X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne jakies ciezarowki w Irlandii??
Odpowiedz

jakies ciezarowki w Irlandii??

Oceń ten wątek:
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno dasz rade jak takie przedzialki porobisz co kawalek:)

daj znac jak poszlo- i photo jak ma punka na glowie bo od oliwki pewnie bedzie mozna postawic
    :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciezko bedzie zmyc wiem jak jej robilam na poczatku haha ulizana taka

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Anielewa fajnie . Jzu sie nie moge doczekac jak nicola tak zacznie narazie odkrywa nozki i piszczy szczypie

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina gdzie dostalas taka fajna kurtke?

no fakt rozmiar rozmiarowi nierowny
    szczegolnie Dunnes i Pennys maja zanizona rozmiarowke albo metki zle doszyte po prostu
    jakis czas temu kombinezon z Dunnes 6-9 byl taki sam rozmiarem jak 9-12 jak przylozylam, komedia, oczyw nie kupilam ;--))
    Zara ma fajne bodziaki z dl i krotkim rekawem ok jakosci i rozmiaru za 15e 5szt, ok po pransku

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerykowo od kogos odkupilam. A ktos kupil z nexta . Udalo mi sie trafic i zaplacilam polowe ceny bo na metce bylo 23 e a ja dalam 12 e :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt rozmiarowki rozne nivola ma body z mathercare na 3-6 a bedzie je nosic kolo 7msc bo takie duze next ma zanizonr . h&m ma rozmiarowki ok . Z debekhamsa nicola ma bluzke i spodnie jeszcze na 0-3 z penysa trzeba uwazac bi i dziorawe mozna kupic . Lubie ubranka z tesko bo gatunkowo ok i z dunnes tez ok . Zamowilam nicoli pare kompletow z aliexpres wieksze rozmiary bo idzie dlugo dla dzieci ubrania z tamtad sa super lecz dla doroslych juz nie .

Domi IRL lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy duzo rzeczy z Tesco i bardzo jestesmy zadowolone:)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmiarowki sobie nierowne ja ostatnio z TKMAXXa kupilam kombinezon na 6 msc a na Nine za maly :) ha! i to nie moje dziecko duze tylko kombinezon byl na 3 msc na 100proc tylko zla metka bo to widac bylo po ubraniu Z tesco z kolei te rzeczy ciut wieksze zawsze wiec mi pasuja bo dluzej ponosi,penneys zawsze ciasnawy :P a dunnestores nie wiem bo kupilam tylko raz jak miala miesiac i potem juz nie robilam tam zakupow na ciuchach.

ale ja mam blisko TK MAXX wiec tam kupuje wiekszosc rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:37

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Tkmaxa kupilam nicoli kortke na 3msc i ma do tej pory .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) 167tv0p.jpg

Ewelina.Irl, juska19, aNiLewe, Domi IRL lubią tę wiadomość

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha boskie porównanie Agata.
    I te rączki złożone. Cudna jest.
    Ja bardzo lubię ciuchy z nexta. Mam wszystkie możliwe marki chyba i z nexta najdłużej wyglądają jak nowe a kupuje na wyprzedaży bo jest 1/3ceny wtedy.

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGADZAM SIE TE Z NEXTA SA TEZ BARDZO DOBRE JAKOSCIOWO

• juska19 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki :D
    niestety nie udalo mi sie karmic cycem Adasia :/ mleka mialam za malo i wiecznie glodny byl plus zaczely sie kolki wieczorne wiec nie ciekawie sie robi ,ostatnio mialam kryzys poplakiwlam sobie co chwila ale na szczescie juz jest dobrze :D rodzenstwo zakochane po uszy w braciszku jak tylko zaczyna plakac zbiegaja sie z pytaniem co mu jest,ze pewnie glodny jest ,maz jutro wraca do pracy wiec zostaje sama z trojka dzieci ... ale chyba nie bedzie zle najwyzej dom rozniosa :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fd4774c3b75.jpg a To Adas dzis konczy 2 tygodnie :D
    Co do ogladania tv dzieci uwazam ze jesli dziecko lubi i oglada nie dlugo bajki to czemu nie teraz wszystkie dzieci majace 3 max 4 latka siedza ogladaja bajki tablety kompy plus telefony a dziecko 5 miesieczne raczej nie wysiedzi caly dzien przed tv nie widze nic wtym zlego

Domi IRL, Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość

relge6yd0kju1g7d.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny - przezylam pierwsze wyjscie od wiekow. Bylo super- sushi rewelacja, maz i corka poradzili sobie swietnie beze mnie a juz bylam bliska lez jak ich zostawialam i wysiadalam z auta:)

juska19, Ewelina.Irl, AgataP lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Juska dasz rade- mama przeciez obok jakby co :)

Na kolki sproboj COLIEF- dla nas zdzialal cuda na problemy z kupka ale stosuje sie go tez na kolki.

t60z7qg.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi super ze wyjscie sie udalo :) w koncu relax mialas a maz i corcia przezyli i sie pewnie super bawili :)
    Domi kiedy kolejny wypad ??

relge6yd0kju1g7d.png
  • aNiLewe Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas ostatnio pobudki co 2 godziny to maks, chciałabym już przejść na mm ale Sebek nie chce. Jedynie to zjada rano z kaszka 120ml bo więcej nie zje i tyle mm, jak podaje w kubku czy butelce to wybrzydza chociaż wode pociągnie kilka razy wiec i jak jesteśmy do przodu. Widac mleczko tylko od mamusi.. A było by tyle latwiej czasem zrobić mm.

Juska dasz rade, dwoje już biega po domu także trzecie to już tylko pikus a raczej Adas :)

juska19 lubi tę wiadomość

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nastepne nie wiem kiedy heheh- chyba juz jak opiekunka bedzie no i w koncu z mezem sie wybiore na kolacje lub do kina:)

juska19 lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani Lewe wasnie patrze na twoj suwaczek a tam ze Sebus ma juz 8 zabkow!!!! wow! a nie gryzie cie jak karmisz??? bo tak sie zastanawialam kiedys jak to wyglada u dzieciaczkow co maja juz zabki.

U nas nie widac- nie moge zajrzec w te czelusci- tyle co ten jeden raz mi sie udalo dwie kreseczki biale na doe zobaczyc a teraz probuje cos dojrzec i nic.

t60z7qg.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis nie mam czasu isc do toalety :(

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ