JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Ale jakby nie patrzeć dziewczyny - te objawy mówią nam o tym,że nasze fasolki rosną i trzeba się cieszyć że nam się udało,a objawy przejdą.Najważniejsze że nasze skarby są już pod naszymi serduszkami
Dostałyśmy najlepszy prezent pod choinkę
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Jestem kochane
Wlasnie wrocilam z basenu. Co do moich lekarzy to chodze do 2. Jeden z nfz-tu a 2 prywatnie. Bede rodzila u tego prywatnie bo podobno on bedzie przy porodzie. Mam taka nadzieje, ze jakby niedaj Boze sie cos dzialo to on bedzie wiedzial co robic bo bedzie monitorowal cala ciaze. Z Julka to mialam o dupe roztrzas wszystko;/ Ciagle slyszalam, ze ejst dobrze itp. Do szpitala trafilam pod koniec 36tyg i niby ciaza donoszona i nie ma zagrozenia a urodzila sie z waga 1860g...To dladeczo tam malo skoro niby bylo wszystko dobrze?! Nie chce juz tego rozpamietywac i jestem dobrej mysle, ze jakby sie cos dzialo podczas ciazy to ten lekarz prywatnie zareaguje w miare szybko i zacznie cos robic zebym donosila chociaz do tego 38tyg i urodzila zdrowe dzieciatko.
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
A co do objawow to tak jak juz pisalyscie kazdy organizm jest inny. Ja jestem w 2 ciazy i juz zauwazam znacze roznice. Pierwsza ciaza wspaniala. Nic nie bolalo, zadnych madlosci, moglam gory przenosic a teraz? Mimo ze to 10 tydz dopiero to momentami czuje sie okropnie i zastanawiam jak dotrwam do konca:P
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:Klaudia ja to samo w pierwszej ciazy nic mi nie dolegalo do 6miesiaca
a teraz od poczqatku bol piersi mdlosci itd może to męskie nasienie nas tak meczy od samiutenkiego poczatku
Hee no calkiem mozliwePowoli zaczynam sie zastanawiac czy tym razem nie bd chlopczyk:P
-
nick nieaktualnyKochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
narazie jestem po zrobieniu 5 testów (4 z allegro i 1 apteczny - wszystkie z 2 kreseczkami ...)
wiem wiem, wariatka, ale w moim przypadku to jest CUD ... nasienie męża było w trakcie reperowania , więc ... jeszcze w to nie wierzę ...
dlatego po becie i wizycie u lekarza będzie pełnia szczęścia ...sylwia1985, Plumb80, Paula_29, Frelka lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Kochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
narazie jestem po zrobieniu 5 testów (4 z allegro i 1 apteczny - wszystkie z 2 kreseczkami ...)
wiem wiem, wariatka, ale w moim przypadku to jest CUD ... nasienie męża było w trakcie reperowania , więc ... jeszcze w to nie wierzę ...
dlatego po becie i wizycie u lekarza będzie pełnia szczęścia ...
Po cichu gratuluje i mysle,ze beta i wyziyta to tylko formalnosc w potwierdzeniu ciazy
-
nick nieaktualnymindusia wrote:maximka ja równiez po ciuchu gratuluje i mysle że jutro juz dołaczysz do naszego grona
...bardzo...bardzo chcę ...
tymbardziej po prawie 2 latach starań ... jak ja dziś zasnę ... ;\\\
buziaki dla Was :***Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Kochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
dlatego po becie i wizycie u lekarza będzie pełnia szczęścia ...Super !!!
-
dzień dobry wieczór
moje kuleżanki
i pozostałe duszyszki
wpadłam do Was na chwilkę, bo potrzebuję pilnie dostawy wirusków
zaraz owulka, a mi ni czorta nie chce się bzykać, no generalnie nic mnie się nie chce, więc może siedząc z laptopkiem jakoś te Wasze wiruski przenikną
genialny plansesesese
nooooo, a jak się postaracieto ja 30.11 do Was dołączę na stałe
buziakiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:dzień dobry wieczór
moje kuleżanki
i pozostałe duszyszki
wpadłam do Was na chwilkę, bo potrzebuję pilnie dostawy wirusków
zaraz owulka, a mi ni czorta nie chce się bzykać, no generalnie nic mnie się nie chce, więc może siedząc z laptopkiem jakoś te Wasze wiruski przenikną
genialny plansesesese
nooooo, a jak się postaracieto ja 30.11 do Was dołączę na stałe
buziakimungo lubi tę wiadomość