jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina.Irl wrote:a mialam pytanie bo na zdieciu z prawej strony nicola ma cos . Czy to nie plesniawka ?
wg mnie plesniawka/afta
ten gel na zeby jest tez na wrzodziki w ustach, wiec pare x dziennie nada palcem delikatnie wcierac w afte
plus smoki/gryzaki wyparzac/myc regularnieEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
aNiLewe wrote:
aaaaaaaa sliczny .Moja jak zacznie tylko siedziec to musze opuscic juz bo mamy turystyczne . Juz spi na brzuszku i sie przekreca przez sen
ale ma sliczne zebolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 23:41
-
no Ani Lewe opuszczaj opuszczaj zeby Ci koziolka Sebciu nie wywinal:)
Piekne zabki!!!
Ewelinka na Tallaght bede jak tylko naprawia mita glupia lodowke- zebym mogla porzadne zakupy zrobic. Teraz mam wywrocona dogory nogami- warzywa na samej gorze bo najmniej chlodzi- a reszte tam gdzie szuflady byly! masakra
Z zamrazalnika staram sie wszystko zuzyc. 10 dni roboczych to zakladam ze ten tydzien to 5 juz zlecialo i jeszze caly nastepny pewnie trzeba bedzie czekac:(
Napewno dam znac jak bede to sie koniecznie musimy spotkac. No chyba ze sie do nas wybierzecie.Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
No napewno wpadne! dam znac wczesniej.
super ze nicolka tak ladnie spi- pewnie teraz bedziesz miec troszke spokoju zanim nastepne zabki sie wybija.
U nas na opak- mala srednio spi- poliki jak wymalowane na czerwono, poplakuje, przysypia czesciej- niech juz cos sie wykluje:)Ewelina.Irl lubi tę wiadomość