X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • ecencia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo, że może są nieprzyjemne, to nie mogę doczekać się takich jak wasze objawów. Mnie tylko prawie ciągle boli brzuch i piersi. A tak to normalne samopoczucie. Ja mam pierwszą wizytę w poniedziałek 18 listopada.

Plumb80 lubi tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Ale jakby nie patrzeć dziewczyny - te objawy mówią nam o tym,że nasze fasolki rosną i trzeba się cieszyć że nam się udało,a objawy przejdą.Najważniejsze że nasze skarby są już pod naszymi serduszkami :) Dostałyśmy najlepszy prezent pod choinkę :)
    Święte słowa:)

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kochane :) Wlasnie wrocilam z basenu. Co do moich lekarzy to chodze do 2. Jeden z nfz-tu a 2 prywatnie. Bede rodzila u tego prywatnie bo podobno on bedzie przy porodzie. Mam taka nadzieje, ze jakby niedaj Boze sie cos dzialo to on bedzie wiedzial co robic bo bedzie monitorowal cala ciaze. Z Julka to mialam o dupe roztrzas wszystko;/ Ciagle slyszalam, ze ejst dobrze itp. Do szpitala trafilam pod koniec 36tyg i niby ciaza donoszona i nie ma zagrozenia a urodzila sie z waga 1860g...To dladeczo tam malo skoro niby bylo wszystko dobrze?! Nie chce juz tego rozpamietywac i jestem dobrej mysle, ze jakby sie cos dzialo podczas ciazy to ten lekarz prywatnie zareaguje w miare szybko i zacznie cos robic zebym donosila chociaz do tego 38tyg i urodzila zdrowe dzieciatko.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do objawow to tak jak juz pisalyscie kazdy organizm jest inny. Ja jestem w 2 ciazy i juz zauwazam znacze roznice. Pierwsza ciaza wspaniala. Nic nie bolalo, zadnych madlosci, moglam gory przenosic a teraz? Mimo ze to 10 tydz dopiero to momentami czuje sie okropnie i zastanawiam jak dotrwam do konca:P

Margotka87 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wierze dziewuszki ze uda mi sie kiedys zajsc w ciaze- ale te co miesieczne rozczarowania kiedy tempka wysoka a miesiaczka sie spoznia a tu nagle przychodzi i SMUTEK okropny SMUTEK dlaczego sie nie udaje :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja to samo w pierwszej ciazy nic mi nie dolegalo do 6miesiaca :) a teraz od poczqatku bol piersi mdlosci itd może to męskie nasienie nas tak meczy od samiutenkiego poczatku :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Klaudia ja to samo w pierwszej ciazy nic mi nie dolegalo do 6miesiaca :) a teraz od poczqatku bol piersi mdlosci itd może to męskie nasienie nas tak meczy od samiutenkiego poczatku :D

Hee no calkiem mozliwe :P Powoli zaczynam sie zastanawiac czy tym razem nie bd chlopczyk:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
    narazie jestem po zrobieniu 5 testów (4 z allegro i 1 apteczny - wszystkie z 2 kreseczkami ...)
    :P wiem wiem, wariatka, ale w moim przypadku to jest CUD ... nasienie męża było w trakcie reperowania , więc ... jeszcze w to nie wierzę ...
    dlatego po becie i wizycie u lekarza będzie pełnia szczęścia ...

sylwia1985, Plumb80, Paula_29, Frelka lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    Kochane ... ja mam nadzieję jutro (po becie) się do Was dopisze ... jeżeli można ...
    narazie jestem po zrobieniu 5 testów (4 z allegro i 1 apteczny - wszystkie z 2 kreseczkami ...)
    :P wiem wiem, wariatka, ale w moim przypadku to jest CUD ... nasienie męża było w trakcie reperowania , więc ... jeszcze w to nie wierzę ...

Po cichu gratuluje i mysle,ze beta i wyziyta to tylko formalnosc w potwierdzeniu ciazy :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• ecencia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasienie mojego męża też było kiepskie (tylko 2% prawidłowo zbudowanych) i jakoś się udało wiec tobie na pewno też skoro tyle testów pozytywnych, gratuluję

maximka84, Plumb80 lubią tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka super ... oby beta wyszla wysoka

maximka84 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1985- mam nadzieje, ze i Ty do nas niebawem dolaczysz :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mindusia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka ja równiez po ciuchu gratuluje i mysle że jutro juz dołaczysz do naszego grona :)

maximka84 lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    maximka ja równiez po ciuchu gratuluje i mysle że jutro juz dołaczysz do naszego grona :)

...bardzo...bardzo chcę ... :)
    tymbardziej po prawie 2 latach starań ... jak ja dziś zasnę ... ;\\\

buziaki dla Was :***

Paula_29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maximka84 wrote:
    No to trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości,potwierdzające pozytywne testy :) Super !!!

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wieczór :) moje kuleżanki :P i pozostałe duszyszki :)
    wpadłam do Was na chwilkę, bo potrzebuję pilnie dostawy wirusków :D :D :D
    zaraz owulka, a mi ni czorta nie chce się bzykać, no generalnie nic mnie się nie chce, więc może siedząc z laptopkiem jakoś te Wasze wiruski przenikną :D

genialny plan :D :D :D sesesese

nooooo, a jak się postaracie :P to ja 30.11 do Was dołączę na stałe :D

buziaki <3

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo ode mnie masz pozytywne wiruski załatwione

mungo lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    dzień dobry wieczór :) moje kuleżanki :P i pozostałe duszyszki :)
    wpadłam do Was na chwilkę, bo potrzebuję pilnie dostawy wirusków :D :D :D
    zaraz owulka, a mi ni czorta nie chce się bzykać, no generalnie nic mnie się nie chce, więc może siedząc z laptopkiem jakoś te Wasze wiruski przenikną :D

genialny plan :D :D :D sesesese

nooooo, a jak się postaracie :P to ja 30.11 do Was dołączę na stałe :D

buziaki <3
    Ja już przesyłam cały pakiet,łap !!!!!!! <3

mungo lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    senk ju Wam kobitki :D
    mam nadzieję, że mnie nie pogonicie, jak co jakis czas Was odwiedzę ??!!
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słodkich snów :)
    mykam bo na ryjek padam :P

buziaczki :)

1usadf9hyf2qs1an.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ