X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co to moze byc?? uczulenie? z nowych rzeczy bylo tylko pol zoltka do zupki.

2q9dzyf.jpg

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi a odstaw zoltko bo moze i uczulenie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wygląda na uczulenie
    a nie zmienilas ostatnio proszku/plynu do prania czy plukania?
    bardziej bialko jest ponoc alergenem żeby tak na zoltko? Ale skoro nic nowego nie wprowadzilas to być może zoltko.

U nas od 8 rano do 20:30 maly spal może gora 1,5godz. To był dlugi dzien.

Domi a swoja droga smieszne, może twój piesek już stracil cierpliwość widzac jak mala się czołga hhe i postanowil pomoc jej
    pies to pies ale mój maz czasem tak robil ze pokazywal małemu jak ma raczkować hahah

Domi IRL lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zmienialam proszku ani plynu.

Zoltko w planie co drugi dzien- wczoraj nie jadla- dzis podam zobaczyc czy wiecej wyjdzie- bo te juz zaczely bladnac i znikac.
    Az dziwne bo malusia na nic wczesniej nie reagowala zle.

U nas noc srednia- spala bardzo plytko od poczatku i wstawalam dobre kilka razy.

Ani Lewe a maly tak zwykle malo sypia w dzien czy to odosobniony przypadek?
    V spi dwa razy po godzinie teraz- okolo 9-10ej na godzinke i potem 13-14 na godzinke i to tyle, no chyba ze w aucie jak gdzies jedziemy dodatkowo lub na spacerze.

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . My juz wracamy snieg sypie co za pogoda .
    Nicola dzis w nocy super zjadla o 19 i do 6:30 spala dala sie wyspac .

Domi IRL lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poerdziele co za pechowy dziien . Pieknie zaczelam poczatek marca

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Ewelina- bywa- zwlaszcza w Dublinie.
    Bedzie oki. A co na gardzie powiedzieli?

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naeet nie bylam . Bo moglam odrazu do kierowcy a ja dopiero w luasie przeszukalam torbe i bylo wszystko poprzewracane mleko ubranka mialam poukladane a byly rozwalone . Wozek do prania masakra .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:05

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie vo by mi na gardzie powiedzieli . Spisali jakie tk telefony byly i co mialam w torbie na dodatku jakies kosmetyki mialam w wozku w pokrowcu na nozki nicoli. A ze chyba bagaznik otwieral mial w reku to szybko wsadzil tam . Otworzyl i on szybko wybieg wiec nikt by go nie zlapal a ja tym bardziej bo z nicola wozek i torba

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oh no nic- wazne ze wam sie nic nie stalo- rzeczy to tylko rzeczy

t60z7qg.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się stało Ewelina?

Niesamowite ze u was padal śnieg u nas przeplatane słońce z deszczem.

Domi tez mamy drzemki dwie średnio po godzinie. Na spacerze tez zasypia. Ja Jutro idę do pracy po 2.5 tyg na zwolnieniu.

Limerikowo jak weekend w pracy maz dal rade czy byla gorąca linia?

Agata kiedy się przeprowadzacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 00:57

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziekuje, u nas weekend ok, maz daje rade. teraz tescie pojechali to inzcaej parcowlam bo maz wzial urlop i niedz juz razme mielismy wolne, byl basen i spacerek
    trafilismy na ok okno pogodwoe, dzis daje od rana snieg, jest i slonce, wiec cieply kombinezon i po polud spacerek, pewnie snieg juz wsiaknie
    w ogoel to zapowiadaja gololedz, no w marcu jak w garncu, teraz tu kolo 1 stop na plusie
    z postepow u nas to Lola podciaga juz nogi pod siebie i buja sie na czworakach, wzmacnaijac miesnie obreczy barkowej i bioder na parwdziwego raczka juz
    zaczely sie upadki z siadu na glowe wiec pilnujemy i asekurujemy, bo takie bum, jest ok tylko w lozeczku na miekki materac

Ewelina ok ze wiecej nic wam nei zginelo, tu tez byla plaga w Lck i w okolicach wlaman i kradziezy, szajka grasowala, ja teraz do chaty to juz nikogo oprocz umowionego kuriera i listonosza nie wpuszczam, bo strach

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracalam wczoraj busem od juski torbe mialam w bagazniku busa . Wyciagajac wozek z bagaznika i torbe wybiegl chlopak z niego . wszystkie torby pewnie przeszukal bo mialam obcej baby kosmetyki a mi zginely dwa telefony mamy i brata . Wiecej w torbie nic cennego nie mialam bo ubrania nicoli mleko i pampersy wiec nic wiecej nie wziol . Masakra

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • pauletta28 Debiutantka

Wysłany: 2 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w którym tygodniu miałyście pierwszą wizytę w szpitalu? czy pierwsza wizyta w 14 tyg. to nie za późno? szpital wyznaczył mi wizytę na 14 tyg, co myślicie? trochę późno

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalu sa wizyty od 13-14 tyg a u gp od 21 tyg wiec jest ok

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • pauletta28 Debiutantka

Wysłany: 2 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam na 15 tydz wiec byłam prywatnie ciut wcześniej żeby przyziernosc sprawdzić.

Ewelina rany pierwszy raz coś takiego słyszę. Do czego to dochodzi.

Domi i jak uczulenie jest czy znikło?

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielewe no niestety kierowcy wina wsumie bo niepowinien do tego dopuscic . Trudno stalo sie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani Lewe- zniknelo!! wczoraj tez dalam zoltko i nic nie wyszlo nowego wiec to nie moglo od zoltka byc.

Dzis mielismy koszmarna noc- mala budzila sie oc godzine z placzem- my nie wiedzielismy o co chodzi Przewinieta, najedzona, utulona, cieplutko. Chyba zeby albo brzuszek:(
    Bidulka.

A no i znowu piszczy- tzn robi pterodaktyla od wczoraj:(

Byl koles od lodowki- zamrazarnik do dupy i lodowka tez sie okazalo- kazal uzywac tylko dolnych polek wiec mam tylko pol lodowki:( 10 dni roboczych na czesci czekac i naprawi- ale ani porzadnych zakupow zrobic ani nic.

Dobrze ze claim o zamrozona zywnosc przyjeli i oddadza siano.

U nas dzis znow zasypane.Wczoraj tak pieknie sniezylo- wielkie platy takie- my frajda, psy frajda mala frajda- sasiedzi nie frajda hehehe.
    Potem stopnialo wszystko pod wieczor a dzis powtorka z rozrywki wstaje bialo i juz sniezylo.:)

mam nadzieje ze moja malutka bedzie dzis w lepszym humorku i w nocy bedzie lepiej spala.

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoras z Was uzywala moze wapna w syropie?? na uczulenie itp??

mam takie w domu- cala butelke- napisane ze do 6 lat taka dawka od 6lat do 12 taka itd to chyba znaczy ze od 0-6 mozna podawac ta dawke co tam napisane?

t60z7qg.png
‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ