniel czekajac na busa cieszyl sie jak nie wiem gdyby mogl to by juz balwana lepil Jula to samo idac do przedszkola robila kule ze sniegu :D
    A ja mam jakies kiepske dni nic mi sie nie chce Adas nocami daje nam popalic zasypia okolo 24 czasami 1 w nocy i pobudki mamy o 7 bo dzieci do szkoly trzeba wyszykowac masakra ale mam nadzieje ze wszystko sie unormuje i bedzie super :D na razie z kapiele uwielbia maly ale nie moge mu ustawic jednej godziny :/ jest bardzo powazny rzadko sie usmiecha pewnie sie to zmieni jak bedzie starszy :D

Domi IRL lubi tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u nas ostatnio ciezko tez. mala w dzien ok ale w nocy sie zaczela budzic czesto z placzem i ciezko jej wrocic spac plus ciezko zasnac.

Wyczytalam w desperacji w necie ze to moze byc 7.8.9 months sleep regression. Czyli dzieci ktore spaly dobrze nagle zaczynaja sie budzic i miec problemy w tych miesiacach. Podobno to zwiazane ze skokiem rozwojowym, zebami i rozwojem mozgu i ukladu nerwowego.
    Podobno mija.

Juska- czy Twoje starsze dzieciaczki tez takie cos mialy?? minelo??

Adas sie napewno ustawi ze spaniem on jeszcze malutki. A w dzien mozesz sie zdrzemnac? mama przychodzi Ci pomagac??

juska19 lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicoli zabki ida . Bo czuc na dziaselkach . I dzis caly dzien kupka nie taka . A no i maruda dzis straszna

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w dzien wlasnie nie bardzo moge pospac Bo Adas wstaje okolo 7 na mleczko i tak do 9 nie spi Jula 9 30 do przedszkola idzie pozniej trzeba posprzatac obiad pranie zakupy czyli szara rzeczywistosc :D
    Tak mama mi pomaga i to duzo zawsze cos przy starszych dzieciach i Adasiu jak maxz w pracy a ja juz opadam z sil
    Jula i Daniel mieli takie same akcje do 3 miesiecy pozniej jak reka odjol wiec moze tu bedzie tak samo :D
    Domi wspolczuje Ci tych nocek naprawde ..
    Ewelina a mowilam ze zeby jej ida :D jeszcze troche to bedzie gryzla ciocie :D

relge6yd0kju1g7d.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli moje dziecie ma to co Domi piszesz bo u nas naprawdę z zegarkiem w rwku 2 godz i pobudka, a zdarza się ze i częściej. Żeby 3godz spal to nie wiem kiedy.. No ale coz trzeba to przetrwać nic nie poradzimy.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi zas nicola malo zaczela spac w dzien robi sobie dwie drzemki po 30 minut .
    Noc zaczela przesypiac cala raz obudzi sie nieraz na picie jam za cieplo i wstaje 8-8.30 . Ale wcale sie nie dziwie jak budzila sie na jedzenie to spala 9-10 rano a teraz jak przesypia to jej styknie 7.30-8.30 :)
    W czwartek mamy szczepienie zalegle na 4msc bo wtedy zdarzylo jej przeziebienie minac . Jade z znajoma bo pewnie piotrek bedzie w pracy . Jutro sobie pospie bo piotrek jedzie na 14 do pracy :) ale pewnie do 21

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 23:46

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mialam sen wogole ze urodzilam synka :O
    Ja ogol ie nie chce miec wiecej dzieci Nicola mi styknie przez ten porod tak jakos mam . A zawsze moim.marzeniem bylo miec dwojke dzieci .
    Nawet kiedys mi wywrozyla cyganka ze wyjade zagranice tam poznam facwta bede miala corcie i syna trzy sie sprawdzily . Ale za tym 4 nie jestem .

aNiLewe lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie snilo wczoraj czy jakos ze wstajemy a mala ma pare zebow i sie szczerzy i chwali w loeczku siedzac jakie to ladne zabki ma:)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze i mialysmy noc nie fajna nicola obudzila sie w nocy z placzem dalam jej pic ale dalej placz zrobilam mleko ale nawet go nie tknela . pozniej o 4 i o 7:30 .
    Nie chce mi zjesc kaszki nie ma wogole apetytu i mleka tez nie chce . To przez te zeby ?
    Jaka masc kupie na dziaselka ?

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy bonjele ewelina ale jest ich mnostwo w aptekach

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas marud od rana zjadla mleko, potem kaszke- drzemka tylko pol godziny!!! co to bedzie :o

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bank zeby bo maruda nic jej nie pasuje probuje dac mleko bawi sie smokiem gryzie go ze smoczkiem to samo .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no sproboj zelu zatem- jak pomoze to napewno zeby:)

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina polecam to co Domi bonjele jest swietna przynajmniej u nas sie sprawdzila mi ostatnio dziaslo spuchlo kupilam sobie dla doroslych i jak reka odjol

Domi IRL, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam to co pisalyscie bonjela teething gel zobaczymy czy pomoze

juska19, Domi IRL lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stukam lyzeczka i slychac :) mamy zabka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:31

juska19, aNiLewe lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my idziemy na popoludniwy spacer zaraz bo mala miala ty;ko 2 krotkie drzemki a do wieczra daleko, uz mi uszy puchna i jak nie wyjde to oszaleje:(

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jestesmy na spacerku od 14:30 . Chodze z nia bo spi chociaz w wozku niech sie wyspi .
    Milego popoludnia :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fad04b3e9deb.jpg
    Widac biale i czuc ostre pod palcem przebil sie niech rosnie :)

juska19, aNiLewe, AgataP lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ