jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstalam o 9 ogarnelam siebie nicole i po 10n Piotrek nas zawiozl na sq . Bank , money gram , sklepy i wrocilam po 12 weszlam nakarmilam Nicole wstawilam zupe . O 14 musialam isc do znajomej bo mnie poprosila zebym na 30 minut posiedziala z jej mala . Wrocilam dogotowuje obiad nicola dzis ma zly dzie marudna strasznie .
Juz nie mam sily . Ale wieczorem ide ze znajoma biegac . A pozniej tylko kompiel i spac . Piotrek dzis znow do 19 w pracy
Milego popoludnia .
-
Ha Nicola zasnela . Jak napisalam ze ja usypiam to nie zasnela a po 18 juz byla masakra wykapalam ja i zajelo jej zasniecie 10 minut nawet nie dawala wyczesac sobie ciemieniuszki .
Jednak nie ide biegac bo nawiedzila mnie @ i zwijam sie z boluWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:29
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
Nawet za bardzo nie chca jej stac wlosy na oliwce chwila i opadaja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3925bc7cef87.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3b2c1a4cc34.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b6de2ff5a46.jpg
a tak sie zabie padlo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4747797da8d.jpgDomi IRL, juska19, AgataP lubią tę wiadomość
-
Ewelina pierwsza @po porodzie?
Domi wszystkie zebole ma już takie duże ze aż śmieszne. Jak się zapomni to gryzie czasem chcący i niechcący. Czasem jak spimy to przez koszule mnie w sutek ugryzie. Ale sądziłam ze będzie gorzej. Tylko to już męczące bo najada sie obiadkiem i nie chce cyca. Dopiero w nocy ładnie ciągnie.
A jak widzisz juz deie kreski to lada moment. Spróbuj może palcem dotknąć to poczujesz czy juz wyszły.Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
No nie czuc narazie na palcu nic AniLewe. No ma nadzieje ze wkrotce- dzis znow byl napad slinotoku. Najbardziej byla szczesliwa jak mango w smoku dostala:)
Ewelina swietna fryzura- Nicolka ala Elvis Prestley heheh bomba super fotki- jaka ona slodziutka
Nie mam pojecia co na tluste wloski od oliwki:(Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Boze jak fajnie nicola zasypia po 19 zje po 22 i do 7 spi wciagnie butle nawet nir cala i spi 9 max 10 jutro ma byc facet z upc na 10 musze wstac wczesniej ogarnac bo juz mi sie nic nie chcialo i ta @ brzuch mnie boli a nic nie ma a wczesniej bylo . ogarnac jutro wszystko i na busa do juski
juska19 lubi tę wiadomość
-
Jusja a jak sie czujesz po cc? Jakieś bóle doleglosci czy takie w porządku?
Nie zazdroszczę wam @ ja póki co dalej nie mam i boje się tej pierwszej bo naczytam sie ze bardzo boli.
Tez kupiłam mango ale musi poleżeć dojrzec. Ciekawe jak będzie smakowało ja osobiście uwielbiam.
Dzis dalam pierwszy raz rybkę i tak zajadal ze zjadl półtorej porcji a wiem powinnam dać dwie trzy łyżeczki ale łosoś w pomidorach gerbera tak smakował ze szkoda mi było mu nie dać. Przetestuje kilka dni i sama zrobię do zamrażarki dania z rybka.
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
do mnie w poniedzialek maja przyjechac ten zamrazarnik naprawiac w koncu to tez cos pogotuje- kupilam krolika to z kroliczkiem nagotuje.
ja na nogach od 7ej- mama piszczy od rana- uszy bola- dobrze ze nie pterodaktyl i tak.
dzien chyba ladny wstaje i wkoncu jak sie wstaje nie jest ciemno jak w du.... -
aNiLewe
po cc m,am problem z jednym bokiem prawym cos spuchniete jest i boli dzis idziemy do gp zapytam sie co sie dzieje z ta rana
Adas wczoraj walczyl do 12 pozniej zjadl o 3 i przed 7 wiec nie jest zle ale te walki do pozna masakra
Ja zaraz ide sie zbierac na miasto i pozniej lekarz
Milego dnia :*Domi IRL, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Hej . Nicola zasnela wczesniej i wstala wczesniej . Tate do pracy obudzila juz po 7 a tata mial ustawiony budzik na usma trosze sie pospieszyla . Czekam na faceta z upc bo ma cos zerknac i zbieramy dupki z domu na busa
Milego dniaDomi IRL, juska19 lubią tę wiadomość
-
Jestesmy po wizycie Adas wazy 3200 kg wiec rosnie jak nie wiem nasza kruszynka
bylismy na miescie Adas ladnie spal wiec super udalo sie ogarnac wszystko
Z moja rana kobietka powiedziala ze ona nie widzi nic niepokojacego rana jest swieza i dlatego tak moze byc ale jesli bol potrwa kilka dni jeszcze mam isc do lekarza zeby zerknol dokladnie i wtedy zdecydujaDomi IRL lubi tę wiadomość