Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem po!!! Przezierność 1,5 mm, więc super! Wszystkie parametry OK. I prawdopodobnie dziewczynka Jejeje!!! Oby się nic nie zmieniło!
BATTINKA, ewwiel, Paragonik_93, Lucy7, agnes175 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
mi też przezierność wyszła 1,5mm grunt że zdrowe:)Polkosia zazdroszcze, że lekarz już coś wspomniał o płci zwłaszcza, że dziewczynka- też byśmy chcieli, aczkolwiek powiem Wam, że jak sie dowiedziałam, że zdrowe to już płeć zaczęła mi być bardziej obojetna Polkosia a Twoja dzidzia ile ma mm? Moja w 12w 1 d miała 55 mm
-
Ten lekarz ma bardzo dobre opinie w necie i dziewczyny na forum pisały, że płeć z 12 tygodnia się im potwierdziła Generalnie był raczej pewien, nie mówił nic, żeby się nie nastawiać ani że może się coś zmienić, ale wiadomo Ja musiałam o płeć zapytać i wtedy bez zastanowienia odpowiedział, że "stawia swój samochód, że to dziewczynka" Widocznie sam z siebie nie mówi, może takie ma zasady.
W każdym razie dzieciątko całe i zdrowe, 58 mm.Fatim, ewwiel, BATTINKA lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Skończyłyśmy z fasolką tort. Wkońcu, kręgosłup mi odpadnie a ile misek i garnków musiałam wylizać z tej słodyczy...tyle podjadania, masakra
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e13a8c0b3c16.jpgpolkosia, ewwiel, Mandi :), Paragonik_93 lubią tę wiadomość
-
Polkosia nosisz w sobie 58mm szczescia fotka słaba ale najwazniejsze,ze wszystko jest w porządalu2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪