Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz pewnie Ci poda
A jeszcze co do humorów, to ja nadal ryczę bez powodu Albo z bardzo błahego
A jak u Was ze smakami? Ja mam bardzo dziwne zachcianki - orientalne jedzenie, kozi ser, czego wcześniej bym do ust nie wzięłaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A mnie ciągnie do wszystkiego chyba począwszy od słodyczy, poprzez kwaśne kiszone ogórki, skończywszy na ostrym mięsku. Jakiś czas temu miałam napady na czosnek. Robiłam sobie codziennie sos czosnkowy i jadłam tak dlugo aż mi bylo od niego niedobrze
-
a mnie sos czosnkowy odrzuca a raczej ten posmak, który mam potem w ustach. Tak samo po burakach mam taki posmak że już ich nie tykam. Ciekawe czy po ciąży smaki wrócą do stanu przed ciąży bo jak nie to do końca życia będę jadła tone słodyczy i lodów
-
Jestem po USG, inny lekarz nadal podtrzymuje, że dziewczynka <jupiii> 9 cm ma już, wszystko w normach, wg USG jest to 14t6d, więc tylko 3 dni różnicy Zdjęcia wrzucę za godzinkę.
Magnosia, Arielka, agnes175 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zdjęcia z USG:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aeb5f3e48941.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be68a598d953.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf27ab1a8111.jpg
Wrzucę Wam potem screeny z filmiku, bo nagrał mi płytkę i tam dużo fajniej widać A może i na YT wrzucę, to zobaczycie.Arielka, Magnosia, Fatim, agnes175 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 12:18
Mo_niczka, ewwiel, Magnosia, Arielka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej, no ja byłam wczoraj na warsztatach. Uczucia mam mieszane. Głównie reklamy produktów, choć były też ciekawsze wystąpienia Upominki średnie bardzo. Całe szczęście wygrałam pieluchy, bo wróciłabym do domu niemal z pustymi rękoma...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 08:46
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hej, "żyję" o ile chodzi ci o czynności oddechowe, fizycznie czuję się jakby było inaczej, jestem potwornie zmęczona, mam zły humor od dłuższego czasu, po prostu z takim się już budzę, jak mnie coś zezłości to na amen i nie ma przebacz. Strasznie rozdrażniona jestem, chce mi się płakać, bez przerwy mi przykro...przez całą ciążę nie miałam tak złego samopoczucia jak teraz i gdzie ten cholerny przypływ energii ? Jestem bliska deprechy. Byłam na tych warsztatach i jedynym godnym wykładem był kobiety z Instytutu Matki i Dziecka, który pośpieszali i skrólcil, żeby było więcej czasu na marketingowe/sponsorowane wykłady w dodatku ludzie pobrali sobie po kilka wyprawek i dla mnie i koleżanki już nie starczyło np z Johnsona także jestem bardzo rozczarowana lepiej wspominam warsztaty Świadoma mama, mniej komercji, ńie trzeba łazić pi salach i w między czasie starają się czymś zainteresować choć bardzo mało jest na nich wystawców, ale od tego są chyba targi
Kolejne warsztaty na które się wybieram to Bezpieczny Maluch, gdzie będę się uczyć z mężem (o ile mnie nie wystawi) pierwszej pomocy kobietom w ciąży i niemowlakom. Przepraszam, że się nie odzywałam po prostu jest mi cholernie przykro i to nie raz bez powodu -
Ach robiłam dzisiaj morfologie,mocz i WR (na te ostatnie czekam), ale reszta w normie tylko mocz trochę za lekki więc to nie anemia tylko przez co tak się czuję ? Dzisiaj śniło mi się, że poroniłam i wszędzie tryskała krew a moja wykładowczyni cieszyła się, że będę miała więcej czasu na naukę - masakra.
Ach zapomniałam napisać, gratuluję polkosia, córa rośnie jak na drożdżachWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 17:02