Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w miarę dobre strasznie się obżarłam ciast na święta, no i apetyt mi się powiększył ueszcze bardziej polkosia na jakich stronach czytasz opinie o wózkach ? Jakie znacie polecane firmy wózków dziecięcych, bo chętnie sobie przejrzę ? Mi ostatnio wpadł w oko Bebecar stylo AT, ale zdarza im się skrzypić a w tej cenie chyba już nie powinny, prawda ? Poza tym może okazać się za ciężki. Nie no zakochałam się w tym wózku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 17:47
-
Tu na forum czytałam cały wątek i w Google dodając do nazwy wózka hasło "opinie" Mi się retro i 4 kołowe nie podobają. Stawiam na 3 Moja koleżanka ma piękny Tako, ale kupiła go w Częstochowie (w necie nie mają wszystkich modeli), a mi niespecjalnie chce się taki kawał drogi jechać po wózek Chicco Urban jeszcze spodobał mi się w reklamie kinowej, ale jak się przyjrzałam, to też nie bardzo.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mi póki co tylko riko nano wpadł w oko z tych co ogladalam w necie.
Trójkołowiec mi sie nie podoba i jest wywrotny wiec na pewno go nie kupie.
Kolezanka kupila riko nano i bedzie testowac niebawem wiec bede miala recenzje z pierwszej reki
X-landery też są niezłe ale to wózki do zadań specjalnych i trzeba w nie wiecej zainwestowac
BATTINKA lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
X-landery są dobre, ale mi się nie podoba ich sportowy wygląd Ja tak samo koniecznie chcę 4 kołowy wózek, 3-kołowe do mnie nie trafiają, poza tym mam ciągające się psy więc wózek musi być mega stabilny a trójkołowe łatwiej wywrócić niestety, choć wcale się źle nie prowadzą nawet po gruntowych drogach (mój chrześniak miał taki) dlatego kochane jest tyle rodzajów by każdej dogodzić
-
ja o wózku jeszcze nie myślałam, odkładam wszystkie rzeczy typu wózek na wakacje. Pewnie do lipca będę pracować, później może pójdę na zwolnienie. Wtedy będę mieć więcej czasu, żeby pomyśleć co wybrać. W każdym razie podczytuje wasze opinie, bo to mi sie napewno przyda!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja kupię też koło wakacji. Może nawet po, bo mąż ma urodziny i babcia pewnie sypnie grosza Więc będzie za co. Teraz to kiepsko stoimy z kasą. Mąż musi zrobić zęby i poszło już na to kilka tysięcy Ale zdrowie najważniejsze. No i uśmiech piękny będzie miał
agania lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja dziś strasznie rzygałam, a mdłości mam mega od 2-3 dni. Niby I trymestr się skończył, a ja czuję się jak w 1 miesiącu.
Jeśli o mnie chodzi, to jestem płaczliwa strasznie. Codziennie nad czymś płaczę. A to nad psem, a to nad ugotowanym kurczakiem (sic!)... Mąż nie ogarnia Ale wolę płakać niż krzyczećFatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co dziś u Was? U mnie obfite, brązowe plamienia i okropny ból brzucha... Szalałam kilka godzin na zakupach i taki oto efekt mnie spotkał. Uciekam spać, jutro z wyra nie wychodzęKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej kochane jak plany na weekend ? Mój brzuszek już widać i zastanawiam się czy to nie za wcześnie, bo kuzynka męża jest mojej postury i było jej widać dopiero w 5ms a może to ciąża spożywcza haha najgorszy jest okres przejściowy kiedy to człowiek wygląda pulchniutko jak po sytym obiedzie a nie jak w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 10:18
-
U mnie dalej plamienia, jadę na nospie. Pocieszam się jedynie, że są brązowe i jeszcze akurat na dziś miałabym termin @, więc może to dlatego... Brzuch już dziś nie boli, chociaż tyle.
A głowa też mnie pobolewała, chyba na zmianę pogody Szkoda tylko, że nie ma takiej typowej wiosny, tylko od razu skwar. U nas już wszyscy na krótki rękaw.
W planach mam dziś pakowanie męża, a jutro kurs na lotnisko. Leci służbowo do Wiednia na tydzień.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia Ty się kochana tu nie wygłupiaj z tymi plamieniami
Wiesz co dobrze ze sa brązowe lykaj nospe i odpoczywaj ile wlezie naprawde leżenie potrafi dużo zdziałać. Może się przemęczyłaś porządnie? A kiedy idziesz do ginka? Bierzesz w ogóle duphaston jeszcze?
Ja jadę w pn. Bo te moje bole brzucha sa co najmniej dziwne po prostu brzuch boli a najgorsze ze nie biorę żadnych tabsow typu: Luteina.
Teraz jak będę u dr to się podpytam czy mie warto na te bóle brzucha dać
Ciąża to taki piękny czas (wiem bo choc z córcia udalo mi się zasmakować po prostu czułam się super cale 9 mcy) a teraz? Teraz czuje się jak kaleka ciągłe bóle brzucha mnie wykluczają z życia musze się oszczędzać i dużo leżeć( no cóż ten poród nie będzie zapewnie tak lekki jak córcia:/ -
Dupka biorę, ale od 3 tygodni w zmniejszonej dawce z 3x1 do 2x1. Na pewno przemęczenie cześciowo, bo przedwczoraj sprzątałam ostro, a wczoraj cały dzień na zakupach...
Battinka, a Ty nie brałaś w ogóle nic na podtrzymanie?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hejka laski nie odzywałam sie bo bylam w szpitalu z powodu brązowych plamien.
Ginka z nfz dala mi skierowanie,bo uwaza,że w ciazy kazde plamienie wymaga konsultacji medycznej wiec poszlam,bo nie chce sobie pozniej pluć w brodę w razie wu.
Z cudem moim najukochańszym na szczescie jest wszystko ok ma już 54mm i pieknie bijace serducho a plamienia z szyjki macicy niezagrazaja ciązy.Dostalam dupka do 20t a pozniej luteina,zeby te plamienia nie powracaly.
Dzisiaj zaczelam 13t a jutro mam usg genetyczne w Gamecie,bardzo sie ciesze z tego powodu ze znowu poogladam sobie nasz cud i może dowiem się czyją będę mamą:chłopca czy dziewczynki2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪