Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak zwykle niewiele się dowiedziałam Ani CRL ani nic. Lekarz twierdzi, że wszystko idealnie i mam przyjść za miesiąc, ale wcześniej wybieram się na dodatkowe prywatne USG 3D/4D, więc dowiem się wszystkiego co chcę Mała machała rączką i kopała nóżkami, mówił, że pięknie się porusza. Myślę, że już spora była, bo świetnie było widać i nóżki i rączki A na prenatalnych takie cienie tylko.
W moczu wyszły mi ciała ketonowe i mam pić więcej wody. Nie wiem jak to zrobię, bo ledwo 1 szklankę wmuszam w siebie, a kazał pić 10!!!ewwiel, agnes175, Fatim lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ja dzisiaj też zrobiłam badania i też mi wyszły ciała ketonowe w moczu! Wczesniej jak nie byłam w ciąży to często mi wychodziły i lekarka kazała jeść kanapkę nawet o 22, żeby przerwy pomiędzy posiłkami były krótze, ale wczoraj akurat jadłam o 21 i tak mi te ciała ketonowe wyszły. Może rzeczywiście wody musze pić więcej. ostatnio nie piję!
-
Ja usg genetyczne mialam w 12+1,czyli 13 tydzien ale dzidzius z usg wyszedl 2 dni starszy czyli 12+32015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Fajna stronka odnośnie różnic w określaniu płci
U Was to się potwierdziło???
http://www.baby2see.com/gender/2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
polkosia cieszę się, że z twoim dzieckiem wszystko w porządku szkoda tylko, że nie podaje ci szczegółów, ale i te niebawem poznasz U mnie wizyta 28, strasznie się niecierpliwię, bo miałam bóle brzucha i sporo stresu, który niestety będzie się ciągnął do końca czerwca...oby z dzieciątkiem było wszystko dobrze ! chciałabym poznać już płeć. mam już wyraźny brzuszek ciążowy
-
Dziewczyny, ja plamiłam 4 dni z bólem brzucha i wystarczyło się wyluzować, żeby przeszło. Jutro wypocznijcie, jest niedziela U mnie też sporo stresów życiowych, ale im dłużej jestem w ciąży, tym bardziej jestem spokojna Mój lekarz mówi, że oczywiście obiecać nie może, ale już na tym etapie nic się nie wydarzy I mam się cieszyć ciążą! Ciągle to podkreśla
Zapisałam się na USG 3D na poniedziałek, bo mąż akurat wraca i też stęskniony za widokiem Klementysi Następne USG mamy dopiero w połowie maja, więc trzeba będzie napawać się widokiem Wiem, że może powiecie, że bez sensu 3D, ale może dzięki temu wyraźniej płeć zobaczy? Chciałabym już wiedzieć! Bo jakiś gender mi wyjdzie, jak ja do brzucha Klemetysiu, Klementysiu, a tu coś mu urośnie
Pozycje na dziewczynę, to klasyczna, bo nie jest zbyt głęboka i brak orgazmu kobiety, bo im płycej, tym bardziej niesprzyjające warunki dla chłopaków (podobnież).Fatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
hahaha polkosia ja też sobie tak myślę byle bym tylko gender nie wyhodowała, bo tak liczę na córeczkę i mój kontakt też jest bardziej na córuniu a wszyscy poza moją mamą i siostrą mówią mi, że będę mieć chłopca, ja na przekór wszystkim i podążając za marzeniami mówię "ona" choć też nie raz czuję, że tam jakiś mały Romeo może siedzieć Arierlka nie znam i powiem Ci, że nie dobrze, bo tak bym się szybciej przyzwyczaiła/pogodziła a im dłużej czekam tym bardziej nakręcam się i liczę na córcię zgwałcę ginekologa wziernikiem jak mi teraz płci nie poda !
polkosia lubi tę wiadomość