Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś poszłam na kolejnę bete. Wyniki jutro. Modle sie aby przyrosła. Miałam 85 po 2 tyg od owulacji. Wczoraj sie naczytalam o ciazach pozamacicznych poronieniach braku przyrostu i normalnie usiadłam i sie rozpłakałam...i ryczałam jak glupia.
Maz mowi zebym sie nie denerwowala ze bedzie wszystko dobrze.
Temperatura dzis rano 37.3, ciagle lekkie pobolewania w podbrzuszu i duze piersi. No i spac mi sie chce.
Zaraz jade do klienta, moze troche mysli od siebie odciagne Bo to w domu jak czlowiek siedzi to naprawde moze doła złapać.ewwiel lubi tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Oj leci, leci czekam z niecirpliwością na II trymestr walleriana nic się nie przejmuj ja też miałam niską bete ja jem płatki owsiane codziennie lub co drugi dzień a nic nie pomaga na zaparcia...czekam z niecierpliwością do piątku zamówiłam w cukierni buciki na tort urodzinowy, żółto-białe trampki dziecięce i w ten sposób powiem swoim rodzicom i rodzeństwu o ciąży w moje urodziny :] tego samego dnia idę do 2 ginekologów, u swojego prywatnie zrobię usg a państwowy to tak na siłę, ale nie dam mu zrobić usg by dziecka nie stresować trzymajcie za mnie mocno kciuki, bo trochę się boję, ale na pewno będę miała powód do świętowania inaczej nie może być
WiedźmaMaKota, Beeblu lubią tę wiadomość
-
Witam pozytywne jesienne mamuśki
Walleriana gratuluję zaciążęnia! Bo ostatnio widziałam na marcówkach OF bobasa przy Twoim nicku wiec chyba jestes tutaj najmłodsza ciążowo
Ja generalnie nie mam zachcianek ani napadów głodu,czasami tylko burczenie i ssanie jakbym tydzień czasu nie jadła a przez ciagłe bóle małpowe,które strasznie mi dokuczają mało jem i cięzko mi sie zdecydować na co mam ochotę.
Od środy mam plamienia i biorę Utragestan 100mg (progesteron).
Przyjmuję to na klatę co ma być to będzie a ja nie mam wiekszego wplywu na to,wazne jest to co jest teraz a teraz jest w miare ok mimo wszelkich niedogodności2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Fatim, super pomysł z bucikami na torcie Ja jakoś tak od słowa do słowa wygadałam już rodzicom i siostrze i efektu niespodzianki na razie nie będzie, może z babcią się jeszcze uda..
Dziewczyny, naprawdę leci Wam szybko czas?? Ja odkąd jestem w ciąży czas wlecze się powoooooli i u mnie byle do świąt wielkanocnych - kończyć wtedy będę I trymestr -
Cześć kochane u mnie dziś 24% niech się rozkręca i leci, w II trymestrze może wolniej płynąć czas miałam dziwny sen. Śniło mi się, że byłam na badaniach genetycznych i oglądaliśmy dziecko w3D na usg. Lekarz mówi, że cewa nerwowa się zamknęła, tylko z jednej strony pokazuje mi, że dziecko może mieć krótsze biodro i kuleć miałam takie wyrzuty sumienia, że to przez ten kwas foliowy że przez pomyłkę za mało brałam itp. Okazało się, że to chłopiec, stwierdziłam, że to i lepiej, bo łatwiej będzie mu znaleźć sobie dziewczynę niż jakby była córka. Kochałam go mimo wszystko, chwaliłam się tym zdjęciem przed wszystkimi no i później szłam koło jakiegoś kanałku w lesie, wyciągnęłam go z brzucha niczym kangurzyca, żeby go obejrzeć jak będzie wyglądał, wyciągnęłam go od razu w ubranku podniosłam niczym ta małpa simbę, oglądam go z mężem, przytuliłam stwierdziłam jak bardzo go kocham i wsadziłam spowrotem do brzucha, żeby go donosić
polkosia lubi tę wiadomość
-
Potwornie zmęczona do tego jestem tak rozkojarzona, masakra jakaś już kilka razy mało nie nałożyłam mydła w płynie na szczoteczkę do zębów
A jak ty się czujesz ? Ja nie mogę uwierzyć jak czytam w suwaczku, że moje dziecko może mieć już 2cm, taka mała istotka choć moje dziecie pewnie cały czas nadrabia, najważniejsze by było zdrowe dla mamusi, która z dnia na dzień coraz mocniej je kocha choć nie wiedziałam, że to możliwe czuję jak naszza więź jest coraz silniejsza -
Hej kochane. Trzymajcie dzis za mnie kciuki na 18 jadę do dr wiecie nie chce zamulac ale od wczoraj boli mnie brzuch a dzis zauwazylam brązowa plamkę w śluzie.
Mam wyrzuty ze mój dr prowadzący dal mi na tak krótko ten Duphaston wychodzi na to ze powinnam brać go dłużej...matko jedyna. Mam nadzieje ze choć mi dzisiaj ten dr może cos przepisze co by ratować fasolkę
Wieczorem się odezwę pa.Fatim lubi tę wiadomość
-
Ja różnie Mdłości mnie męczą jeszcze, ale ogólnie nie jest źle. Zdarza mi się drzemka w ciągu dnia, ale nie codziennie Najgorzej, że pęcherz mnie często pobolewa, a muszę mocz na dniach oddać. Wyjdzie mi jakaś bakteria pewnieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja po wizycie a wiec maluszek ma caaale 3.2 cm i przypomina człowieczka:))
Mam maly stan zapalny dostałam Nystatyne a u fasolki dr stwierdził przepuklinę fizjologiczną ktora rzekomo ma się wchłonąć w późniejszym czasie ale co za przepuklina to nie zapytałam:( po prostu kazał się nie przejmować.. Taa dobrze mówić gorzej zrobić
Fajna ta fasolka jak tak patrzę na nią a można przez Tel.wkleic zdjęcie tu na forum?Fatim lubi tę wiadomość