JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój małż od nast pn zaczyna nową pracę to dopiero wtedy zacznie się siedzenie samemu w domu. Będe musiała organizować czas wtedy sobie i maluszkowi. Od kiedy zaczynacie chodzić po sklepach i rozglądac się za jakimiś bodziakami, śpioszkami dla dzieciaczków itp
rybka lubi tę wiadomość
-
mindusia wrote:Mój małż od nast pn zaczyna nową pracę to dopiero wtedy zacznie się siedzenie samemu w domu. Będe musiała organizować czas wtedy sobie i maluszkowi. Od kiedy zaczynacie chodzić po sklepach i rozglądac się za jakimiś bodziakami, śpioszkami dla dzieciaczków itp
Ja wgl sie nie wybieram na takie zakupy...Przed samym pojsciem do szpitala pojade tylko po pieluszki tetrowe itp. Takie potrzebne do szpitala rzeczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zacznę na pewno od stycznia kupować,bo nic nie mamy.Także będzie zakupowy szał Wózek już mamy upatrzony,no ale trzeba poczekać i się nie spieszyć z takim zakupem No i musimy wiedzieć,czy tam w środku jedna fasolka jest tylko - mam nadzieję że jedna !!!!
mindusia lubi tę wiadomość
-
No to my pewnie też tak zaczniemy chodzic po sklepach za jakimiś rzeczami dla maluszka chociaz czuje że jak mój małż pójdzie od nast tyg do pracy to bede chodziła po sklepach i galeriach i patrzyła już za takimi rzeczami. Jak widze jakieś spiochy albo bodziaki w sklepie to ciezko mnie oderwac od takiego diału
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dokladnie. Powiem Wam, ze ona sie swietenie skladaja i bez problemu wchodza do bagaznika do auta. No i co najwazniejsze ze jest 1 wozek i 3 kompinacje a jakbym miala tak kupic osobno gleboki i spacerowke to bym musiala dodatkowy pokoj na to wszystko przeznaczyc:P
Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka ja też trzymam kciuki aby się udało.
Ja odpoczywam sobie w łóżku bo coś mnie brzuch zaczął pobolewać ale to wszystko przez nerwy bo mój S troche mnie zdeberwował dzisiaj
ach te chłopy czasami to w ogóle nie myślą co gadająPlumb80, rybka lubią tę wiadomość