jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
wygląda na uczulenie
a nie zmienilas ostatnio proszku/plynu do prania czy plukania?
bardziej bialko jest ponoc alergenem żeby tak na zoltko? Ale skoro nic nowego nie wprowadzilas to być może zoltko.
U nas od 8 rano do 20:30 maly spal może gora 1,5godz. To był dlugi dzien.
Domi a swoja droga smieszne, może twój piesek już stracil cierpliwość widzac jak mala się czołga hhe i postanowil pomoc jej
pies to pies ale mój maz czasem tak robil ze pokazywal małemu jak ma raczkować hahahDomi IRL lubi tę wiadomość
-
nie zmienialam proszku ani plynu.
Zoltko w planie co drugi dzien- wczoraj nie jadla- dzis podam zobaczyc czy wiecej wyjdzie- bo te juz zaczely bladnac i znikac.
Az dziwne bo malusia na nic wczesniej nie reagowala zle.
U nas noc srednia- spala bardzo plytko od poczatku i wstawalam dobre kilka razy.
Ani Lewe a maly tak zwykle malo sypia w dzien czy to odosobniony przypadek?
V spi dwa razy po godzinie teraz- okolo 9-10ej na godzinke i potem 13-14 na godzinke i to tyle, no chyba ze w aucie jak gdzies jedziemy dodatkowo lub na spacerze. -
Naeet nie bylam . Bo moglam odrazu do kierowcy a ja dopiero w luasie przeszukalam torbe i bylo wszystko poprzewracane mleko ubranka mialam poukladane a byly rozwalone . Wozek do prania masakra .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:05
-
W sumie vo by mi na gardzie powiedzieli . Spisali jakie tk telefony byly i co mialam w torbie na dodatku jakies kosmetyki mialam w wozku w pokrowcu na nozki nicoli. A ze chyba bagaznik otwieral mial w reku to szybko wsadzil tam . Otworzyl i on szybko wybieg wiec nikt by go nie zlapal a ja tym bardziej bo z nicola wozek i torba
-
A co się stało Ewelina?
Niesamowite ze u was padal śnieg u nas przeplatane słońce z deszczem.
Domi tez mamy drzemki dwie średnio po godzinie. Na spacerze tez zasypia. Ja Jutro idę do pracy po 2.5 tyg na zwolnieniu.
Limerikowo jak weekend w pracy maz dal rade czy byla gorąca linia?
Agata kiedy się przeprowadzacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 00:57
-
a dziekuje, u nas weekend ok, maz daje rade. teraz tescie pojechali to inzcaej parcowlam bo maz wzial urlop i niedz juz razme mielismy wolne, byl basen i spacerek
trafilismy na ok okno pogodwoe, dzis daje od rana snieg, jest i slonce, wiec cieply kombinezon i po polud spacerek, pewnie snieg juz wsiaknie
w ogoel to zapowiadaja gololedz, no w marcu jak w garncu, teraz tu kolo 1 stop na plusie
z postepow u nas to Lola podciaga juz nogi pod siebie i buja sie na czworakach, wzmacnaijac miesnie obreczy barkowej i bioder na parwdziwego raczka juz
zaczely sie upadki z siadu na glowe wiec pilnujemy i asekurujemy, bo takie bum, jest ok tylko w lozeczku na miekki materac
Ewelina ok ze wiecej nic wam nei zginelo, tu tez byla plaga w Lck i w okolicach wlaman i kradziezy, szajka grasowala, ja teraz do chaty to juz nikogo oprocz umowionego kuriera i listonosza nie wpuszczam, bo strach -
Wracalam wczoraj busem od juski torbe mialam w bagazniku busa . Wyciagajac wozek z bagaznika i torbe wybiegl chlopak z niego . wszystkie torby pewnie przeszukal bo mialam obcej baby kosmetyki a mi zginely dwa telefony mamy i brata . Wiecej w torbie nic cennego nie mialam bo ubrania nicoli mleko i pampersy wiec nic wiecej nie wziol . Masakra
-
Ani Lewe- zniknelo!! wczoraj tez dalam zoltko i nic nie wyszlo nowego wiec to nie moglo od zoltka byc.
Dzis mielismy koszmarna noc- mala budzila sie oc godzine z placzem- my nie wiedzielismy o co chodzi Przewinieta, najedzona, utulona, cieplutko. Chyba zeby albo brzuszek:(
Bidulka.
A no i znowu piszczy- tzn robi pterodaktyla od wczoraj:(
Byl koles od lodowki- zamrazarnik do dupy i lodowka tez sie okazalo- kazal uzywac tylko dolnych polek wiec mam tylko pol lodowki:( 10 dni roboczych na czesci czekac i naprawi- ale ani porzadnych zakupow zrobic ani nic.
Dobrze ze claim o zamrozona zywnosc przyjeli i oddadza siano.
U nas dzis znow zasypane.Wczoraj tak pieknie sniezylo- wielkie platy takie- my frajda, psy frajda mala frajda- sasiedzi nie frajda hehehe.
Potem stopnialo wszystko pod wieczor a dzis powtorka z rozrywki wstaje bialo i juz sniezylo.
mam nadzieje ze moja malutka bedzie dzis w lepszym humorku i w nocy bedzie lepiej spala.