Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka,u mnie po staremu,bez zmian w zasadzie oprocz tego że krzyż mnie czasami tak napieprza,że kustykam jak jakiś paralityk,bo każdy krok sprawia mi ból
Z miłych ciążowych aspektów to mój synuś juz od 2 miesiecy coraz mocniej daje znać o sobie swoimi wygibasami,fikołkami i ekscesami w brzuchu czasami aż musze wstać pochodzić,żeby to rozchodzić i żeby sie uspokoił bo nie daje mi spokoju
A co u Was ciężaróweczki???PozdrawiamFatim lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Agnes czytam twój wpis jakby byl mój (tylko musialabym synusia na córcię zamienić). Wszystko się zgadza.
A tak poza tym to walczymy z upalami, kompletujemy wyprawke, odświeżamy ciuszki, które dlugo w workach przelezaly
W najbliższym tyg idę na glukozę i mam strasznego pietra o wyniki...agnes175 lubi tę wiadomość
-
U mnie słabo z wyprawką! dopiero będę zaczynać się rozglądać. Narazie kupiłam bieliźniarkę do pokoju i szukam łóżeczka, zastanawiam się czy przewijak kupować specjalnie czy taki na łóżeczko wystarczy?
Trochę dostałam ubranek od koleżanek i narazie muszę to przebrać i zobaczyć co się przyda a co nie!
Kupiłam jakieś takie rzeczy pierwszej potrzeby tzn. pieluchy tetrowe, flanelowe, rożek i poduszkę do karmienia ale to wszystko w auchan albo carrefourze!
Wózka ma szukać mąż, ale on jest powolny i mówi, że w sierpniu to będzie robić!
Jest jeszcze tak dużo rzeczy do kupienia (nawet takich drobnych), których nie ogarniam... A wy na jakim etapie? -
Hej
U nas już jest łóżeczko, wózek. Pościele, rożki, ręczniki i ciuszki mam po starszej córce. Do kupienia kosmetyki i takie drobne rzeczy typu smoczki i butelki. Poza tym jeszcze wanienka, ale taka zwykła:-) laktator mam od szwagierki. Podgrzewacza nie kupuje i tak samo nie planuje zakupu przewijaka. Starsza córkę wolalam przewijać ma większych powierzchniach, bo byla ruchliwa i teraz będzie podobnie. Jeszcze pieluszki i sobie koszule i kosmetyki muszę kupić -
Oj coś czuję ze ,,najwięcej,,to mam Ja
Nie mogę się dziewczyny zebrać żeby poszperać na necie i cos pokupować. Torbę do szpitala juz powinnam mieć spakowaną...no ale po co przecież ja mam czas.
Myślę ze na dniach sie wysilę i coś pozamawiam na necie
Mam łóżeczko (po starszej córci) bujaczek i trochę ciuszków...toż to kropla w morzu ...
Paragonik a sierpień to nie będzie dobry czas na kupienie wózka? Myślę ze tak ja kupie koniec sierpnia/przełom wrzesnia.
O i taka moja mega/giga wyprawka -
Ja z wyprawką jestem w lesie,bo mam poki co tylko z 15 ubranek ale powoli się zbieram,zobaczę co dostanę od kumpeli a brakujące rzeczy dokupie,to kwestia tygodnia lub dwoch takze nie mam ciśnienia i nie musze miec wszystkiego na łapu-capu2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Hej mamuśki jestem studentką i mamą małej Alicji która, urodziła się w styczniu tego roku. Obecnie jestem na etapie pisania pracy magisterskiej o tematyce "Wiedza kobiet na temat karmienia piersią" Miałabym ogromną prośbę do was o wypełnienie mojej ankiety będę Wam bardzo wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę. Pozdrawiam serdecznie. Gosia http://moje-ankiety.pl/respond-78607.html
-
nick nieaktualnyOferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu.
Witam serdecznie
Jeśli mogę chciałbym zająć Wam chwilkę
Powstała bardzo szlachetna akcja pomocy Maciuś walczy o życie, która utworzyła wydarzenie jakim jest Bazarek dla Maciusia.
Na licytacji pojawiła się oferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu
Można licytować wizytę która odbędzie się w "Vill-Med" W Giżycku u Dr Jarosława Leśniczaka.
Pomagamy w ten sposób Maciusiowi, a przy okazji to wielka korzyść dla Naszej maleńkiej pociechy
Szczegóły oferty i link do licytacji:
https://www.facebook.com/974773962544992/photos/gm.928954200514136/981813911840997/?type=1&theater
A oto strona bazarek Maciusia gdzie mieszczą się wszystkie licytacje:
https://www.facebook.com/events/924899807586242/
Pozdrawiam -