Jesienne bobasy 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia my też lada moment zobaczymy podobne istotki udało Ci się przyspieszyć wizytę ?
Myślałam, że brzuch na tym etapie powinien być taki sam jak przed ciążą a tu znalazłam taką fajną ikonografię
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4127e3d06bd.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a6d2ea2b481.jpgBuffy, polkosia, Paragonik_93, Beeblu lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Ja od wczoraj czuje sie fatalnie, wczoraj caly dzien wymiotowalam. Dzisiaj ledwo sie powstrzymuje.
W dodatku dzisiaj rano myslalam, ze umre ze strachu. Bylam w toalecie i zobaczylam na papierze krew. Maz kazal mi sie polozyc i zerknal na narzady. Okazalo sie, ze w pochwie tylko duzo bialego sluzu. A pomiedzy siusia a odbytem jakas ranka, jakby zadrapanie. I pewnie stad ta krew. -
Niestety mam dopiero 17.03 - brak jakichkolwiek wolnych terminów Dostałam wyniki na grupę krwi i HIV. Teraz tylko ten odczyn WR został, ale nie wiem co tak długo go nie dają.
Na USG będzie już 10 tydzień, to na pewno ładne bobo będzie
Mi brzuch już wywala powoli. Żadne jeansy się nie dopinają, a ważę mniej niż przed zajściem.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry dziewczyny. U mnie nadal ból brzucha/podbrzusza czasami przechodzące na okolice wzgórka łonowego. Dobrze, że już jutro wizyta a dzisiaj zabieram się za robienie tortu
Wklejam przepis, bo jest to tort, który mogą jeść ciężarne, zamiast truskawek dodam maliny
http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_z_musem_czekoladowym_truskawkami/przepis.html -
Hej dziewczyny
Polkosia, Fatim jak miło Was poczytać
Ja chyba też sobie dam na trochę spokój z październikowymi szczęściami bo mimo, że nie jestem pesymistką to trochę przygnębiająco działają na mnie wiadomości...śnią mi się po nocy dziwne rzeczy
Ja mam kolejne badania do wykonania w tym USR, HIV, HCV zbankrutuję w tym miesiącu haha zwłaszcza, że mam w tym miesiącu 6 osób, które obchodzą imieniny/urodziny :o
Mnie gin kazał odstawić Lutkę więc od dziś jestem bez żadnych wspomagaczypolkosia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja sie troche nie odzywam bo u mnie jeden wielki znak zapytania.
Beta z 85 na 126 w przeciagu 4 dni. Przekresliłam ta ciaze juz plakałam caly dzien po otrzymaniu wynikow i nastepnego dnia pojechałam na wizyte i usg.
Na usg bylo widac pecherzyk wielkosci 2,7mm i pni dr kazala sie oszczedzac, luteina 2 razy dziennie i kolejna wizyta za 2 tyg. Kazdy dzien to jeden wielki stres, staram sie nie denerwować ale jest ciezko. Trzymam sie tej małej nadziei ktora dała mi dr.
Battinka - cudowne zdjecie USG! Pieknie rosni i zycze duzo zdrowka.
Polkosia i Fatim - ja tez mam dziwne sny, btw nigdy nie miałam snów a teraz mam. Mam lekkie zawroty glowe, nie moge sie na niczym skupic (al to pewnie przez stres) i ciagle wysoka temperatura. Jakos innych dolegliwosci nadal brak ale wg lekarza to dopiero przełom 4/5 tygodnia.
Moze sie uda nam. Bardzo bym chciała. Staram sie nie myslec o tej becie ktora robiłam (ale spac mi nie daje ze przy tak niskiej becie 126 widac bylo pecherzyk...) Mysle tylko o tym co mowila doktor.
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko