JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane mam nadzieje ze do was dolacze z malym poslizgiem trzeba sie postarac na mikolajki :)ale w tym cyklu Daje na luz a bedzie mi dane nie bede myslala czy sie udalo czy nie bo to bez sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 20:07
Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
Nie nazwe napewno Julka jak bedzie to corka. Po pierwsze ciagle by mi sie przypominala ta wlasciwa Julka. Po 2 co ja powiem temu dziecku jak ja kiedys wezme na cmentarz i sie zapyta: mamo dlaczego tu lezy moja siostra Julka i ja tez sie nazywam Julka? Boje sie, ze pomysli, ze zostala poczeta tylko dlatego, zeby wypelnic nam puste po stracie pierwszego dziecki i pomysli, ze nie jest tak samo kochana jak jej siostra.
Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:hej kochane mam nadzieje ze do was dolace z malym poslizgem trzeba sie postarac na mikolajki Daje na luz a bedzie mi dane
Wiesz jak to mowia: miej wyjebane a bedzie Ci dane
Mocno trzymam kciuki za Ciebie!!Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:hej kochane mam nadzieje ze do was dolacze z malym poslizgiem trzeba sie postarac na mikolajki :)ale w tym cyklu Daje na luz a bedzie mi dane nie bede myslala czy sie udalo czy nie bo to bez sensu
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Nie nazwe napewno Julka jak bedzie to corka. Po pierwsze ciagle by mi sie przypominala ta wlasciwa Julka. Po 2 co ja powiem temu dziecku jak ja kiedys wezme na cmentarz i sie zapyta: mamo dlaczego tu lezy moja siostra Julka i ja tez sie nazywam Julka? Boje sie, ze pomysli, ze zostala poczeta tylko dlatego, zeby wypelnic nam puste po stracie pierwszego dziecki i pomysli, ze nie jest tak samo kochana jak jej siostra.
Masz rację,za każdym razem wołając Ją po imieniu,stawałaby w oczach ta pierwsza Julcia. Trzeba inaczej,Julka zawsze będzie z Wami,ale teraz trzeba dać nowe imię,bo to nowy rozdział. -
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Dokładnie,pomyślałam dokładnie tak jak Ty,ale chciałam najpierw znać Twoją opinię.
Masz rację,za każdym razem wołając Ją po imieniu,stawałaby w oczach ta pierwsza Julcia. Trzeba inaczej,Julka zawsze będzie z Wami,ale teraz trzeba dać nowe imię,bo to nowy rozdział.
No cos Ty to nawet nie wchodzi w gre. Moja mam to by sie chyba zalamala. On dziennie do mnie dzwoni pyta sie jak sie czuje, czy wzielam lekarstwa, czy jedlam owoce i warzywa a na sam koniec mi placze wspominajac Julke. Czasem sie zastanawiam czy ona nie przechodzi tego do dzis ale czasem stara mi sie tego nie pokazywacPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:No cos Ty to nawet nie wchodzi w gre. Moja mam to by sie chyba zalamala. On dziennie do mnie dzwoni pyta sie jak sie czuje, czy wzielam lekarstwa, czy jedlam owoce i warzywa a na sam koniec mi placze wspominajac Julke. Czasem sie zastanawiam czy ona nie przechodzi tego do dzis ale czasem stara mi sie tego nie pokazywac
My jeszcze nie mamy imion,dopiero od wtorku wiemy,że jestem w ciąży. Ale musimy wymyślić takie,które będą atwe do wymówienia tutaj Angolom -
Plumb80 wrote:Wiesz,myślę że to wynika z obawy Twojej Mamy,aby się nic nie stało.Teraz wszystko powróciło może silniej.I chyba uspokoicie się wszyscy dopiero jak urodzisz i będzie w porządku wszystko.
My jeszcze nie mamy imion,dopiero od wtorku wiemy,że jestem w ciąży. Ale musimy wymyślić takie,które będą atwe do wymówienia tutaj Angolom
Ale chcesz takie imiona bardziej polskie czy zagraniczne?? -
nick nieaktualnyWiesz co,nie mam jeszcze pojęcia jakie wybrać. Na razie mam milion myśli od wtorku,a w zasadzie od piątku bo wcześniejsze dni przymuliła mi migrena.
Chciałabym jakieś takie fajne wybrać,ale żeby pasowały i tutaj i w Polsce,chociaż do Polski nie wracamy i naszą przyszłość widzimy tutaj.
Nie wiem...na razie chyba za szybko,żeby wybrać jakiekolwiek -
nick nieaktualnyNam w marcu minie 6 lat i jest nam tutaj dobrze.Z resztą inaczej nie decydowalibyśmy się na dzidzię.
Kochana,idę do Męża przytulić się trochę,bo mi wciąż zimno.Dobranoc i do jutra.Buziaczki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 22:11
rybka lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Nam w marcu minie 6 lat i jest nam tutaj dobrze.Z resztą inaczej nie decydowalibyśmy się na dzidzię.
Kochana,idę do Męża przytulić się trochę,bo mi wciąż zimno.Dobranoc i do jutra.Buziaczki !!!
Loo to juz dlugo U nas jeszcze jest ten problem, ze Dawid i jego angielski wgl nie ida w parze...Probowalam juz nie raz nauczyc go takich podstawowych zwrotow, cokolwiek ale nic...;/ Jak bylismy na wakacjach to wszedzie musialam z nim chodzic jak cos chcial bo nie umie slowa powiedziec a jak ktos do niego zagadywal to odwracal glowe i udawal, ze to nie do niego