jakies ciezarowki w Irlandii??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wczorajszym skanie oglaszam Panienke druga Coreczke wiec nas babek bedzie wiecej he he
Miedzy nozkami 3x sprawdzone i raczej juz tam nic nie wyrosnie i nie ma szans na pomylke wg dr
W domu Babiniec bedzie :-
150g Szczescia.12cm.wszystkie organy sprawdzone.serduszko odsluchane na 140uderzen
B ladnie rusza sie i kopie szczegolnie na slodkiemerida17, aNiLewe, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Same dziewuchy na forum. Gratuluje Lim i Ewelina! Niech wam córuchny rosną zdrowo!
Merida na czekam na owulacje, przywiduje w weekend także jak robimy dziwczynke to dziś chyba będzie ostatni strzal ciekawe czy się by udało. Jakos nie biore pod uwagę ze się nie uda ale te rozczarowania sa najgorsze. No zobaczymy. Ostatnio dużo pracuejmy i tez nie ma wiele okazji bo zbyt zmeczeni jesteśmy ale to się okaze czy zaowocuje.
Kciuki trzymam za Ciebie kiedy cos przewidujesz?merida17, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaNiLewe rozczarowania sa najgorsze i ja tez zakładam, ze ma sie udać i juz!! A co!!
Swoje lata w kolejce po pierwsze dziecko juz odstalam, czas na szybki rewanż
Rozum podpowiada, ze nawet nie wiem, czy moje podwozie w końcu ruszyło do pracy po ciazy, jak trzeba.
A jakos nie miałam, jak sprawdzić skoro zaczelo boleć, to jest szansa, ze cud sie zdarzy!
To pierwszy cykl, wiec nie ma jeszcze co panikowac
A Ty mi tu nie wymiguj sie praca i brakiem czasu! Ja pracuje 10h dziennie i z Lubym sie wymieniamy przy córce, ale na chwile obecna co 2 dni, a jak boli podwozie to i każdego dnia raz, a dobrze rozbieżność mych cykli tak spora, wiec regularnie, by nie przegapić ovu o ile o ile
Jeśli bedzie jakas nadzieja, to testować bede na koniec miesiąca, a potem widzę sie z Tobą na porodowce w Cork -
nick nieaktualny
-
My już czekamy. Mam dobre przeczucie bo ciagnie mnie w dole od tygodnia i piersi nabrzmialy a odkad skonczylam karmic nie reagowaly na cykl. Mam nadzeje, ze to nie psychika a fakty
Merida kciukam za ciebie.
Limerikowo a ty już czujesz cos jakies ruchy delikatne?
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaNiLewe to trzymam kciuki!!! Testujesz na Dzien Mamy czy kiedy
Oby, to były objawy na córeczkę! Szczerze Ci jej życzę
My jeszcze działamy, bo rozbieżność moich cykli jest niesamowita, to pracować trzeba ciężej
Ps. U nas tez leje, a tak pięknie sie zapowiadałoaNiLewe lubi tę wiadomość
-
aNiLewe wrote:Faktycznie ze nie pomyślałam o tym ze piękny prezent na dzień matki bym miala. Zostalo 9dni do @ także pewnie gdzies za tydzień zrobie próbę z testem.
A teraz lecimy na urlop do pl.aNiLewe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny