JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Margotka, Klaudiaa dużo zdrówka dla was.
Ja byłam dzisiaj z małżem na mieście i załatwialiśmy pare ważnych spraw.
Teraz siedze sobie w domu i wcinam puszkę ananasów.
Tak mnie coś naszło na ananasy że poleciałam do sklepu i kupiłam sobie ananasy.Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane babcie moja miała podobnie jak do niej przychodziłam to też częstowała mnie czyms do jedzenia i bez tego nie wypuszczała.
Powiedzcie dziewczyny czy was też tak swędzi skóra na brzuchu i na piersiach? bo ja mam takie momenty, że mnie tak swędzi skóra na brzuchu że bez podrapania ani rusz. Pewnie skóra się w tych miejscach naciąga i dlatego tak swędzi -
mindusia wrote:Kochane babcie moja miała podobnie jak do niej przychodziłam to też częstowała mnie czyms do jedzenia i bez tego nie wypuszczała.
Powiedzcie dziewczyny czy was też tak swędzi skóra na brzuchu i na piersiach? bo ja mam takie momenty, że mnie tak swędzi skóra na brzuchu że bez podrapania ani rusz. Pewnie skóra się w tych miejscach naciąga i dlatego tak swędzi
Hehe no moja robi dokladnie tak samo:P
Tez tak czasem mam. Nie wiem z czym jest to zwiazane ale z Julka w ciazy to mnie nie raz cale cialo swedzialo. Tylko siedzialam i sie drapalam jakbym jakiegos swierzba czy cos miala -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Hehe no moja robi dokladnie tak samo:P
Tez tak czasem mam. Nie wiem z czym jest to zwiazane ale z Julka w ciazy to mnie nie raz cale cialo swedzialo. Tylko siedzialam i sie drapalam jakbym jakiegos swierzba czy cos miala
A skóra pewnie się zaczyna naciągać i swędzi,mnie jeszcze nie.Wiecie co,bardzo dobry na brzuszek przeciw rozstępom jest BIO OIL. Polecam,niedrogi i świetnyPaula_29, mindusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiema co zazdrościć
My tez tu przeciez dolaczymy Moze nie w listopadzie ale w koncu dolaczymy do zaciazonych Jedne predej drugie pozniej Łebki do gory bedzie co ma byc
Ja w to wierze i Wy tez musicie
Szczescia ciezarowkaPaula_29, Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
Plumb nawet nie wiedziałam teraz jak wiem to na pewno sie zaopatrze w coś takiego. Dobrze wiedziec.
sylwia1985 bedzie wszystko ok. Niedlugo i ty pewnie dolaczysz do naszego grona. Ja już wątpiłam, że będe w ciąży i kiedy myślałam że w ciąże nie zajde wtedy zobaczyłam na teście 2 kreski. Trzymam kciukiPlumb80, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Dzięki dziewczyny, chciałabym się tu zadomowić na jakieś 9 m-cy:)
Basiulka - masz rację,niebawem kolejne dziewczyny zobaczą upragnione 2 kreseczki Także Sylwia - cierpliwości
Mindusia - polecam,jest świetnymindusia, Paula_29, sylwia1985 lubią tę wiadomość