JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Ale jakby nie patrzeć dziewczyny - te objawy mówią nam o tym,że nasze fasolki rosną i trzeba się cieszyć że nam się udało,a objawy przejdą.Najważniejsze że nasze skarby są już pod naszymi serduszkami Dostałyśmy najlepszy prezent pod choinkę
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Jestem kochane Wlasnie wrocilam z basenu. Co do moich lekarzy to chodze do 2. Jeden z nfz-tu a 2 prywatnie. Bede rodzila u tego prywatnie bo podobno on bedzie przy porodzie. Mam taka nadzieje, ze jakby niedaj Boze sie cos dzialo to on bedzie wiedzial co robic bo bedzie monitorowal cala ciaze. Z Julka to mialam o dupe roztrzas wszystko;/ Ciagle slyszalam, ze ejst dobrze itp. Do szpitala trafilam pod koniec 36tyg i niby ciaza donoszona i nie ma zagrozenia a urodzila sie z waga 1860g...To dladeczo tam malo skoro niby bylo wszystko dobrze?! Nie chce juz tego rozpamietywac i jestem dobrej mysle, ze jakby sie cos dzialo podczas ciazy to ten lekarz prywatnie zareaguje w miare szybko i zacznie cos robic zebym donosila chociaz do tego 38tyg i urodzila zdrowe dzieciatko.
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
A co do objawow to tak jak juz pisalyscie kazdy organizm jest inny. Ja jestem w 2 ciazy i juz zauwazam znacze roznice. Pierwsza ciaza wspaniala. Nic nie bolalo, zadnych madlosci, moglam gory przenosic a teraz? Mimo ze to 10 tydz dopiero to momentami czuje sie okropnie i zastanawiam jak dotrwam do konca:P
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:Klaudia ja to samo w pierwszej ciazy nic mi nie dolegalo do 6miesiaca a teraz od poczqatku bol piersi mdlosci itd może to męskie nasienie nas tak meczy od samiutenkiego poczatku
Hee no calkiem mozliwe Powoli zaczynam sie zastanawiac czy tym razem nie bd chlopczyk:P -
nick nieaktualnyKochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
narazie jestem po zrobieniu 5 testów (4 z allegro i 1 apteczny - wszystkie z 2 kreseczkami ...)
wiem wiem, wariatka, ale w moim przypadku to jest CUD ... nasienie męża było w trakcie reperowania , więc ... jeszcze w to nie wierzę ...
dlatego po becie i wizycie u lekarza będzie pełnia szczęścia ...sylwia1985, Plumb80, Paula_29, Frelka lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Kochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
narazie jestem po zrobieniu 5 testów (4 z allegro i 1 apteczny - wszystkie z 2 kreseczkami ...)
wiem wiem, wariatka, ale w moim przypadku to jest CUD ... nasienie męża było w trakcie reperowania , więc ... jeszcze w to nie wierzę ...
dlatego po becie i wizycie u lekarza będzie pełnia szczęścia ...
Po cichu gratuluje i mysle,ze beta i wyziyta to tylko formalnosc w potwierdzeniu ciazy
-
nick nieaktualnymindusia wrote:maximka ja równiez po ciuchu gratuluje i mysle że jutro juz dołaczysz do naszego grona
...bardzo...bardzo chcę ...
tymbardziej po prawie 2 latach starań ... jak ja dziś zasnę ... ;\\\
buziaki dla Was :***Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Kochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
dlatego po becie i wizycie u lekarza będzie pełnia szczęścia ... -
dzień dobry wieczór moje kuleżanki i pozostałe duszyszki
wpadłam do Was na chwilkę, bo potrzebuję pilnie dostawy wirusków
zaraz owulka, a mi ni czorta nie chce się bzykać, no generalnie nic mnie się nie chce, więc może siedząc z laptopkiem jakoś te Wasze wiruski przenikną
genialny plan sesesese
nooooo, a jak się postaracie to ja 30.11 do Was dołączę na stałe
buziakiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:dzień dobry wieczór moje kuleżanki i pozostałe duszyszki
wpadłam do Was na chwilkę, bo potrzebuję pilnie dostawy wirusków
zaraz owulka, a mi ni czorta nie chce się bzykać, no generalnie nic mnie się nie chce, więc może siedząc z laptopkiem jakoś te Wasze wiruski przenikną
genialny plan sesesese
nooooo, a jak się postaracie to ja 30.11 do Was dołączę na stałe
buziakimungo lubi tę wiadomość