JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Anitka jak bierzesz witaminy prenatalne to po co jeszcze ten kwas foliowy? Te witaminy prenatalne tez zawieraja kwas foliowy i tego bedzie za duzo jak bd brala i to i to
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Tak miałam polecone przez gina przy wcześniejszych ciążach
To Ci powiem, ze wlasnie mnie zaszokowalas. Bo mi gin powiedzial, zeby do 3 mc brac sam kwas foliowy a potem witaminy prenatalne i zeby bron boze nie mieszkac 1 z 2 bo i to i to ma kwas foliowy i bedzie to wtedy za duza dawna. Mi sie skonczyl kwas foliowy i przerzucilam sie juz na wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymindusia wrote:Klaudiaa weszłam na strone utworzyłam suwaczek i skopiowałam kod suwaczka pierwszy zaraz z góry weszłam w ustawienia na swoim profilu i wkleiłam kod ktory przekopiowałam ze strony i dałam zapisz
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:To Ci powiem, ze wlasnie mnie zaszokowalas. Bo mi gin powiedzial, zeby do 3 mc brac sam kwas foliowy a potem witaminy prenatalne i zeby bron boze nie mieszkac 1 z 2 bo i to i to ma kwas foliowy i bedzie to wtedy za duza dawna. Mi sie skonczyl kwas foliowy i przerzucilam sie juz na wit prenatalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Kochana,cały czas czekam na dobre wieści od Ciebie i Ani oraz Paulinki
Pewnie,że będę trzymać kciuki - w ogóle nie puściłam ich Daj znać jak najszybciej Kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:I dlatego cały czas jest nadzieja,że jesteś w ciąży.Mam nadzieję,że naprawdę jutro zobaczysz te 2 kreseczki Czekam tutaj na Ciebie
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:no dziewczynki czekam aż będe mogła tu wejść i wam oznajmić ze jestem w ciaży ale wszystko pomalu bez stresowo:) 3majcie sie moje cieżaróweczki:*
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie czasami boli na dole w podvrzuszu ale są to takie delikatne bóle nie muszę wspomagać się jakimiś tabletkami przeciwbólowymi miewam czasami lekkie mdłości na szczęście obchodzi się bez wizyt w kibelku no i czasami bolą mnie piersi, Ogólnie samopoczucie jak na ciąże świetne chyba że później dostanę do wiwatu
-
nick nieaktualny