jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzis po b udanym birthday party corki kol z job w kulkach kolo aldika
nasza dwulatka nie chciala opuscic terenu zabawy po 2h i placz, malo jej bylo hasania i zjezdzania z tata z duzej slizgawki kilkutorowej
byl torcik z zaba Kermit i frytki i kurczak, troche niezdrowo ale wyjatkowo dzis
Potem odpoczynek w domu, zdrowa pomidorowka owoce i spacerek z gra w pilke kolo 1h, takze dobry dzien gdzie pogoda dopisala na full
sprezentowalismy zestaw Minnie z sukienkami i pony, nasza corka nie mogla sie z nim rozstac wreczajac, Minnie i Minnie wolala a ma juz w domu przeciez ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 22:35
merida17 lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:Majanna z tego co doczytalam to Twoja 3 cia ciaza, a masz jakiegos bobasa czy bedzie 1y?
Ja wciaz obstawiam baby girl choc po wczor dniu apetyt zrobil sie "dziwny": spaghetti i na deser ...cukierki miodowe
Wymarzyłam sobie Synusia. Bardzo bym chciala, zeby to byl chlopczyk, ale i z kolejnej cory sie uciesze. Mam juz nawet wybrane imie.
merida17, Limerikowo, Aleksandra85 lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Ewelina Swietny ten wózek. Podoba mi sie ta rozkladana budka. Ja poki co w ogole nie mam rozeznania. W oko mi wpadl venicci, ale tak na powaznie za jakims pojazdem dla Juniora bede sie rozgladac dopiero za jakis czas.
Nasz nast bobas bedzie jezdzil w wozku po Loli, niezniszczony wiec jeden wydatek mniej
myslimy tylko nad wymiana kolek bo jednak 2 lata jezdza intensywnie a piankowe troche sie starly jednak
Zamierzam stuningowac srodek gondoli tj wylozyc miekkim ochraniaczem bo firma jane nie popisala sie w tej kwestii
A z new wydatkow to na pewno przewijak na lozeczko, ten po Lolce przetarl sie na samych rogach na dziurki ale wytrzymal te 2lata wiec brawo dla firmy
ile tam bylo happy nappies changes duuuuzo -
Mnie czekajac spore wydatki, bo dla Maluszka nie mam doslownie nic Na poczatku nie planowalismy wiecej dzieci, wiec wszystkiego sie pozbylam. Bede wiec teraz miala przyjemnosc kompletowania wszystkiego od nowa, jak przy pierwszym dziecku.
Limerikowo lubi tę wiadomość
Mi duzo odeszlo . Bo ciuszki bede miala od Justyny a dla dziewczynki mam po nicoli lozeczko mam . Kupie tylko ubranka nowe do lekarza czy cos . Wiec wozek mialam najwiekszy wydatek a reszte to kosmetyka i pamperaki i takie dupereklki czyli niewiele
-
nick nieaktualny
-
Piękną masz córcię Ewelina A brzuszek też mega zgrabniutki. Cieżko uwierzyć, że już prawie połowa ciąży za Tobą!
Przypomniałaś mi, że chyba też muszę cyknąć jakąś brzuszkową fotkę bo jeszcze ani jednej nie mam a brzuch już dość sporyEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Pewnie cykaj bo to fajna pamiatka .
Ja wygralam darmowa sesje ciazowa w czwartek . Ale niewiem czy pojade bo piotrek pewnie bedzie w pracy a to co Kildare. Wiec spory kawal bez auta .
Leci bardzo szybko . A jak jest juz dziecko w domu ganiajace to leci jeszcze szybciej .
-
My dzis po 1ym hair cutcie, panienka b grzeczna te 20min dala rade plus gazetki poszly w ruch
siedziala jak na tronie na stercie recznikow:-)
obcieta b ladnie na grzybka dookola i juz mniej ta glowa bedzie sie pocic, 13e z napiwkiem dla milej pani fryzjerki
jak bedzie trzeba to tez za mc tam pojdziemy przed urlopem w Pl by potem juz nie biegac
tata odkryl new look corki po 10min od wejscia na chate wiec ok -
Cześć Dziewczyny, to mój pierwszy wpis na forum. Właśnie rozpoczynam dziś 12 tc. Mam się dobrze, miałam w zeszłym tygodniu przeboje z plamieniami, ale jest dobrze, Młodziak na usg ruszał się jak marzenie, rośnie, także wszystko super. Potrzebuję pomocy odnośnie tych badań prenatalnych na przyzierność karkową. Jak to tu wygląda? W PL wiem że płaci się za nie, ale nie wiem jak tu. Na razie jestem jeszcze przed pierwszą wizytą w szpitalu, ale już jestem zarejestrowana u GP. Zastanawiam się czy robić to badanie teraz prywatnie czy poczekać do tego pierwszego dużego scanu w szpitalu. Pomocy!
Z góry dziękuję!aNiLewe, merida17, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Hej gratutulacje ciazy Louisianap
Radze isc sobie prywatnie na prawdziwy prenatalny scan z przeziernoscia i uwidocznieniem kosci nosowej i pomiarami
tu w szpitalu nie robia pomiarow biometrycznych
czasem by ok uchwycic przeziernosc gin musi sie nameczyc by maluch ustawil sie w ok pozycji tj by nie byla glowa przykurczona do klatki
u nas np ostatnio zajelo kolo 10min plus
scan w szpitalu trwa kolo miniuty nawet nie