jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
aNiLewe czekamy zatem niecierpliwie na wiadomosci
mysle ze dr najpredzej mnie skojarzy jako ta pacjentke ktora zlatuje do Pl do Poz na koncowke ciazy i porod
choc teraz spotkalam na placu zabaw dziewczyne po 7mcu z Wroclawia ktora tez do niego chodzi regularnie na wizyty i rowniez porod ma juz zaplanowany w Pl
z pseudonimu na forum to mu sie nie przedstawialam he heWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 22:35
-
Nam na szczescie poszlo latwo . Kolejna noc i drzemki bez smoka . Wczoraj wstala szukala rano po lozku i mowi nie ma . Caly dzien nie wspomiala .
Ja mowilam nie dam smoczka . A zeby nie ten smoczek to bym chyba wogole nie pospala .
Fajnie ze sa dzieci ktore nie chca wogole smlkow . Oby te drugie takie bylo . Ale jak pojdzie tak jak z Nicola z odzwyczajeniem to nie ma problemu
-
To juz fajnie ze macie bez smokow
ja tam bylam mocno smoczkowa i w podstawowce ciagnelam jeszcze ku uspokojeniu, mama mi chowala i byly duuuze nerwy, dlatego jeszcze Lolusi nie zabieramy
teraz wychodza jej tylne zabki i gryzie co sie da, nawet pokrywki od kremow
Daje jej za dnia szczotke silikonowa z pasta i chwila spokoju zebatego
-
Niesmialo wczoraj na teście cień cienia jak to sie mowi. widoczny tylko dla mych spragnionych oczu. Dzis juz lekka kreska ale widoczna. Dopiero 25dc. Jutro zrobię kolejny zobaczę czy kreska sie pogrubia. Trzymajcie kciuki.
Ewelina.Irl, merida17, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaNiLewe wrote:Niesmialo wczoraj na teście cień cienia jak to sie mowi. widoczny tylko dla mych spragnionych oczu. Dzis juz lekka kreska ale widoczna. Dopiero 25dc. Jutro zrobię kolejny zobaczę czy kreska sie pogrubia. Trzymajcie kciuki.
Aaaaaaaaaaaaaa!!!
Jak ja czekalam na taka wiadomość
Super!!!!aNiLewe lubi tę wiadomość
-
jak kiedys bardzo chcialam by juz byla komunikacja werbalna z corcia tak teraz by juz te zeby wyszly i odpuscily, troche przez nie nerwowa jest chwilami, widac ze dokuczaja, a jednak wszyscy musielismy przez to przejsc
moja mama jak slyszy ze dziecku wychodza zeby to mowi:o rany!
-
nick nieaktualny
-
No to w 4tyg plus bedzie juz pecherzyk ciazowy i moze mini zarodek na 1mm
Lolusia dlugosci 1mm pojawila sie w 4tyg i 4dniu, jak dzis pamietam
Ale szybciutko zaszlas aNiLeweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:27
Ewelina.Irl, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Anielewe musi byc wszystko dobrze i na swoim miejscu . ☺
Mezowi juz mowilas ? Ale prezent na wczesny dzien mamy super .
Leci ten czas szybko .
druga ciaza chyba przychodzi latwiej bo jednak jedno juz jest i nie ma czasu sie myslec czy sie uda . No i jesli sie nie czeka 5lat a taka roznica wiekowa 2 latka i wiecej jest super .
U nas jutro 25 tc nawet niewiem kiedy to zlecialo . We wtorek jade do gp .
Musze tez isc prywatnie sprawdzic co z lozyskiem . Bo w szpitalu sobie to olali i pow ze nie widza potrzeby robienia wiecej scanow . A przeciez powinien byc jeszcze w 30 tyg czy jakos tak . No nic .
Pojde prywatnie i potwierdze jeszcze czy faktycznie dziewczynka . Bo nicola tak nie boksowala jak jej rodzenstwo .Limerikowo, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Ewelina dobrze ze idziesz pryw. Bedziesz spokojniejsza i wiedziec czy lozysko podnioslo sie moze troche
No mam ze u nas baby girl bo przegram zaklad w pracy
Dr stwierdzil jak bylam w 17tyg ze raczej juz tam nic nie wyrosnie i nie ma opcji pomylki
W ogole to b spokojne dzieciatko i jak mam full relaks to czuje po slodkim
Lozysko jak przy Lolusi jest na przedniej scianie
Czytalam na pazdziernikowych mamkach 16 ze plec sie zmienia dziewczynom a robia juz polowkowe
Ja mam wizyte w nast pon w Pl tez juz polowkowa
Watpie zeby pan dr z plcia u mnie pomylil sie.mi tam na ekranie tez nic nie merdalo ogonkiem he heWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 13:42
-
Ja dzis poszlam na zakupki kupilam spioszki , skarpeteczki i smoczki .
Jeszcze musielismy przeczekac bo deszcz zaczol lac .
Musialam wejsc do pl sklepu i kupic kabanosy i bulke bo slabo mi juz tak bylo . Zglodniala moja dzidzia .merida17 lubi tę wiadomość
-
Tak. Krecha coraz grubsza. Wlasnie mysle czy jest sens iść teraz we wtorek czy pojsc po prostu za dwa tygodnie gdzies w corku zeby serce juz usłyszeć itp.
Limerikowo robilas usg w md clinic? Ja robiłam tylko u dr Brzozowskiego u noworota ale juz ponoc nie przyjmuje. Ile to w ogole teraz kosztuje?
Merida na kiedy wychodzi ci data porodu? Jak z objawami?
Ewelina kurcze ty zaraz rodzisz. Nie wierze. Zreszta Lim na polowkowe zaraz szok.
Sa z nami inne dziewczyny co u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 22:04
Ewelina.Irl, merida17, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15b325407f11.jpg
To nasz brzuszek z dzis
Mam 5kg na plusie wiec nie jest zle . Z nicola mialam ponad 12 na plusie
Sorrki ze bokiem ale nie wiem czemu tak jest bo zdjecie bylo normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 23:21
Limerikowo lubi tę wiadomość