Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane nie wiem skąd u was te plamienia, ale trzymam kciuki by się skończyły
Ja dupka mam brać do 16 tygodnia normalnie jak do tej pory tzn. 2x1 a od następnej wizyty (28.04) będziemy powoli odstawiać, trochę się tego odstawiania obawiam chyba jak większość z nas
Polkosia wypoczywaj, bo już za chwilę warsztaty Mamo to Ja
Battinka cieszę sie, że z dzieckiem wszystko w porządku i rośnie jak na drożdżach -
U mnie już dziś "czysto" Więc się cieszę. Niestety ostatnie tygodnie nic w domu nie robiłam i mam mega burdel, wypadałoby to ogarnąć
Fatim, jak coś to na PW albo na FB może?
Arielka, ja jakoś tę myśl przyswoiłam, ale cały czas nie rozumiem jak dziecko oddycha w "wodzie"Magnosia, Fatim, Paragonik_93 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie dziewczyny, mam na imię Marta i jestem studentką V roku psychologii. Zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc. Prowadzę badania do pracy magisterskiej na temat funkcjonowania związku małżeńskiego oraz kontaktu kobiet z ich poczętymi dziećmi. Będę bardzo wdzięczna za poświęcony mi czas i pomoc. Podaję linka do ankiety: http://www.survio.com/survey/d/D0H9J4O5E2Q6U2V9G
Jeśli któraś z Was chciałaby poznać ogólne wyniki badań to proszę o wiadomość na adres [email protected]
Bardzo serdecznie Wam gratuluję i życzę pięknych beztroskich chwil ciąży oraz szczęśliwego rozwiązania. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych pociech! Dziękuję za pomoc
studentkamgr -
Ok ankieta wypełniona polkosia jak już Ci wygodniej W jaki sposób chcecie się dogadać ? Jak coś to piszcie ja czasami też nie mogę uwierzyć w to, że tam siedzi sobie już całkiem spory szkrab może uwierzę do końca jak w końcu poznam płeć
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie zamówiłam sobie pizzę Mąż wyjechał i nie mam weny wchodzić do kuchni. Zapowiada się pyszny wieczór i może jakiś fajny film Jakby co, to dajcie znaka.
W czwartek gin i USG, ciekawa jestem czy lekarz potwierdzi płećWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2020, 12:25
Fatim, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hejka,ja też nadal nie mogę uwierzyć że mam w sobie malego sublokatora tymbardziej,ze jestem plaska jak deska To taka abstrakcja,poki nie zobaczy sie podczas usg na monitorze tych rączek,główki,brzuszka i podkurczonych nóżek,ach co to za cudny widok!
Wczoraj bylam na usg genetycznym w Rzgowie w Gamecie,bardzo profesjonalna placówka i chyba tam bede rodzic bo maja swoj prywatny szpital i przyjmuja pacjentki z NFZ.Z cudem naszym najukochańszym jest wszystko w porządku jupi ,wszystkie markery genetycznie prawidłowe,dzidziuś ma juz 59mm serduszko bije 164 razy na minute Wszystkie narzady prawidlowej wielkosci i w odpowiednich miejscach.
Kolejne usg genetyczne połówkowe w 21t czyli u mnie wypada na poczatek czerwca już nie mogę się doczekać,bo wtedy poznamy płeć naszego cudeńka!!!Magnosia, polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Zapytałam go czy może coś widać ale odpowiedział,że nie powie,nie dlatego,że nie chce tylko,że jest za wcześnie a on nie bedzie zgadywał,bo to byloby z duzym bledem prawdopodobienstwa a poza tym na tym etapie najważniejsze jest to czy maluszek jest zdrowy a nie to co ma miedzy nogami
polkosia lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
jestem po usg, bardzo podekscytowana wszystko ok. Dzidzia ma 56mm i troche za mala na badanie tej przeziernosci, więc za tydzień znów usg. Ginka chciała zobaczyć kość nosową a dzidzia nie chciała pokazać, bo trzymala się za nosek. Lekarka musiała glowica usg populac po brzuchu, żeby maluszek się obudził i ustawil do badania. Pozniej ruszal nóżkami i rączkami, odbracal się pleckami jakby nie chcial się pokazać sama się śmiałam bo tak fajnie dzidzia się ruszala
Wg usg to 12t4d
Jak bylam w ciąży z Nadia to nie było jeszcze monitorka dla mamy, więc nie widziałam wszystkiego tak jak teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 12:11