X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno dasz rade jak takie przedzialki porobisz co kawalek:)

daj znac jak poszlo- i photo jak ma punka na glowie bo od oliwki pewnie bedzie mozna postawic
    :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciezko bedzie zmyc wiem jak jej robilam na poczatku haha ulizana taka

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Anielewa fajnie . Jzu sie nie moge doczekac jak nicola tak zacznie narazie odkrywa nozki i piszczy szczypie

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina gdzie dostalas taka fajna kurtke?

no fakt rozmiar rozmiarowi nierowny
    szczegolnie Dunnes i Pennys maja zanizona rozmiarowke albo metki zle doszyte po prostu
    jakis czas temu kombinezon z Dunnes 6-9 byl taki sam rozmiarem jak 9-12 jak przylozylam, komedia, oczyw nie kupilam ;--))
    Zara ma fajne bodziaki z dl i krotkim rekawem ok jakosci i rozmiaru za 15e 5szt, ok po pransku

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerykowo od kogos odkupilam. A ktos kupil z nexta . Udalo mi sie trafic i zaplacilam polowe ceny bo na metce bylo 23 e a ja dalam 12 e :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt rozmiarowki rozne nivola ma body z mathercare na 3-6 a bedzie je nosic kolo 7msc bo takie duze next ma zanizonr . h&m ma rozmiarowki ok . Z debekhamsa nicola ma bluzke i spodnie jeszcze na 0-3 z penysa trzeba uwazac bi i dziorawe mozna kupic . Lubie ubranka z tesko bo gatunkowo ok i z dunnes tez ok . Zamowilam nicoli pare kompletow z aliexpres wieksze rozmiary bo idzie dlugo dla dzieci ubrania z tamtad sa super lecz dla doroslych juz nie .

Domi IRL lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy duzo rzeczy z Tesco i bardzo jestesmy zadowolone:)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmiarowki sobie nierowne ja ostatnio z TKMAXXa kupilam kombinezon na 6 msc a na Nine za maly :) ha! i to nie moje dziecko duze tylko kombinezon byl na 3 msc na 100proc tylko zla metka bo to widac bylo po ubraniu Z tesco z kolei te rzeczy ciut wieksze zawsze wiec mi pasuja bo dluzej ponosi,penneys zawsze ciasnawy :P a dunnestores nie wiem bo kupilam tylko raz jak miala miesiac i potem juz nie robilam tam zakupow na ciuchach.

ale ja mam blisko TK MAXX wiec tam kupuje wiekszosc rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:37

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Tkmaxa kupilam nicoli kortke na 3msc i ma do tej pory .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) 167tv0p.jpg

Ewelina.Irl, juska19, aNiLewe, Domi IRL lubią tę wiadomość

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha boskie porównanie Agata.
    I te rączki złożone. Cudna jest.
    Ja bardzo lubię ciuchy z nexta. Mam wszystkie możliwe marki chyba i z nexta najdłużej wyglądają jak nowe a kupuje na wyprzedaży bo jest 1/3ceny wtedy.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGADZAM SIE TE Z NEXTA SA TEZ BARDZO DOBRE JAKOSCIOWO

• juska19 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki :D
    niestety nie udalo mi sie karmic cycem Adasia :/ mleka mialam za malo i wiecznie glodny byl plus zaczely sie kolki wieczorne wiec nie ciekawie sie robi ,ostatnio mialam kryzys poplakiwlam sobie co chwila ale na szczescie juz jest dobrze :D rodzenstwo zakochane po uszy w braciszku jak tylko zaczyna plakac zbiegaja sie z pytaniem co mu jest,ze pewnie glodny jest ,maz jutro wraca do pracy wiec zostaje sama z trojka dzieci ... ale chyba nie bedzie zle najwyzej dom rozniosa :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fd4774c3b75.jpg a To Adas dzis konczy 2 tygodnie :D
    Co do ogladania tv dzieci uwazam ze jesli dziecko lubi i oglada nie dlugo bajki to czemu nie teraz wszystkie dzieci majace 3 max 4 latka siedza ogladaja bajki tablety kompy plus telefony a dziecko 5 miesieczne raczej nie wysiedzi caly dzien przed tv nie widze nic wtym zlego

Domi IRL, Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny - przezylam pierwsze wyjscie od wiekow. Bylo super- sushi rewelacja, maz i corka poradzili sobie swietnie beze mnie a juz bylam bliska lez jak ich zostawialam i wysiadalam z auta:)

juska19, Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Juska dasz rade- mama przeciez obok jakby co :)

Na kolki sproboj COLIEF- dla nas zdzialal cuda na problemy z kupka ale stosuje sie go tez na kolki.

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi super ze wyjscie sie udalo :) w koncu relax mialas a maz i corcia przezyli i sie pewnie super bawili :)
    Domi kiedy kolejny wypad ??

relge6yd0kju1g7d.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas ostatnio pobudki co 2 godziny to maks, chciałabym już przejść na mm ale Sebek nie chce. Jedynie to zjada rano z kaszka 120ml bo więcej nie zje i tyle mm, jak podaje w kubku czy butelce to wybrzydza chociaż wode pociągnie kilka razy wiec i jak jesteśmy do przodu. Widac mleczko tylko od mamusi.. A było by tyle latwiej czasem zrobić mm.

Juska dasz rade, dwoje już biega po domu także trzecie to już tylko pikus a raczej Adas :)

juska19 lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nastepne nie wiem kiedy heheh- chyba juz jak opiekunka bedzie no i w koncu z mezem sie wybiore na kolacje lub do kina:)

juska19 lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani Lewe wasnie patrze na twoj suwaczek a tam ze Sebus ma juz 8 zabkow!!!! wow! a nie gryzie cie jak karmisz??? bo tak sie zastanawialam kiedys jak to wyglada u dzieciaczkow co maja juz zabki.

U nas nie widac- nie moge zajrzec w te czelusci- tyle co ten jeden raz mi sie udalo dwie kreseczki biale na doe zobaczyc a teraz probuje cos dojrzec i nic.

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis nie mam czasu isc do toalety :(

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ