JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Takie są babcie Ja niestety już nie mam ani babci,ani dziadka Dlatego korzystajcie dziewczyny z ich dobrodziejstw
A skóra pewnie się zaczyna naciągać i swędzi,mnie jeszcze nie.Wiecie co,bardzo dobry na brzuszek przeciw rozstępom jest BIO OIL. Polecam,niedrogi i świetny
Ja go uzywalalm i nadal uzywam na blizne po cc ale czy jest taki niedrogi to nie wiem. U mnie w aptece kosztuje 39zl -
nick nieaktualny
-
Plumb mi podaje dwie wersje w tym belly best friend, na górze w kalendarzu termin 22 lipca, a po boku 21 lipca nie wiem dlaczego, Wy też tak macie?
A co do zadomowienia to ja chętnie, mam nadzieje tylko, że dzidzia też będzie chciała się zadomowić na dłużej:)Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Plumb mi podaje dwie wersje w tym belly best friend, na górze w kalendarzu termin 22 lipca, a po boku 21 lipca nie wiem dlaczego, Wy też tak macie?
A co do zadomowienia to ja chętnie, mam nadzieje tylko, że dzidzia też będzie chciała się zadomowić na dłużej:)rybka, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Plumb mi podaje dwie wersje w tym belly best friend, na górze w kalendarzu termin 22 lipca, a po boku 21 lipca nie wiem dlaczego, Wy też tak macie?
A co do zadomowienia to ja chętnie, mam nadzieje tylko, że dzidzia też będzie chciała się zadomowić na dłużej:)
Paula 29 będzie dobrze trzeba myślec pozytywnie nie ma innej radyPlumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Mnie wieczorami plecy bolą, nogi nie ale u mnie to pewnie za wcześnie jeszcze, a puchną Ci?
Nie wlasnie nie puchna ale bola jak cholera. Takie uczucie jakby mi ktos je wykresal w klanach i ciagnie sie przez cale lydki az do stop;/ wczoraj nie umialam przez to zasnac. Myslalam, ze wyrwe te nogi... Wgl mialam jakas ciezka noc. Co chwile sie budzilam. Raz mi bylo tak goraco za chwile znow zimno. 3 razy wstawalam do ubikacji. Tu mi sie pic chcialo. Jak zobaczylam sie dzis rano w lustrze i swoje popuchniete oczy z niewyspania to az sama sie siebie przestraszylam -
Klaudiaa wrote:Nie wlasnie nie puchna ale bola jak cholera. Takie uczucie jakby mi ktos je wykresal w klanach i ciagnie sie przez cale lydki az do stop;/ wczoraj nie umialam przez to zasnac. Myslalam, ze wyrwe te nogi... Wgl mialam jakas ciezka noc. Co chwile sie budzilam. Raz mi bylo tak goraco za chwile znow zimno. 3 razy wstawalam do ubikacji. Tu mi sie pic chcialo. Jak zobaczylam sie dzis rano w lustrze i swoje popuchniete oczy z niewyspania to az sama sie siebie przestraszylam
A bierzesz magnez? Może to jakieś braki magnezu, ja biorę magnezin, tam jest 500mg -
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie lekarza prowadzącego. Czy zostałyście przy ginekologu, który dotychczas się Wami zajmował, czy może lepiej jakiś inny?
Moja lekarka przyjmuje tylko w przychodni, a nie w szpitalu i zastanawiam się czy może nie lepiej byłoby zmienić ją na lekarza, który od razu, w razie potrzeby ma doświadczenie bieżące z oddziału. -
Ja się jeszcze cały czas zastanawiam, na razie czekam na wizytę 26 i zobaczę po rozmowie z nią co ona zaproponuje. Moja przyjmuje na NFZ, prywatnie i w szpitalu więc niby ok, ale nie wiem czy nie wybrać innego szpitala jakby co i wtedy będę musiała ją zmienić. Na razie jeszcze sporo czasu, chciałabym najpierw zobaczyć zarodek i usłyszeć serduszko, później się będę zastanawiać