JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam kolejna wizyte 21 listopada z nfz i tam bede miala w karcie ciazy wpisane wyniki badan i z tym ide od razu zapisac sie prywatnie do lekarza:P Mam zamiar chodzic do 2. Z nfz i prywatnie. Do tego z nfz tylko po to, zeby miec skierowanie na bezplatne badania
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
smigamy do znajomych na soczek i piwko ja oczywiscie to pierwsze ja sie strasznie stresuje ze jeszcze tyle musze czekac na usg.... bo chcialabym juz zobaczyc czy wszystko ok! ale musi byc ok innej opcji nie ma
Klaudiaa, Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:smigamy do znajomych na soczek i piwko ja oczywiscie to pierwsze ja sie strasznie stresuje ze jeszcze tyle musze czekac na usg.... bo chcialabym juz zobaczyc czy wszystko ok! ale musi byc ok innej opcji nie ma
Hee tatus idzie opijac:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Jezuuu ja to juz bym chodzila po sklepach i kupowala dla maluszka wszystko Ale obiecalam sobie, ze nie kupie NIC do momentu jak sie nie urodzi
rybka lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Zupełnie NIC,nawet tyci? No ale rozumiem... Będzie dobrze Kochana,zobaczysz.Tym razem wszystko się pięknie ułoży
Przed samym pojsciem do szpitala kupie tylko pieluchy tetrowe, czapeczke. Ja mam wszystko po Julce. Ubranek to mam tyle ze moglabym sie jeszcze spokojnie podzielic z kims:P Ja cala wyprawke mam juz w domu. Poczawszy od pampersow, chusteczek, butelek po wozek, lozeczka, fotelik do auta
Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to jesteś przygotowana. A nas czeka kupowanie Ale to miłe Moja córeczka już chciałaby kupować,muszę ją hamować że jeszcze musimy trochę poczekać
Ale się kapuśniaczku najadłam dzisiaj A wieczorkiem pewnie zakończę lodami,jak zwykle od 2 tyg :prybka lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:No to jesteś przygotowana. A nas czeka kupowanie Ale to miłe Moja córeczka już chciałaby kupować,muszę ją hamować że jeszcze musimy trochę poczekać
Ale się kapuśniaczku najadłam dzisiaj A wieczorkiem pewnie zakończę lodami,jak zwykle od 2 tyg :p
Haa no nie dziwnie sie. Cieszy sie, ze bedzie miala rodzenstwo a ile Twoja corka ma lat?
Ja robie na kolacje takie babeczki z pieczarkami i serem zoltym w ciescie francuskim. Dzis to sie najem tych grzybow...Na obiad mialam kopytka z sosem grzybowym, teraz pieczarki:PPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Córeczka ma 6 lat,a synek 9
Mniam...prześlij mi jedną babeczkę !!!
Hee nie ma problemu Oo to juz po raz 3 zostaniesz mama Super!! Ja dopiero zaczynam swoja przygode z macierzynstwem i porodami. Tak mi sie smutno dzis zrobilo. Pytam Dawida czy zastanawial sie nam imieniem dla dziecka moze a on wyskoczyl mi z tekstem: jak bedzie dziewczyna to bedzie Julka