jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina gdzie dostalas taka fajna kurtke?
no fakt rozmiar rozmiarowi nierowny
szczegolnie Dunnes i Pennys maja zanizona rozmiarowke albo metki zle doszyte po prostu
jakis czas temu kombinezon z Dunnes 6-9 byl taki sam rozmiarem jak 9-12 jak przylozylam, komedia, oczyw nie kupilam ;--))
Zara ma fajne bodziaki z dl i krotkim rekawem ok jakosci i rozmiaru za 15e 5szt, ok po pransku -
To fakt rozmiarowki rozne nivola ma body z mathercare na 3-6 a bedzie je nosic kolo 7msc bo takie duze next ma zanizonr . h&m ma rozmiarowki ok . Z debekhamsa nicola ma bluzke i spodnie jeszcze na 0-3 z penysa trzeba uwazac bi i dziorawe mozna kupic . Lubie ubranka z tesko bo gatunkowo ok i z dunnes tez ok . Zamowilam nicoli pare kompletow z aliexpres wieksze rozmiary bo idzie dlugo dla dzieci ubrania z tamtad sa super lecz dla doroslych juz nie .
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozmiarowki sobie nierowne ja ostatnio z TKMAXXa kupilam kombinezon na 6 msc a na Nine za maly ha! i to nie moje dziecko duze tylko kombinezon byl na 3 msc na 100proc tylko zla metka bo to widac bylo po ubraniu Z tesco z kolei te rzeczy ciut wieksze zawsze wiec mi pasuja bo dluzej ponosi,penneys zawsze ciasnawy a dunnestores nie wiem bo kupilam tylko raz jak miala miesiac i potem juz nie robilam tam zakupow na ciuchach.
ale ja mam blisko TK MAXX wiec tam kupuje wiekszosc rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:37
Domi IRL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Kobietki
niestety nie udalo mi sie karmic cycem Adasia mleka mialam za malo i wiecznie glodny byl plus zaczely sie kolki wieczorne wiec nie ciekawie sie robi ,ostatnio mialam kryzys poplakiwlam sobie co chwila ale na szczescie juz jest dobrze rodzenstwo zakochane po uszy w braciszku jak tylko zaczyna plakac zbiegaja sie z pytaniem co mu jest,ze pewnie glodny jest ,maz jutro wraca do pracy wiec zostaje sama z trojka dzieci ... ale chyba nie bedzie zle najwyzej dom rozniosa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fd4774c3b75.jpg a To Adas dzis konczy 2 tygodnie
Co do ogladania tv dzieci uwazam ze jesli dziecko lubi i oglada nie dlugo bajki to czemu nie teraz wszystkie dzieci majace 3 max 4 latka siedza ogladaja bajki tablety kompy plus telefony a dziecko 5 miesieczne raczej nie wysiedzi caly dzien przed tv nie widze nic wtym zlegoDomi IRL, Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość
-
A u nas ostatnio pobudki co 2 godziny to maks, chciałabym już przejść na mm ale Sebek nie chce. Jedynie to zjada rano z kaszka 120ml bo więcej nie zje i tyle mm, jak podaje w kubku czy butelce to wybrzydza chociaż wode pociągnie kilka razy wiec i jak jesteśmy do przodu. Widac mleczko tylko od mamusi.. A było by tyle latwiej czasem zrobić mm.
Juska dasz rade, dwoje już biega po domu także trzecie to już tylko pikus a raczej Adasjuska19 lubi tę wiadomość
-
Ani Lewe wasnie patrze na twoj suwaczek a tam ze Sebus ma juz 8 zabkow!!!! wow! a nie gryzie cie jak karmisz??? bo tak sie zastanawialam kiedys jak to wyglada u dzieciaczkow co maja juz zabki.
U nas nie widac- nie moge zajrzec w te czelusci- tyle co ten jeden raz mi sie udalo dwie kreseczki biale na doe zobaczyc a teraz probuje cos dojrzec i nic.