jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc! od wczoraj wiecozra mam inetrnet w domku jeszcze wszytsko w kartonach i rozgardiasz bo przy malej nie ma jak a mieszkamy raptem 3 dni.
nadrobie was w weekend bo teraz lece ropazkowywac i sprzatac poki mala na macie.
mam nadzieje ze u was ok! u nas wybija sie pierszy zabek lewa jedynka jzu widac ....maruda straszna
tu kilka fotek z osat dni.
fotki domku dodam jak sie urzadzimy juz.pewnie po weekendzie
Ewelina.Irl, Domi IRL, Limerikowo, juska19 lubią tę wiadomość
-
Nie no wiadomo nie mozna w zadna strone przeginac Ewelina.
Ja dzis tez malej kupilam takie pianinko do lozeczka i taki samochodzik co sie nia w nim siada- taka poducha- widzialam Ewelina ze masz podobny.
U nas w Mullingar jest taki sklep co sa tanie uzywane rzeczy dla dzieci- ale takie wygladajac e jak nowe bo ta laska tylko takie odkupuje. Mozesz tanio kupic jak sie znudzi przyniesc spowrotem ona odkupi jak w dobrym stanie. Chyba jak mala zacznie juz stawac na nozki i porzadnie siedzie sie wybiore odsprzedac wszystko co na strychu mamy):Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
My b zadowoleni z badania usg ciemiaczka i stawow biodowych, impreza kosztowala 168zl w medicusie szczecin, mamy fotki oraz wypisy ale przede wszystkim spokojna glowe
U mej kol byl klopot ze ciemie im sie nie zrastalo wiec mieli pare wycieczek z mala po usg
kaszlu u Loli zostaly resztki , kataru jeszcze troche, mamy nadz ze bedzie na pon fit to fly, za to chorobsko teraz zaatakowalo meza, jakas seria, na razie drapie go gardlo i strepsils w akcji plus katar
to chyba na zmiane klimatu i inna wilgotnosc powietrza lub zaraza z air cona samolotu mimo zamknietych kurkow nad glowami
dzis maz byl u dentysty po raz przedostatni a ja z mala na usg, po lekarzu gps nie chcial uruchomic sie, pare x probowalam i figa, wyjechalam z parkingu majc nadz ze bedzie ok..
Godziny szczytu, baby na pokladzie, znalazlam inny spot i zamawialam taxi i jechalam za nia pod nasz adres apartamentu
Lola w miare spokojna choc bylo wkladanie dydka do tylu i jakos mimo korkow, tramwajow na follow me dojechalam uff, choc raz mi taxi znikla na 2 auta w przod a Szczecina nie znam, w Poz na czuja bym sobie poradzila jakos
Wesolo jedym zdaniem
-
Super Agata ze juz po przeprowadzce i macie net, jakos powoli ogarniecie sie z kartonow, moze wieczorami jak mala pojdzie spac
widze ze macie teraz ogrodek, wiec nowa funkcjia koszenia trawki Wam sie szykuje he he
Nina juz taka mala pyza
Domi z tymi ciuszkami to ok pomysl, ja tez mam za duzo, wsytd sie przyznac ale sa takie ktorych Lola nidgy nie ubrala, spakowalam na razie wstepnie box do charity w Annacotty -
Dzis maly expressowy shopping w galaxy, zakupy new bra dokonane bo zeszczuplalam i w obwodzie i misce, buty 2 pary lasocki wiosenne plus dla
loli tez butki by cieplo miala w noge oraz dla sasiadki mini wyprawka dla new born baby boya -gift, zbieram sie do gina na kontrole, ost bylam 6tyg po porodzie
tata na dyzurze z Lola, maja isc na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 15:58
-
My zmienilismy na rozmiar na poczatku stycznia jakos, tak 8mc, pisza ze grupa fotelikow zero ma sluzyc do wagi lub jak glowa przekroczy ciut pulap fotelika, naszej Loli w kutrce bylo po prostu juz za ciasno jechac i zmienilismy
mysle ze trzeba patrzec na komfort dziecka
jakie macie juz typy fotelika Ewelina , maxi cosi moze ?
patrzalam dzis spacerowki a nawet rozmawialam z jedna mama co ma espiro, od razu mi powiedziala jej wady:maly podnozek i brak zawieszek na zakupy a tak ok, i ze to juz jej 3 wozek przy 2jce dzieci
Czyli wszystkie plusy i minusy wychodza dopiero w uzyciu wozka
nas spacerowka jane wkurza ze siedzisko malo stabilne i czasem sklada sie plus szelki regulowane tylko 1na strona i hada all przeciagac, a teraz Lola musi byc super przypieta by nie wypadla
w dodatku pałąk spacerowki gdzies nam wsiakl i nie doszukaliśmy się go po transporcie palety w sietpniu z Poz -
Nicola tez ma juz za ciasno . I glowka ma na rowni . kupilismy dzis fotelik . Chcialam maxi cosi tobi ale jednak inny wybralismy
Taki tyle ze kolor czerwony
http://www.smythstoys.com/ie/en-ie/baby/car-seats-booster/c-590/group-1-2-3-9-months-11-years-approx-/p-11030/dimples-snug-supreme-group-1-2-3-car-seat/
-
Nikole jak krolewna na tronie w new foteliku, czyli full komfort
tak ona jest duza, super ze juz wymieniliscie jej tron
No ladnie jak ona tak szybko opuszcza lezaczek
u nas tez byl mniej wiecej byl ten okres ze lezaczek potencjalnie niebezpieczny i na ucieczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:09
-
Ona wogole za szybko wszystko robi
Ostatnio usiadla na kanapie to podciagnela sie tak ze klekla na kolana a trzymala poduszek . Nogami ja zablokowalam to wspiela sie po moich nogach i wyglagala za kotem .
Jak tylko kota zobaczy to o malo co sie nie trzesie . I krzyczy . Ostatnio zlapala ogon kota to puscic nie chciala . kot sam podchodzi bo lubi byc glaskana i sie lasi a Nicola za uszy ciagnieLimerikowo, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Spokojnie sie miesci wg mnie
ja tam na wlasny rozum sie nie stosuje do norm czy wagi czy rozmiaru bo to all jest wzgledne
patrze by Loli bylo wygodnie i by nie jojczyla w za ciasnym czy to bodziaku, pamperku czy foteliku
dzis kupujac ubranka dla baby boya sasiadki tez myslaflam czy czasem 62 nie bedzie za male -
He he u nas tam samo sie trzesie za pieskiem sally i collie i za danonkiem ))))))
Znaczy ze baaardzo lubi, bo jak pieski pójdą sobie z patio to jest big placz i nada tulic , tlumaczyc ze piesek jeszcze przyjdzie i dac zabawke by odwrócić uwageWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:28
-
A babka w mathercare ona za mala w smyhtsie to tosamo pokazuja mi nosidelka jak jej piotrek przynios z auta to mowi no fakt malo miejsca glowa na growni . A ta babka a bo to od 9 msc no kurcze albo od 9 msc albo od 9 kg ? Bo ja juz zgupialam
Niech ma luzniej bo w tamtym nawet raczka nie mogla dobrze ruszyc
-
my dalej w pierwszym foteliku. V nie ma jeszze ani 9 miesiecy ani 9 kg wiec nie wyjmieniamy ale tez juz sie rozgladam.
u nas V jakis katarek zalapala- mam nadzieje ze to tylko jednodniowy. Humor dobry i apetyt jest choc spala bardzo zle w nocy prz zatkanym nosku.