JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:witam kochane..mam nadzieje ze i ja dolacze do was ..mam nadzieje ze mnie nie wygnacie bo to forum dla ciezarnych milego wieczorku
Witamy witamy:) No cos Ty nikt Cie stad nie pogoni. Patrzalam juz na Twoj wykres i mam nadzieje, ze u Ciebie 13 okaze sie szczesliwarybka, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:obecnie?? kwas, wit.b6 magnez i lutke:P
Za duzo tych specyfikow i Ci odwala A tak na powaznie to kiedy bd test powtarzala bo chcemy Cie juz formalnie powitac w naszym gronie a Ty nas ciagle trzymasz w niepewnosciPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka witaj serdecznie. Powiedzcie dziewczyny czy wy tez nie mozecie doczekać sie następnej wizyty u gina. Ja ubolewam że to jeszcze 9 dni. Wolalabym juz sie upewnic ze z moja kropeczka jest wszystko ok
rybka lubi tę wiadomość
-
mindusia wrote:rybka witaj serdecznie. Powiedzcie dziewczyny czy wy tez nie mozecie doczekać sie następnej wizyty u gina. Ja ubolewam że to jeszcze 9 dni. Wolalabym juz sie upewnic ze z moja kropeczka jest wszystko ok
Ja to najchetniej bym sobie wlasne ugs w domu zalozyla zeby dziennie "podgladac" ta moja fasoleczke czy wszystko z nia w porzadku Ja mam kolejna wizyte 21 listopada ale pewnie tylko zwykle badanie bo ostatnio mialam usgrybka lubi tę wiadomość
-
Mi to na pewno zrobi usg bo ostatnio było widać tylko mała kropeczke i nic wiecej teraz pewnie gin bedzie chcial sie upewnic czy ciaza rozwija sie prawidlowo. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, moze jak dobrze pojdzie to uslysze bicie serca maluszka
rybka, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa weszłam na strone utworzyłam suwaczek i skopiowałam kod suwaczka pierwszy zaraz z góry weszłam w ustawienia na swoim profilu i wkleiłam kod ktory przekopiowałam ze strony i dałam zapisz
Plumb80 lubi tę wiadomość