jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
wrocilismy ok mimo wichury w Szczecinie i tu
jechalismy 110 km/h z Dub, bo big wiatr i znosilo auto na boki, oczyw niektorym wiatr niestraszny i speedowali
dogrzewamy chate, nie jest zle, Lola nakarniona poszla spac, ucieszyla sie na wlasne lozeczko i znajome maskotki ze hej, mnostwo miala dzis wrazen jak i my trudow podrozy, lacznie z szczegolowa kontrola paszportow w Dub co wywolalo gigant kolejke, juz myslelismy ze to strajk wloski
odpoczelismy, nada sie wziac za rozpakowanie towaru z waliz ;--)), niemalo dobra przywiezlismy jak twierdzi moj maz
katarek do odkurzacza nie jest dla wiekszych dzieci, dla kazdych jak niemowle ma katar, tylko nada ciag ustawic ok jak pisalam
my zaczelismy sciagac nim jak nasza miala 6mcy bo sie przekonalismy, wczesniej gruszka, ale to nie robota byla
ale ok koniec reklamy katarka :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 21:13
-
czesc dziewczyny
a co u mnie?
w srode zaczelo mnie swedziec i spuchlam lekko tam na dole....zapisalam sie do lekarza / polka przyjmowala w piatki wiec na piatek wizyte mialam.....w domu mialam clotrimazolum w kremie wiec sobie to smarowalam i w sumie przeszlo ale nie calkiem.
w piatek rano po porannym siusiu po podtarciu zobaczylam rozowy sluz...pozniej jasny brazowy na wkladce.....
poszlam do lekarki....skierowala mnie do szpitala....
pojechalam ...tam na wizyte czekalam 1,5h zeby wzieli siusiu do zbadania i nastepne 1,5 na wizyte
doktorka pobrala cos z szyjki bo w moczu bylo cos za duzo i siooo do domu bo niestety scan/usg tylko do 17ej robia a bylo za 5.
powiedziala ze zadzwonia ze szpitala w poniedzialek
i zadzwonili......co mnie bardzo cieszy bo mam USG jutro.....
ciesze sie i jednoczesnie boje troche
aha wiecej plamien nie mialam[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ufff
juz po wizycie
malenstwo wpozadku ma......WZROSTU HAHHAHAHA.... 1,22mm t-7 d-3 dwa dni mlodsze od om ,serduszko bije
jest jak najbardziej w normie i rozwija sie prawidlowo jak na ten wiek
CIESZE SIE BARDZODomi IRL, Ewelina.Irl, Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
monia35 wrote:ufff
juz po wizycie
malenstwo wpozadku ma......WZROSTU HAHHAHAHA.... 1,22mm t-7 d-3 dwa dni mlodsze od om ,serduszko bije
jest jak najbardziej w normie i rozwija sie prawidlowo jak na ten wiek
CIESZE SIE BARDZO
-
nick nieaktualnyczesc! witam nowa kolezanke na forum
u nas nadal wypakowywanie pudel idzie powoli bo Nina wiadomo zajmuje czas a juz uwagi potrzebuje by do niej pogadac posmiac sie itp itd.
rozszerzamy diete idzie ok,ale woli te sloiczki irlandzkie niz te z pl sklepu,zatem woli te w ktorych jest pomidor makaron czy ser no ale jakos sobie radzimy.
jestem co jakis czas na necie ale tylk ochwilke bo wiadomo chce juz skonczyc dekorowanie domku i czuc sie komfortowo jak u siebie a nie na kartonach.
Limerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a dzis strajk w Dunnsie jesli chcecie robic zakupy
industrial action walcza o stabilne godziny pracy, wg ulotki 76% pracownikow Dunnsa jest na part time flexible contracts, a wlasciciele i senior managery mimo wyroku Labour Court "uciekaja" od rozmow -
hej Agatka!
Super ze mala juz 5 miesiecy- ale ten czas leci.
fajnie ze wprowadzanie nowych rzeczy idzie ok.
U nas V dalej marudna przez ten katarek juz by mogl odposcic. Narazie czysty i temp nie ma jak nie przejdzie do poniedzialk to po swietach do gp wycieczka.
(trgo wybieramy sie do Bunraty w okolice Limerikowo na jedna noc tylko zeby sorawdzic jak nam organizacja wyjazdowa wypadnie- spanie malej w innym miejscu itp.
No chyba ze jej sie pogorszy.