JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Ja od 2 dni też czuję pobolewania w łydkach,szczególnie wieczorem i nocą,jakby zaraz mnie skurcz miał złapać. Też noc była ciężka,wstawanie na siku i uderzenia gorąca i jakoś w kółko się budziłam.
Ja nie mam tutaj wyjścia - położna prowadzi ciążę,na usg jedzie się do szpitala,a lekarza się nie widzi w ogóle.Inne podejście tutaj mają,no cóż,mam nadzieję że ciąża będzie bez powikłań i przebrniemy na tej uproszczonej formie
Jak u Was słoneczka? -
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny.
Ja od 2 dni też czuję pobolewania w łydkach,szczególnie wieczorem i nocą,jakby zaraz mnie skurcz miał złapać. Też noc była ciężka,wstawanie na siku i uderzenia gorąca i jakoś w kółko się budziłam.
Ja nie mam tutaj wyjścia - położna prowadzi ciążę,na usg jedzie się do szpitala,a lekarza się nie widzi w ogóle.Inne podejście tutaj mają,no cóż,mam nadzieję że ciąża będzie bez powikłań i przebrniemy na tej uproszczonej formie
Jak u Was słoneczka?
Plumb ja też miałam dzisiaj ciężka noc i tez miałam uderzenia gorąca. Masakra aż się musialam odkrywać. A dzisiaj od rana czuje się fatalnie. Brzuch boli na dole i piersi mnie bolą. Bylam teraz z małzem załatwic pare spraw na mieście to podczas jazdy z autem było mi tak niemiłosiernie niedobrze zwłaszcza jak małż przyhamował. Modliłam się tylko o szybki powrót do domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plumb mieszkasz w uk? Bo po twoich opowiesciach o prowadzeniu ciazy tak wnioskuje
Ja mieszkam w szkocji i jak w calym uk u nas tez tak to wyglada. Troche mnie to przeraza ale bede sledzic twoje poczynania i w razie czego przybede na konsultacjePaula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Plumb mieszkasz w uk? Bo po twoich opowiesciach o prowadzeniu ciazy tak wnioskuje
Ja mieszkam w szkocji i jak w calym uk u nas tez tak to wyglada. Troche mnie to przeraza ale bede sledzic twoje poczynania i w razie czego przybede na konsultacjePaula55 lubi tę wiadomość
-
Paula 29 gwarantuje ci że przyjdą chociaż te wszystkie objawy co wymieniłaś to i tak sporo jak na 4 tc. U mnie dopiero teraz w 7tc zaczynaja sie rewolucje ciązowe i masa dolegliwości z tym zwiazana. Każdy organizm jest inny
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Ja na razie oprócz okropnej zgagi, bólu piersi oraz od czasu do czasu bólu pleców i brzucha w sumie nic nie odczuwam. Może to jeszcze za wcześnie i objawy jeszcze przyjdą
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ja na razie oprócz okropnej zgagi, bólu piersi oraz od czasu do czasu bólu pleców i brzucha w sumie nic nie odczuwam. Może to jeszcze za wcześnie i objawy jeszcze przyjdą
Ja mam bardzo podobnie - jedynie okropny ból piersi i pobolewania brzucha. No, dziś do tego jestem trochę senna, ale można to zwalić na pogodęPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Na tą chwilę poza zgagą to jakoś mi te objawy za bardzo nie przeszkadzają, nie są jakieś uciążliwe, a zgagę niestety miewałam i wcześniej przed ciążą, ale teraz jest tak mocna, że mam wrażenie że mi przełyk przepala...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 13:33
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Ja ogólnie jestem mocno senna i wciąż mi zimno,nie mam mdłości.Czuję się osłabiona,ale nie ma co narzekać,póki co spokojnie wszystko przechodzę
Plumb i oby tak zostało. Ja bym tez chciala przechodzic ciaże bez zadnych mdłości i wymiotów, chociaż dzisiejsza podróz w samochodzie dała mi ostro do wiwatu. Paula 29 nie zazdroszcze tej zgagi. Domyślam się że to niezbyt przyjemne uczuciePlumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jakby nie patrzeć dziewczyny - te objawy mówią nam o tym,że nasze fasolki rosną i trzeba się cieszyć że nam się udało,a objawy przejdą.Najważniejsze że nasze skarby są już pod naszymi serduszkami Dostałyśmy najlepszy prezent pod choinkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 13:49
Paula55, mindusia, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie. Najważniejsze, że w tym roku Mikołaj był dla nas łaskawy i podarował nam prezent w postaci II kresek na świeta i pod choinke. reszte sie jakoś przeżyje, zreszta czego sie nie robi dla dzieciątek.
Paula55 powodzeniaPlumb80, Paula_29, maximka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny