jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaNiLewe, tak miało byc. Chciałam testować w Dzien Mamy, bo to 40 dc, a tyle trwał poprzedni. Dwa pozostałe to 37 i 3o dni i chyba przemiennie trafił sie bardzo krótki cykl, bo test zrobiłam w 28 dc, bo miałam od 4 dni objawy, lekkie, ale jednak! Dla mnie strasznie wczesnie, poprawilam dzien pozniej elektronicznym i tam, ze 4 tydz.
Ten pierwszy test zrobiłam po pracy ok 18 i wyszedł z miejsca, bez rannego siku
Ja zrobilabym bete to pewne badanie!
Trzymam kciuki!! -
nick nieaktualnyNie wiem kiedy wracasz, ale we wtorek- tak mysle.
Objawy delikatne, tylko wszystko razem i jak mówię szybko dość.
Wiadomo sciski w dole, jak na @, gazy, sluz, apetyt, zaczęłam ziewac (normalnie nie mam tego wszystkiego), ale tlumaczylam sobie, ze to na @ i zbyt szybko. Tylko 3 dni chodziłam tak zła, ze sama siebie nie poznawalam i stwierdziłam, ze albo sikne na II kreski albo na dobrego drina wieczorem piersi jeszcze nie bola i mam mdłości (uczucie ich i obawiam sie, ze niebawem znów bede tulic kibelek )Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 13:08
-
Mialam bole w dole przez pierwszy tydzien po owulacji i piersi jakby inne i byly mdłości ale teraz jakby ustalo. To zeby zrobic to wiem ale nie chce iść za szybko. Co prawda z sebkiem wyszla beta 25 po 11dniach więc teraz tez bylo by tyle. Czy czekac jeszcze...
-
nick nieaktualnyaNiLewe to idź w poniedziałek i bedzie czas, by sprawdzić przyrost
Te moje objawy sa i zanikają, ale bez jaj... Na prawdziwe sciski bedzie czas za 2 tyg
Kciukam strasznie i czekam na Ciebie na styczniowkach!
Fajne Kobity tam wiekszosc ma juz bobasa w wieku naszych, także wszystko na bieżąco
Majanna!
Nie dziekuje zameldowalam! Jak tam Wasze zdroweczko?aNiLewe lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Majanna!
Nie dziekuje zameldowalam! Jak tam Wasze zdroweczko?
Odliczam dni do kolejnej wizyty.
Anilewe trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 22:25
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualnyaNiLewe nie świrujesz, to córka rozpycha się!
Trzymam mocno kciuki i będę zaglądać. Nie stresuj się, bo będzie dobrze! Kurde, no musi być- prawda ja wierzę w to bardzo!
Majanna, mdłości to masakra! Każdego ranka zastanawiam się, czy to już ich początek i u mnie apetyt
Dziewczyny, jak dobrze pamiętam polecałyście dr Dydowicza, że fachowiec i konkretny?
Dobrej Nocy!aNiLewe lubi tę wiadomość
-
Merida Gratulacje!
ANiLewe daj znam znac czy zaciazylas, powodzenia!
Tak dr Dydowicz to super gin w Limerick, fachowiec z 2 stop specjalizacji i kolega mej p dr z Poznania, kazdej pacjentce poswieca max czasu plus jak jest emergency mozna do niego dzwonic i pomoze, na smsy tez odpowiada od razu
jak jestem to tylko przekazuje pozdrowienia z Lck do Poz i vice versamerida17, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja . Nicola wlasnie na drzemce a ja lenie sie na kanapie bo wszystko juz zrobilam . Pogoda ostatnio ladna ale podobno ostatni dzien .
Leci dzien za dniem tak szybko ze nawet niewiem kiedy .
Anielewe trzymam kciuki daj znac tylko jak sie dowieszaNiLewe lubi tę wiadomość
-
Wczoraj 4dni przed @ byl 22dc i okolo 11dni po owulacji beta wyszla negatywna, od 2-3 dni mam mdłości i czasem pobolewa w dole ale mdłości sa okropne. Dwa wyjścia albo tak bardzo chcialam zeby sie udalo ze mi cale dnie niedobrze albo bylo za wcześnie na bete. Jutro robię sikanca najczulszego na rynku mam nadzieje jeszcze. Chociaż wczoraj pierwsze kilka godzin mialam dola i bylam taka wściekła na cały świat.
Poki @ nie ma to jest nadzieja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 19:27
-
nick nieaktualny
-
Anielewe bo ty teraz na wakacjiach ? Bo najczulsze sa te elektroniczne .
Trzymam kciuki moze faktycznie za wczesnie .
My dzis z nicola caly dzien bez smoka i usypia tez bez smoka cieko to idzie bo wola mami monio ! Mami monio ! Ale ostatnio bylismy u lekarza i pani pow ze szpara po miedzy zebami sie robi i moze wytknac jezyk wiec wyjscia nie ma