X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Anitka jak bierzesz witaminy prenatalne to po co jeszcze ten kwas foliowy? Te witaminy prenatalne tez zawieraja kwas foliowy i tego bedzie za duzo jak bd brala i to i to :P
    Tak miałam polecone przez gina przy wcześniejszych ciążach :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    Plumbo ja testowałam 4 i wtedy na teście też zobaczyłam 2 kreski aż nie mogłam uwierzyć. 6 listopada byłam na wizycie gina i zobaczyłam moją kropeczke w 6 tyg ciąży
    To serdecznie gratuluję i witam w naszym kąciku :)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Tak miałam polecone przez gina przy wcześniejszych ciążach :/

To Ci powiem, ze wlasnie mnie zaszokowalas. Bo mi gin powiedzial, zeby do 3 mc brac sam kwas foliowy a potem witaminy prenatalne i zeby bron boze nie mieszkac 1 z 2 bo i to i to ma kwas foliowy i bedzie to wtedy za duza dawna. Mi sie skonczyl kwas foliowy i przerzucilam sie juz na wit prenatalne

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    witam kochane..mam nadzieje ze i ja dolacze do was ..mam nadzieje ze mnie nie wygnacie bo to forum dla ciezarnych ;-) milego wieczorku ;-)
    Zapraszamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    zaglądam do was ciężarowki ;)
    może złapię od was troszkę wiruskow na nowy cykl :)

zdrówka wam wszystkim życzę i spokojnych ciąży :) <3
    Dzięki Kochana - zaglądaj jak najczęściej - zarażamy !!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    Klaudiaa weszłam na strone utworzyłam suwaczek i skopiowałam kod suwaczka pierwszy zaraz z góry weszłam w ustawienia na swoim profilu i wkleiłam kod ktory przekopiowałam ze strony i dałam zapisz
    Już też ustawiłam :) Ale fajnie :) Człowiek się całe życie uczy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    To Ci powiem, ze wlasnie mnie zaszokowalas. Bo mi gin powiedzial, zeby do 3 mc brac sam kwas foliowy a potem witaminy prenatalne i zeby bron boze nie mieszkac 1 z 2 bo i to i to ma kwas foliowy i bedzie to wtedy za duza dawna. Mi sie skonczyl kwas foliowy i przerzucilam sie juz na wit prenatalne
    No widzisz,każdy lekarz inaczej mówi :/ Ale wcześniej nic się nie działo. Ale wiesz co,przejrzę dokładnie skład witamin i jak co,odpuszczę na razie ich branie i wezmę sam kwas foliowy,a potem przerzucę się na witaminy.Dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok,decyzja podjęta - kwas foliowy teraz,a później witaminy.
    Cholera,dlaczego tak mi powiedział? Skoro się nakłada na siebie. Mam nadzieję,że nic się nie stanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 22:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anitko jutro testuje pepino czulosc 10 trzymaj kciuki żeby wkoncu cos pokazalo bo ta nie pewność mnie już dobija ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana,cały czas czekam na dobre wieści od Ciebie i Ani oraz Paulinki :)
    Pewnie,że będę trzymać kciuki - w ogóle nie puściłam ich :) Daj znać jak najszybciej Kochana <3

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Kochana,cały czas czekam na dobre wieści od Ciebie i Ani oraz Paulinki :)
    Pewnie,że będę trzymać kciuki - w ogóle nie puściłam ich :) Daj znać jak najszybciej Kochana <3
    wiesz co mojej koleżance po tyg pozytywny dopiero wyszedł nie wiem czy ci już to mowilam hehe ... wiec może u mnie tak samo jest bo ja powyezej 30dc nie miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dlatego cały czas jest nadzieja,że jesteś w ciąży.Mam nadzieję,że naprawdę jutro zobaczysz te 2 kreseczki :) Czekam tutaj na Ciebie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    I dlatego cały czas jest nadzieja,że jesteś w ciąży.Mam nadzieję,że naprawdę jutro zobaczysz te 2 kreseczki :) Czekam tutaj na Ciebie ;)
    hehe okej dzięki anitko i milej nocki ja lece ;*jutro dam znac a jak zas negatyw będzie i @ nie dostane to już pojde do lekarza albo w piątek test powtorze dopiero

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    hehe okej dzięki anitko i milej nocki ja lece ;*jutro dam znac a jak zas negatyw będzie i @ nie dostane to już pojde do lekarza albo w piątek test powtorze dopiero
    Powodzenia Słońce <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczynki czekam aż będe mogła tu wejść i wam oznajmić ze jestem w ciaży ;) ale wszystko pomalu bez stresowo:) 3majcie sie moje cieżaróweczki:*

Plumb80, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    no dziewczynki czekam aż będe mogła tu wejść i wam oznajmić ze jestem w ciaży ;) ale wszystko pomalu bez stresowo:) 3majcie sie moje cieżaróweczki:*
    To ja grzeję dla Ciebie krzesełko już i cierpliwie czekam <3

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• mindusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do kwasu foliowego to mi gin zalecił przyjmować już witaminy dla kobiet w ciąży i mam je tylko łykać. Na razie przyjmuje femibion 1 z tego co pisze to on jest do końca 12 tc

Plumb80 lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się czujesz ogólnie?Miedzy nami tydzień różnicy :)No,prawie dwa jakby się uprzeć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 22:53

rybka lubi tę wiadomość

• mindusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie czasami boli na dole w podvrzuszu ale są to takie delikatne bóle nie muszę wspomagać się jakimiś tabletkami przeciwbólowymi miewam czasami lekkie mdłości na szczęście obchodzi się bez wizyt w kibelku no i czasami bolą mnie piersi, Ogólnie samopoczucie jak na ciąże świetne chyba że później dostanę do wiwatu

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak i ja - identycznie u mnie :)
    Ok,ja zmykam spać,muszę rozgrzać stópki i dłonie pod kołderką,a Mąż najlepiej grzeje :)
    Buziaczki i do jutra <3

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ